Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Φολέγανδρο - Κούγιας: «Ο 30χρονος μπορεί να πήρε νομικές συμβουλές πριν ομολογήσει»

«Αντιμετωπίζω με επιφυλάξεις όσα λέει ο καθ’ομολογίαν δράστης»

19 Ιουλίου 2021 20:23
Έγκλημα στη Φολέγανδρο - Κούγιας: «Ο 30χρονος μπορεί να πήρε νομικές συμβουλές πριν ομολογήσει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την διεξαγωγή έρευνας στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλλά και στον κινητό του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, ζητά ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Κούγιας εξήγησε πως αντιμετωπίζει με επιφύλαξη τα λεγόμενα του 30χρονου, ενώ τόνισε ότι θα ζητήσει έρευνα στους σκληρούς δίσκους του ηλεκτρονικού υπολογιστή του -καθ’ομολογίαν δράστη-, καθώς και στο κινητό του. «Τα τηλέφωνα και οι υπολογιστές ‘μιλάνε’» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε αρχικά ότι για εκείνον είναι μία ιδιαίτερα φορτισμένη ημέρα καθώς η 26χρονη κηδεύθηκε ανήμερα της γιορτής της ενώ αποκάλυψε πως με τον πατέρα της έχουν μεγαλώσει μαζί.

φολέγανδρος 30χρονος Κούγιας

Γιατί αντιμετωπίζει με επιφύλαξη τα λεγόμενά του

Στη συνέχεια τόνισε ότι αντιμετωπίζει με επιφυλάξεις όσα λέει ο 30χρονος.

«Αντιμετωπίζω με επιφυλάξεις όσα λέει ο καθ’ομολογίαν δράστης. Έχει προηγηθεί μία εξαφάνισή του πολλών ωρών πριν την σύλληψή του. Σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε να έχει συμβουλευθεί κάποιον συνάδελφό μου για το πώς να κινηθεί ή να αποκρύψει στοιχεία».

Τόνισε, επίσης, ότι περιμένει την ιατροδικαστική έκθεση «για να δούμε τα χτυπήματα στο σώμα της και αν οι σωματικές βλάβες είναι θανατηφόρες από το χτύπημα στα βράχια. Απομένει ακόμα το DNA, το σχεδιάγραμμα, τα αποτυπώματα και μόνο όταν είναι όλα στην δικογραφία, θα έχουμε σαφέστερη εικόνα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο στην κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς

Σε κλίμα οδύνης έλαβε χώρα η κηδεία της 26χρονης που δολοφόνησε ο 30χρονος σύντροφός της την Παρασκευή το μεσημέρι, στην βραχώδη περιοχή Λυγαριά, στη Φολέγανδρο, όπου παραθέριζε το ζευγάρι, όπως ομολόγησε ο ίδιος.

Ο τελευταίος φέρεται να έσπρωξε την κοπέλα στα βράχια με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα όπου επήλθε ο πνιγμός της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

κηδεία γαρυφαλλιά φολέγανδρος

Απαρηγόρητοι οι γονείς της και τα αδέρφια της, συνόδευσαν, προ ολίγου, την Γαρυφαλλιά στην τελευταία της κατοικία, στο Βέλο Κορινθίας.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο του hlektra.gr, οι συγγενείς του θύματος, ακολούθησαν την πομπή του αυτοκινήτου που μετέφερε τη σορό της στην εκκλησία κρατώντας ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες».

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Φολέγανδρο: Ο Δημήτρης Βέργος έδειρε τη Γαρυφαλλιά πριν τη σκοτώσει!

Νέες τρομερές αποκαλύψεις έρχονται για το θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο και για το πώς τη σκότωσε ο Δημήτρης Βέργος.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, ο φονιάς γρονθοκόπησε και έδειρε το άτυχο κορίτσι, προτού τη ρίξει από τα βράχια, με αποτέλεσμα να πεθάνει από πνιγμό, δίνοντας περαιτέρω δραματική διάσταση στο φονικό.

Η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της 26χρονης στη Φολέγανδρο έδειξε ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν έπεσε από τα βράχια. Όταν την έσπρωξε στο θάνατο ο 30χρονος σύντροφός της, που είχε τρομερά προκλητική συμπεριφορά με όλους πριν σκοτώσει την κοπέλα. Τώρα, όμως, οι νέες αποκαλύψεις δημιουργούν νέα δεδομένα. Γιατί φαίνεται πως ο δράστης είχε χειροδικήσει, είχε χτυπήσει το θύμα στο κεφάλι και μετά την έριξε στα βράχια.

Το θύμα έχει χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία δεν ταιριάζουν με τα όσα έχει υποστηρίξει προανακριτικά ο 30χρονος. Ο δράστης ισχυρίστηκε πως όταν έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και η νεαρή κοπέλα βγήκε τρομοκρατημένη, εκείνος την ακολούθησε και πάνω στον καυγά την έσπρωξε (δυο φορές), ρίχνοντάς την στα βράχια και εν συνεχεία στη θάλασσα, όπου πνίγηκε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share