Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γλυκά Νερά: Οι τραπεζικοί λογαριασμοί αποκάλυψαν τις κινήσεις του Μπάμπη! Το «αμαρτωλό» του παρελθόν με 3 γυναίκες (Video)

Πολύτιμα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του πιλότου - Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάϊν

20 Ιουλίου 2021 10:10
Γλυκά Νερά: Οι τραπεζικοί λογαριασμοί αποκάλυψαν τις κινήσεις του Μπάμπη! Το «αμαρτωλό» του παρελθόν με 3 γυναίκες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 32χρονου δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να πέσει φως στα σενάρια που έχουν ακουστεί για τις παράνομες δοσοληψίες του αλλά και για τις σχέσεις του με την 20χρονη. Ενώ, ακόμη μία αποκαλύψη «βόμβα» για την Καρολάιν έρχεται στο φως.

Όπως μεταδίδει το MEGA, «μέχρι αυτήν την ώρα που έχει γίνει άρση απορρήτου στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν φαίνεται να γινόταν διακίνηση μεγάλων ποσών, παρά μόνο τα 1.000 ευρώ που είχε πει ότι έδινε κάθε μήνα η μητέρα προς το ζευγάρι. Δεν υπάρχει καμία άλλη διακίνηση».

Επίσης, έχουν ερευνηθεί διεξοδικά και οι πτήσεις που είχε πραγματοποιήσει με το ελικόπτερο ο 32χρονος πιλότος, χωρίς όμως να προκύπτουν στοιχεία για παράνομες δοσοληψίες ή περίεργα ταξίδια που θα μπορούσαν να κρύβουν κάποιο θανάσιμο μυστικό.

Ωστόσο, όσο διαρκεί η κύρια ανάκριση, είναι πιθανόν εισαγγελέας και ανακριτής να καλέσουν εκ νέου για κατάθεση τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για ενδεχόμενα νέα στοιχεία, που ίσως προκύψουν από τις εν εξελίξει έρευνες.

Άλλωστε, σύμφωνα με το MEGA, τα στοιχεία δεν «δένουν» με το «τυχαίο» έγκλημα, όπως θέλει να το παρουσιάσει ο 32χρονος πιλότος.

Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Μπάμπη! Αποκαλύψεις τριών γυναικών για τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το «αμαρτωλό» παρεθόν του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών μέσα από αποακλυπτικές μαρτυρίες τριών γυναικών που πέρασαν απαό τη ζωή του. Παράλληλα, διαβάστε για τις εκμυστηρεύσεις της Καρολάιν (λίγο) πριν δολοφονηθεί.

Το τελευταίο χρονικά στοιχείο που προκύπτει αφορά πρόσωπα από το παρελθόν του συζυγοκτόνου, τα οποία έχουν εξεταστεί από τις αρχές το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν με οποιοδήποτε τρόπο είχαν επηρεάσει τη σχέση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real News, οι ερευνητές που έχουν αναλάβει το έργο της πλήρους διαλεύκανσης αυτής της υπόθεσης κατάφεραν μέσω εργαστηριακών ευρημάτων από κινητά τηλέφωνα και διαδικτυακά προφίλ να εντοπίσουν τρεις γυναίκες, με τις οποίες ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να είχε στενή σχέση στο παρελθόν.

