Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το έγκλημα στη Φολέγανδρο: Τι έκανε ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς μέχρι να συλληφθεί; Οι κινήσεις του μέχρι να τον πιάσουν

Συγκλόνισε ο επικήδειος φίλης της Γαρυφαλλιάς - «Έριξες από τα βράχια όλη την οικογένειά της»

20 Ιουλίου 2021 07:42
Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το έγκλημα στη Φολέγανδρο: Τι έκανε ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς μέχρι να συλληφθεί; Οι κινήσεις του μέχρι να τον πιάσουν
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το έγκλημα στη Φολέγανδρο: Τι έκανε ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς μέχρι να συλληφθεί; Οι κινήσεις του μέχρι να τον πιάσουν! Παράλληλα, την διεξαγωγή έρευνας στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλλά και στον κινητό του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, ζητά ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας.

Παγωμάρα συνεχίζει να επικρατεί με τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς καθώς όσα έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στην Φολέγανδρο σοκάρουν.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν, ο 30χρονος δολοφόνος πριν σπρώξει την 26χρονη στα βράχια, την είχε ξυλοκοπήσει.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία υποδεικνύουν χειροδικία και έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο 30χρονος στην ανάκρισή του.

Της έριξε μπουνιά

Συγκεκριμένα η 26χρονη φέρει ένα ύποπτο τραύμα στο μάτι που κατά πάσα πιθανότητα «προέρχεται» από μπουνιά. Το χτύπημα αυτό δόθηκε πριν η 26χρονη Γαρυφαλλιά καταλήξει στη θάλασσα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν προκύπτει από την πτώση της στα βράχια, όπως οι κακώσεις στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη της. Αυτό οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος έδειρε το θύμα πριν το σπρώξει στο θάνατο.

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Συγκλόνισε ο επικήδειος φίλης της Γαρυφαλλιάς: «Έριξες από τα βράχια όλη την οικογένειά της»

Χθες, οι φίλοι και η οικογένεια της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο, την αποχαιρέτησαν σε βαθύ κλίμα οδύνης. Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, σε δηλώσεις της ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία της κόρης της και ελπίζει να είναι το τελευταίο θύμα γυναικοκτονίας στη χώρα μας.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή θα ρίξει φως στις συνθήκες του εγκλήματος

Το πόρισμα του ιατροδικαστή είναι αυτό που αναμένεται να ξεκαθαρίσει όλες τις πτυχές της αποτρόπαιας δολοφονίας και να διευκρινιστεί ο ακριβής χρόνος που έγιναν αυτά τα χτυπήματα, αν δηλαδή προκλήθηκαν από την πτώση της στα βράχια όταν την έσπρωξε ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος της ή πριν από αυτή.

Σύμφωνα με τo ertnews.gr, ο ιατροδικαστής αναμένει φωτογραφίες από τα βράχια, το σημείο δηλαδή που έσπρωξε ο καθ’ όμολογίαν δολοφόνος, την 26χρονη, στη Φολέγανδρο, προκειμένου να τις συσχετίσει με φωτογραφίες της σορού της, καθώς και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να οδηγηθεί σε ασφαλή συμπεράσματα.

«Έχει πολύ μεγάλη σημασία η ιατροδικαστική εξέταση και το περιεχόμενό της, έχει πολύ μεγάλη σημασία η εξέταση των στοιχείων του DNA, των αποτυπωμάτων, των αντιδράσεων πριν και μετά» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 26χρονης, Αλέξης Κούγιας, ενώ μιλώντας στον ANT1 εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τα λεγόμενα του καθ΄ομολογία δράστη, καθώς όπως είπε μπορεί να συμβουλεύτηκε δικηγόρο μέχρι να συλληφθεί.

Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις του δολοφόνου μέχρι τη σύλληψή του

«Αντιμετωπίζω με επιφυλάξεις όσα λέει ο καθ’ομολογίαν δράστης. Έχει προηγηθεί μία εξαφάνισή του πολλών ωρών πριν την σύλληψή του. Σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε να έχει συμβουλευθεί κάποιον συνάδελφό μου για το πώς να κινηθεί ή να αποκρύψει στοιχεία» πρόσθεσε ο κ. Κούγιας.

Αποκαλύψεις για τη σχέση της 26χρονης Γαρυφαλλιάς με τον 30χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο της, φαίνεται πως έχει η μητέρα της άτυχης κοπέλας, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υποστήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό της οικογένειας της 26χρονης.

Πίστευε πως παρακολουθούσε το κινητό της

«Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς επικοινώνησε μαζί μου για πρώτη φορά αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ χτες το απόγευμα, και μου είπε ότι θέλει να συναντηθούμε. Και της είπα ότι μπορώ το απόγευμα, και είπαμε να βρεθούμε σήμερα πριν ή μετά την κηδεία.

Η ίδια μου είπε ότι η 26χρονη είχε την εντύπωση ότι την παρακολουθούσε ο δράστης. Αυτό το συμπέρασμα είχε βγάλει η μητέρα από την κόρη της, από συζήτηση που είχαν, στην οποία η 26χρονη αναρωτιόταν αν κάποιος μπορεί να ελέγχει τα μηνύματά της», είπε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share