Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Εύρημα – σοκ στη σκηvή που έμενε το ζευγάρι!

Ανατριχιαστικές εξελίξεις!

19 Ιουλίου 2021 13:59
Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Εύρημα – σοκ στη σκηvή που έμενε το ζευγάρι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου στη Φολέγανδρο. Η κοπέλα με καταγωγή από την Κορινθία είχε πάει για διακοπές με τον σύντροφό της στο νησί και δολοφονήθηκε από τον ίδιο.

Ο 30χρονος, που ομολόγησε το έγκλημα, έσπρωξε μετά από έντονο καβγά την κοπέλα στα βράχια, καταλήγοντας στη θάλασσα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η 26χρονη ζούσε όταν κατέληξε στο νερό, ωστόσο δεν είχε τις αισθήσεις της, γεγονός που προκάλεσε τον πνιγμό της.

Όπως δείχνουν και μαρτυρίες ανθρώπων που τους ζούσαν, το ζευγάρι είχε συχνούς διαπληκτισμούς.

Ιδιοκτήτρια κοντινού εστιατορίου, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, περιγράφει τον 30χρονο ως απόμακρο σε αντίθεση με την κοπέλα: «Είχαν φτάσει το περασμένης Τρίτης ήταν κουρασμένοι, μετά ήρθε αυτός και πήρε νερό βιαστικά, δεν δέχθηκε τη βοήθειά μας για να στήσει σκηνή. Ήταν ιδιαίτερα απόμακρος, όχι πολλές εμφανίσεις. Ήταν σαν να είχε πάει αλλού, όχι σε νησί για διακοπές».

Φολέγανδρος: Αυτό είναι το σημείο όπου έμεναν Γαρυφαλλιά και Δημήτρης Βέργος - Προκλητικός ο φονιάς πριν από το έγκλημα

Το έγκλημα της Φολέγανδρου συγκλονίζει την Ελλάδα, με τις αποκαλύψεις να συνεχίζονται διαρκώς για τις συνθήκες του θανάτου της Γαρυφαλλιάς και τη σχέση της με τον Δημήτρη Βέργο.

Το ζευγάρι, πάντως, είχε κατασκηνώσει στην τοποθεσία Άγιος Νικόλαος και κοντά στην παραλία Αγκάλη. Σήμερα δεν έχουν απομείνει πολλά υπάρχοντα του ζευγαριού στη σκηνή, όπως ένα σακίδιο του φονιά, φακοί επαφής και τσιμπιδάκια της 26χρονης, καθώς και σλίπινγκ μπαγκ.

Το σημείο είναι ένα από αυτά που είχαν υποδείξει στην φαρμακοποιό διαδικτυακοί της φίλοι, όταν εκείνη πριν από λίγες εβδομάδες σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στα social media, όπου παρεμπιπτόντως ο φονιάς της... την παρακολουθούσε, αναρωτιόταν αν γνωρίζει κάποιος πού θα μπορούσε να κάνει ελεύθερο κάμπινγκ στη Φολέγανδρο.

Όπως φαίνεται τόσο στο βίντεο όσο και στις φωτογραφίες μέσα από την σκηνή, όπου διέμενε η 26χρονη, το ζευγάρι είχε επιλέξει να μείνει για λίγες ημέρες μόνο του δίπλα στη φύση και μακριά από κάθε τι οργανωμένο. Αυτό ήταν κάτι που το ήθελαν και οι δυο μιας και για την Γαρυφαλλιά θα ήταν μια όμορφη και πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς όπως αποκάλυψαν οι δικοί της ήταν η πρώτη φορά που στα 26 της χρόνια έφευγε μόνη της για διακοπές.

Για τις μέρες που θα περνούσαν στο νησί η Γαρυφαλλιά και ο 30χρονος είχαν πάρει μαζί τους μόνο τα άκρως απαραίτητα μια σκηνή, ένα sleeping bag και μερικά ακόμα είδη camping αφού το μοναδικό που ήθελαν να εξασφαλίσουν ήταν μόνο τον ύπνο τους, καθώς σκοπός τους ήταν με το αυτοκίνητο να βρεθούν στα πιο όμορφα σημεία του νησιού είτε για μπάνιο είτε για φαγητό. Έτσι είχαν αποφασίσει να κάνουν και την Παρασκευή, όπου μετά τον καφέ που ήπιαν έξω από την σκηνή της 26χρονης με τα ποτήρια να είναι παρατημένα στη δεξιά πλευρά, «σφράγισαν» με τα ειδικά φερμουάρ τα ανοίγματα και έφυγαν για μια ακόμα καινούργια εξερεύνηση που έμελλε να είναι και η τελευταία.

«Ήταν σαν να είχε πάει αλλού, όχι διακοπές»

Η κ. Κατερίνα, ιδιοκτήτρια κοντινού εστιατορίου, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, περιγράφει τον 30χρονο ως απόμακρο σε αντίθεση με την κοπέλα. «Είχαν φτάσει το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ήταν κουρασμένοι, μετά ήρθε αυτός και πήρε νερό βιαστικά, δεν δέχθηκε τη βοήθειά μας για να στήσει σκηνή. Ήταν ιδιαίτερα απόμακρος, όχι πολλές εμφανίσεις… Ήταν σαν να είχε πάει αλλού, όχι σε νησί για διακοπές».

Η κ. Κατερίνα επισήμανε ότι «ερχόντουσαν το πρωί, η Γαρυφαλλιά ήθελε να κάτσει μαζί μας ήταν χαρούμενη, της άρεσε πολύ, αλλά έρχονταν μόνο για καφέ και δεν τους ξαναβλέπαμε. Η Γαρυφαλλιά μού έλεγε ‘θα κάτσω, θα κάτσω’ τελικά δεν κάθισε ποτέ... Της είπα ρε Γαρυφαλλίτσα γιατί δεν κάθεσαι να σε δούμε; ‘θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό να περπατήσουμε, άλλα του είπα ότι είναι η τελευταία διαδρομή που θα κάνουμε, θα κάτσουμε εδώ να δούμε τα παιδία’, και δεν ξανάρθε ποτέ».

«Είδα ότι είχε μόνο τα ρούχα του αυτός στη σκηνή δεν υπήρχαν δικά της προφανώς, πρέπει να τα είχε πάρει όλα η κοπέλα τα δικά της. Μόνο ένα τσαντάκι με καλλυντικά είχε. Δεν μπορείς να κάνεις κάμπινγκ με καλλυντικά» πρόσθεσε η γυναίκα στον Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share