Οι ερευνητές ήρθαν σε επαφή και με τρεις γυναίκες, προκειμένου να προσδιορίσουν τη σχέση που είχαν με τον 33χρονο δράστη και να διαπιστώσουν αν αυτές οι επαφές με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επηρέασαν τη σχέση του με την άτυχη Καρολάιν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν έχουν ουδεμία σχέση με το φρικτό έγκλημα που διέπραξε ο 32χρονος πιλότος, καθώς είχαν σταματήσει να έχουν επαφές μαζί του εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα από το κινητό τηλέφωνο του συζυγοκτόνου προκύπτει ότι ο 32χρονος είχε διαγράψει τους τηλεφωνικούς τους αριθμούς εδώ και καιρό και είχε σβήσει τα μηνύματα που αντάλλασσαν σε διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκε να λάβουν καταθέσεις από τα τρία αυτά πρόσωπα, καθώς δεν διαπιστώθηκε ότι σχετίζονται με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ωστόσο, από τη «φιλική» κουβέντα που είχαν οι ερευνητές μαζί τους προέκυψαν πολύτιμα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του πιλότου, που ενδέχεται να βοηθήσουν ώστε να αποκαλυφθεί το πραγματικό κίνητρο του στυγερού εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις για τη μάνα του Μπάμπη! Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάϊν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της 20χρονης δολοφονημένης από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, Κάρολαϊν, Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στην Daily Mail και αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Παράλληλα, διαβάστε τις εκμυστηρεύσεις της Καρολάιν (λίγο) πριν δολοφονηθεί.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς ανέφερε πως η εγγονή του, η μικρή Λυδία, είναι εκείνη που κρατά τον ίδιο και την σύζυγό του, Σούζαν, σε εγρήγορση, ώστε να μην βυθιστούν στην απόγνωση μετά την δολοφονία της αγαπημένης τους κόρης.

«Η παρηγοριά που μας προσφέρει η παρουσία της Λυδίας στο σπίτι, είναι ένας παράγοντας μετριασμού σε όλη αυτή την τραγική υπόθεση. Όμως, δεν είμαι νέος και όλοι μας είμαστε θνητοί. Έχω μια βαθιά ανησυχία ότι μπορεί να μην μπορώ να φροντίσω τη Λυδία εκείνα τα χρόνια που θα χρειαστεί τη μεγαλύτερη υποστήριξη. Ο μοναδικός μου στόχος τώρα, είναι να δώσω την καλύτερη ζωή στο παιδί της υπέροχης κόρης μου».

Ο κ. Κράουτς δήλωσε, επίσης, πως ο ίδιος και η σύζυγός του διαχειρίζονται διαφορετικά τη θλίψη τους.

«Για τη Σούζαν, οι σκέψεις για τη δολοφονία της Καρολάιν είναι πολύ επώδυνες. Σε αντίθεση με εμένα, φαίνεται να έχει κλείσει το μυαλό της σε όλα και τώρα επικεντρώνεται πλήρως στην ανατροφή της Λυδίας. Δεν διαβάζει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ούτε ακούει τις ειδήσεις. Τα έχει αποκλείσει όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Αν και γνωρίζει πως είναι αθώοι, παρόλο που ο ίδιος και η μητέρα της Καρολάιν ζητούν την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας, ξέρει πως η μικρή «χρειάζεται όλη την αγάπη που μπορεί να πάρει».

«Έχουμε καλή σχέση με τους γονείς του Μπάμπη, ιδιαίτερα με τη μητέρα του. Τηλεφωνεί σχεδόν κάθε μέρα και ρωτάει για τη Λυδία και, φυσικά, είναι αρκετά ελεύθερη να την επισκεφθεί όποτε το επιλέξει. Ωστόσο, την γνωρίζουν στο νησί και τα συναισθήματα όλων είναι ακόμη έντονα και ανάμεικτα. Δεν φταίει, αλλά φαίνεται να κουβαλά τις αμαρτίες του γιου της», δήλωσε.

Η στιγμή που έμαθαν ότι δολοφονήθηκε η Καρολάϊν

Ο Ντέιβιντ Κράουτς θυμήθηκε το μαύρο πρωινό της 11ης Μαΐου, όταν τους ενημέρωσαν πως η κόρη τους δολοφονήθηκε από ληστές μέσα στο σπίτι της.

«Είχαμε μόλις τελειώσει το πρωινό μας, όταν άρχισαν να μας χτυπούν τη δυνατά τη μπροστινή πόρτα του σπιτιού. Πολλοί από τους Έλληνες φίλους μας είχαν έρθει και ήταν πολύ λυπημένοι. Στην αρχή ήταν δύσκολο να καταλάβουμε τι μας έλεγαν, αλλά τελικά τα κατανοήσαμε. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να είχε φτάσει στο στήθος μου και να άρπαξε ην καρδιά μου.

