Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Καμία άλλη Ελένη και καμία άλλη Γαρυφαλλιά»: Συγκλονίζει ο πατέρας της Τοπαλούδη

«Γροθιά» στο στομάχι τα λόγια του για το φονικό στην Φολέγανδρο

19 Ιουλίου 2021 14:10
«Καμία άλλη Ελένη και καμία άλλη Γαρυφαλλιά»: Συγκλονίζει ο πατέρας της Τοπαλούδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά δε βρίσκεται δυστυχώς εν ζωή και για αυτό ευθύνεται ο φονιάς της, Δημήτρης Βέργος, με τον Γιάννη Τοπαλούδη να είναι ο καταλληλότερος να μιλήσει για το θέμα.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, που πέθανε με τον ίδιο τρόπο με το κορίτσι στην Φολέγανδρο, συγκλονίζει με τα λόγια του, τονίζοντας πως άπαντες πρέπει να γίνουμε καλύτεροι γονείς, για να μην υπάρξουν ξανά τέτοια περιστατικά.

«Αυτά που βιώνουμε εμείς ως οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη εύχομαι να μην τα περάσει κανείς. Και εύχομαι κανένας γονιός να μην περάσει αυτά που περνά κάθε γονιός που χάνει με τόσο άδικο και βάναυσο τρόπο το παιδί του. Για να μην υπάρχει καμιά άλλη Ελένη, Γαρυφαλλιά, Μυρτώ πρέπει να εναντιωθούμε σε κάθε έναν που προσπαθεί να επιβουλευθεί τα παιδιά μας», δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Ως ένας γονιός που βίωσε τη δραματική απώλεια του παιδιού του που δολοφονήθηκε, μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.

«Πρέπει η ελληνική Πολιτεία να κινηθεί σε δύο κατευθύνσεις. Αυτά τα είπαμε και στην πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Πρώτον, αυστηροποίηση των ποινών για τέτοια ειδεχθή εγκλήματα και για τους βιασμούς. Όταν κάποιος βιάζει το κορμί, βιάζει και την ψυχή του. Άλλο το σωφρονιστικό σύστημα και άλλο για ειδεχθή εγκλήματα όπου εκεί το νομικό σύστημα πρέπει να είναι τιμωρητικό. Να μην έχουν δικαιώματα να βγαίνουν από τις φυλακές. Αυτά τα άτομα αποκλείεται να σωφρονιστούν. Το δεύτερο, είναι να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι γονείς. Ένα τόσο απλό και συνάμα τόσο δύσκολο. Δεν “σπέρνω” ένα παιδί. Πρέπει να το μεγαλώσω, να το αγαπήσω, να του συμπαρασταθώ όσο μπορώ. Αν υπάρχει κάποια παραβατική συμπεριφορά να απευθύνομαι σε κάποιους ειδικούς», δήλωσε ο κ. Τοπαλούδης, με αφορμή τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της.

Ο Δημήτρης Βέργος έδειρε τη Γαρυφαλλιά πριν τη σκοτώσει!

Νέες τρομερές αποκαλύψεις έρχονται για το θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο και για το πώς τη σκότωσε ο Δημήτρης Βέργος.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, ο φονιάς γρονθοκόπησε και έδειρε το άτυχο κορίτσι, προτού τη ρίξει από τα βράχια, με αποτέλεσμα να πεθάνει από πνιγμό, δίνοντας περαιτέρω δραματική διάσταση στο φονικό.

Η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της 26χρονης στη Φολέγανδρο έδειξε ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν έπεσε από τα βράχια. Όταν την έσπρωξε στο θάνατο ο 30χρονος σύντροφός της, που είχε τρομερά προκλητική συμπεριφορά με όλους πριν σκοτώσει την κοπέλα. Τώρα, όμως, οι νέες αποκαλύψεις δημιουργούν νέα δεδομένα. Γιατί φαίνεται πως ο δράστης είχε χειροδικήσει, είχε χτυπήσει το θύμα στο κεφάλι και μετά την έριξε στα βράχια.

Το θύμα έχει χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία δεν ταιριάζουν με τα όσα έχει υποστηρίξει προανακριτικά ο 30χρονος. Ο δράστης ισχυρίστηκε πως όταν έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και η νεαρή κοπέλα βγήκε τρομοκρατημένη, εκείνος την ακολούθησε και πάνω στον καυγά την έσπρωξε (δυο φορές), ρίχνοντάς την στα βράχια και εν συνεχεία στη θάλασσα, όπου πνίγηκε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share