Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» στα Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις από την άρση του τραπεζικού απορρήτου - Προικοθήρας ο Μπάμπης

Γερή αφαίμαξη από τους γονείς της Καρολάιν

19 Ιουλίου 2021 19:18
«Βόμβα» στα Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις από την άρση του τραπεζικού απορρήτου - Προικοθήρας ο Μπάμπης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η άρση του τραπεζικού απορρήτου του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από τα Γλυκά Νερά ρίχνει φως στα σενάρια που είχαν ακουστεί για τις παράνομες δοσοληψίες του πιλότου αλλά και για τις σχέσεις του με την Καρολάιν.

Η διαδικασία της άρσης απορρήτου δεν έχει ολοκληρωθεί και επομένως σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν όταν και εφόσον ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews, δεν προκύπτουν ύποπτες συναλλαγές, ωστόσο, από την άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών διαφαίνεται αποστολή χρημάτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τους γονείς της άτυχης Καρολάιν σε έναν κοινό λογαριασμό που διατηρούσε το ζευγάρι.

Μπάμπης γλυκά νερά

Οι πτήσεις του πιλότου

Επίσης, έχουν ερευνηθεί διεξοδικά και οι πτήσεις που είχε πραγματοποιήσει με το ελικόπτερο ο 33χρονος πιλότος, χωρίς όμως να προκύπτουν στοιχεία για παράνομες δοσοληψίες ή περίεργα ταξίδια που θα μπορούσαν να κρύβουν κάποιο θανάσιμο μυστικό.

Ωστόσο, όσο διαρκεί η κύρια ανάκριση, είναι πιθανόν εισαγγελέας και ανακριτής να καλέσουν εκ νέου για κατάθεση τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για ενδεχόμενα νέα στοιχεία, που ίσως προκύψουν από τις εν εξελίξει έρευνες. Άλλωστε, όπως έχει γίνει γνωστό, τα στοιχεία δεν «δένουν» με το «τυχαίο» έγκλημα, όπως θέλει να το παρουσιάσει ο 33χρονος πιλότος.

Η αφαίρεση της κάμερας, η εξαφάνιση της κάρτας μνήμης του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, αλλά και η σκηνοθεσία της δήθεν ληστείας από «αδίστακτους αλλοδαπούς ληστές», οι οποίοι σκότωσαν τη σύζυγό του, συνηγορούν υπέρ του προσχεδιασμού του εγκλήματος.

Κατά συνέπεια, όσο υπάρχουν σκοτεινά σημεία στη συγκλονιστική υπόθεση των Γλυκών Νερών, ο φάκελός της θα παραμείνει ανοιχτός και θα διερευνάται διεξοδικά κάθε σημείο, μέχρι να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

Ο Μπάμπης είχε τρεις "γκόμενες" ταυτόχρονα! Τον ανακάλυψε ο Καρολάιν

Σε στάδιο εξέτασης των προσώπων που βρίσκονταν βάσει στοιχείων στη ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λίγο πριν τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς βρίσκονται οι Αρχές.

Όπως αναφέρει νέο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real News», από τα εργαστηριακά ευρήματα προκύπτει η παράλληλη εμπλοκή του 33χρονου πιλότου με τρεις γυναίκες πέραν της 20χρονης συζύγου του, πριν τη δολοφονία της.

Στο εν λόγω συμπέρασμα κατέληξαν οι ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση βασισμένοι σε υλικό από κινητά τηλέφωνα και διαδικτυακά προφίλ τα οποία «προδίδουν» τη στενή σχέση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου με τις τρεις αυτές γυναίκες, οι οποίες όμως βάσει των στοιχείων ουδεμία σχέση έχουν με το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Βόμβα στα Γλυκά Νερά

Οι Αρχές έχουν επικοινωνήσει και με τρεις προκειμένου να «προσδιορίσουν τη σχέση τους» με τον δολοφόνο της Κάρολαϊν και να εξακριβωθεί κατά πόσο αυτές επηρέασαν τη σχέση του ζευγαριού. Όπως, ωστόσο, αποδείχτηκε, και οι τρεις είχαν σταματήσει να έχουν επαφές μαζί του αρκετό καιρό πριν ο ίδιος σκοτώσει την σύζυγό του στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Αξίζει να σημειωθεί πως καμία δεν έδωσε επίσημη κατάθεση, παρά μόνο πραγματοποίησαν μία «φιλική κουβέντα» με τους αστυνομικούς.

Ο ίδιος Αναγνωστόπουλος, από τη μεριά του, δεν είχε καν τα τηλέφωνά τους αποθηκευμένα στη συσκευή του, ενώ είχε προχωρήσει και σε διαγραφή των μεταξύ τους μηνυμάτων σε διάφορες διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η επικοινωνία των Αρχών με τις γυναίκες αυτές οδήγησε σε πολύτιμα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του 33χρονου δολοφόνου των Γλυκών Νερών.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share