Έκτοτε ήμουν σχεδόν παράλυτος. Η Σούζαν κανόνισε αμέσως να πάει στην Αθήνα και εγώ έμεινα εδώ με τον αδερφό της. Θυμάμαι ακόμη έναν τεράστιο άντρα να κάθεται απέναντί μου, να τρέχουν δάκρυα από το πρόσωπό του και να λέει «Μπάσταρδοι, μπάσταρδοι». Τότε νομίζαμε πως η Καρολάιν δολοφονήθηκε από ληστές», περιέγραψε ο κ. Κράουτς και συνέχισε:

«Δεν θέλω να υποθέσω τι κίνητρο είχε, αυτό πρέπει να καθορίσει η αστυνομία. Θέλω μόνο δικαιοσύνη για την όμορφη κόρη μου που σκοτώθηκε με μια δειλή πράξη. Ο Μπάμπης ήξερε ότι δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει.

Ήταν νεαρή, δυνατή και είχε γνώσεις kickbox, οπότε αποφάσισε να βγάλει την κάρτα μνήμης από το εσωτερικό σύστημα CCTV και να την πνίξει στον ύπνο της. Φαντάζομαι ότι θα έχει πολλές στιγμές να εξηγήσει πώς την σκότωσε στους άλλους δολοφόνους με τους οποίους κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, που φημολογείται ότι είναι από τις χειρότερες φυλακές στην Ευρώπη».

Τι λέει για την κόρη του

Μιλώντας για την Καρολάιν, ο πατέρας της περιγράφει το πόσο ζωντανή και δραστήρια ήταν ήδη από την παιδική της ηλικία.

«Έμαθε να κολυμπάει σε ηλικία τριών ετών στο Αιγαίο και προκρίθηκε ως δύτης. Έτρεχε σαν τον άνεμο, έλαβε μέρος σε αγώνες δρόμου 10 χιλιομέτρων και ξεπέρασε τα περισσότερα αγόρια. Ήταν άφοβη, τολμηρή, ασταμάτητη. Γνώριζε άπταιστα ελληνικά, γαλλικά και τη γλώσσα της μαμάς της. Μιλούσε, επίσης, τέλεια αγγλικά», ανέφερε.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς αναφέρει πως όσο η Καρολάιν μεγάλωνε, τα ταλέντα της άνθιζαν. Όπως ανέφερε, ασχολήθηκε με το θέατρο, έμαθε καγιάκ και συμμετείχε σε παραστάσεις χορού.

Ενθυμούμενος τη γέννησή της, δήλωσε: «Αν και ήμουν 58 χρονών όταν γεννήθηκε, δεν ένιωσα ποτέ αυτή την ηλικία. Πάντα ένιωθα ότι ήμουν στα 40 μου».

Η γνωριμία με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο πατέρας της Καρολάιν αναφέρθηκε και στη σχέση της κόρης του με τον 32χρονο γυναικοκτόνο, αλλά και στη γνωριμία του με τους γονείς της.

Ο ίδιος δήλωσε: «Τον περισσότερο χρόνο της τον περνούσε στο διάβασμα για τις Πανελλήνιες. Ήταν έκπληξη όταν είπε πως ήθελε να πάει διακοπές στην Πορτογαλία».

Οι δυο τους παντρεύτηκαν με μια μικρή τελετή, χωρίς τους γονείς τους, και όταν η Καρολάιν επέστρεψε παντρεμένη πια, τότε ο ο πατέρας της τον γνώρισε για πρώτη φορά.

«Εντυπωσιάστηκα αρκετά, όπως και η Σούζαν: φαινόταν ήσυχος, ντροπαλός και με αυτοπεποίθηση. Χαρακτηριστικά που απαντώνται συνήθως στους Έλληνες άντρες. Και παρόλο που ήταν 13 χρόνια μεγαλύτερος από την Κάρολαιν, δεν φαινόταν ιδιαίτερα η διαφορά τους».

Μετά το γάμο, η Σούζαν τους επισκέφτηκε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά της Αθήνας, όπως αναφέρει, και φαίνονταν να έχουν τακτοποιηθεί. Στη συνέχεια, όταν η Λυδία γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2020, ο Μπάμπης και η Κάρολιν επέστρεψαν στο πατρικό της για να δουν οι γονείς της το εγγόνι τους.

Σημειώνεται, πως οι γονείς της Καρολάιν είχαν δηλώσει ότι ο δολοφόνος της τους ζήτησε να αναλάβουν όλα τα έξοδα της κηδείας.

Όπως θυμάται ο Ντέιβιντ Κράουτς: «Ο Μπάμπης δεν συνόδευσε το σώμα της Καρολάιν πίσω στην Αλόννησο για την κηδεία. Αντ’ αυτού, ένας συνάδελφός του πιλότος τον έφερε στο νησί. Σπάνια έχω δει ένα τόσο θλιμμένο άτομο, όπως ήταν εκείνη την ημέρα. Στεκόταν στην εκκλησία κρατώντας τη Λυδία, ήταν μια εικόνα δυστυχίας. Παρά τον πόνο μου, ένιωσα συμπάθεια γι’ αυτόν. Όταν του μίλησα αργότερα, ένιωσα ότι γι’ αυτόν ήταν μια μεγάλη τραγωδία από την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ να ανακάμψει. Τι καλός ηθοποιός αποδείχθηκε».

«Την επόμενη φορά που τον είδα βρισκόμασταν στο μνημόσυνο. Μου χάρισε μια τεράστια φωτογραφία της Καρολάιν από τον γάμο τους στην Πορτογαλία. Ήξερε ότι ήταν η αγαπημένη μου φωτογραφία. Ήταν ακόμα πολύ αναστατωμένος, τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό του όταν μιλούσε για την Κάρολαιν», δήλωσε για τη μέρα που οι αστυνομικοί τον μετέφεραν από την Αλόννησο στην Αθήνα.

«Όταν βγήκαμε από το εκκλησάκι, περίμεναν δύο ξένοι. Η Σούζαν ξέσπασε σε κλάματα και ο Μπάμπης την αγκάλιασε για να την παρηγορήσει. Τότε ένας από τους ξένους βγήκε μπροστά και χτύπησε τον Μπάμπη στον ώμο, ήταν αστυνομικός. Πιστεύω ότι εκείνη τη στιγμή ο Μπάμπης συνειδητοποίησε ότι το παιχνίδι τελείωσε».

«Είχα δηλώσει πως θα του έσπαγα το κεφάλι και θα αναλάμβανα τις συνέπειες, αν ήξερα τότε ότι ήταν ο δολοφόνος της κόρης μου. Ακόμη αισθάνομαι το ίδιο. Είναι κάποιες φορές που καταλαβαίνεις αυτούς που παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους», συμπλήρωσε ο κ. Κράουτς.

Το σπίτι και το συμβόλαιο

Ο κ. Κράουτς μίλησε για τη νομική δράση του ιδίου και της συζύγου του, προκειμένου να ανακτήσουν τις 60.000 ευρώ που είχαν δώσει στην Καρολάιν για το οικόπεδο που θα αγόραζαν με τον Μπάμπη.

Τον Δεκέμβριο του 2020, η Καρολάιν ζήτησε από τους γονείς της βοήθεια γιατί ήθελε μαζί με τον 32χρονο πιλότο να αγοράσουν γη, ώστε να χτίσουν ένα σπίτι.

«Η Σούζαν πούλησε κάποια γη που είχε κληρονομήσει από τους γονείς της στις Φιλιππίνες και εγώ εκκαθάρισα ορισμένες επενδύσεις που κατείχα. Στο τέλος Ιανουαρίου, ο καθένας μας μετέφερε 30.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό της Καρολάιν στην Αθήνα», είπε.

«Το οικόπεδο αγοράστηκε και με μεγάλη μας έκπληξη μετά το θάνατο της Καρολάιν, διαπιστώσαμε ότι η γη είχε καταχωρηθεί μόνο στο όνομα του Μπάμπη. Προς το παρόν, κάνουμε νομικές ενέργειες ώστε να καταχωριστεί αυτή η γη στο όνομα της Λυδίας», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο πατέρας της Καρολάιν αναφέρθηκε στο μέλλον, λέγοντας:

«Τόσο η Σούζαν όσο και εγώ θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα διασφαλίσουμε ότι η μικρή Λυδία θα έχει όλα τα πλεονεκτήματα που μπορούμε να της προσφέρουμε και ότι οι αναμνήσεις της μητέρας της θα ζουν για πάντα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share