Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φρίκη: Σκότωσε τον άντρα της και τηγάνισε τα γεννητικά του όργανα

Υποστήριξε ότι σκότωσε τον σύζυγό της σε αυτοάμυνα

18 Ιουλίου 2021 13:40
Φρίκη: Σκότωσε τον άντρα της και τηγάνισε τα γεννητικά του όργανα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 33χρονη γυναίκα στην πόλη Σάο Γκονσάλο, κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο δολοφόνησε τον άντρα της και αφού του έκοψε τα γεννητικά όργανα τα τηγάνισε σε σογιέλαιο.

Η γυναίκα φέρεται να μετάνιωσε για το ειδεχθές έγκλημα και υποστήριξε ότι σκότωσε τον σύζυγό της σε αυτοάμυνα, ενώ συνελήφθη και κατηγορείται για δολοφονία και βεβήλωση πτώματος.

Το χρονικό του φρικιαστικού εγκλήματος

H Dayane Cristina Rodrigues Machado συνελήφθη στην πόλη Σάο Γκονσάλο όταν η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού στη γειτονιά της Σάντα Καταρίνα και βρήκε τον άνδρα της Andre, νεκρό, γυμνό και ακρωτηριασμένο καθώς του έλειπε το πέος.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η 33χρονη σύζυγός του τού είχε κόψει το πέος. Μάλιστα, στη συνέχεια, το τηγάνισε σε σογιέλαιο. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν από τα δεδομένα που ανακάλυψαν ότι το ειδεχθές έγκλημα συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα έπειτα από καυγά που αφορούσε το ενδεχόμενο χωρισμού του ζευγαριού. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα κουζινομάχαιρο που θεωρείται ότι είναι το μέσο με το οποίο η 33χρονη Dayane Cristina Rodrigues Machado σκότωσε τον σύζυγό της ενώ στη συνέχεια του έκοψε το πέος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ζευγάρι ήταν μαζί 10 χρόνια ενώ είχε χωρίσει για δύο χρόνια. Ωστόσο, είχαν επαφές καθώς από κοινού είχαν μία πιτσαρία. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά, έναν οκτάχρονο γιο και μία πεντάχρονη κόρη. Δεν είναι γνωστό αν τα παιδιά ήταν παρόντα τη στιγμή του άγριου φονικού.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι είχε βγει σε μια καφετέρια και εκεί διαπληκτίστηκαν. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Andre επιτέθηκε σε ένα από τα παιδιά του. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της γυναίκας, την Κάρλα Πολικάρπο, ο καυγάς φούντωσε και όταν η οικογένεια επέστρεψαν σπίτι ο άνδρας την απείλησε άλλη μια φορά. Σε μια στιγμή που η 33χρονη ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, καθώς φοβόταν πως ο άντρας της θα τη σκοτώσει, τον δολοφόνησε.

Φρίκη: Σκότωσε τον άντρα της και τηγάνισε τα γεννητικά του όργανα

Η οικογένειά της και η δικηγόρος της υποστηρίζουν ότι υφίστατο φυσικές και ψυχολογικές επιθέσεις από τον πρώην σύζυγό της Andre. Η Πολικάρπο είπε ότι ο θανών την απείλησε και εκείνη τον σκότωσε σε αυτοάμυνα.

Ωστόσο, η αδελφή του Αndre, Adriana Santos, είπε ότι η κατηγορούμενη σκότωσε τον αδελφό της για να τον εκδικηθεί καθώς είχε εξωσυζυγική σχέση. Συγγενείς αποκάλυψαν ότι το ζευγάρι μάλωνε διαρκώς και σε μία περίπτωση η 33χρονη Machado τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία.

Η Πολικάρπο είπε: «Αυτός δεν αποδέχτηκε το τέλος της σχέσης και είπε ότι αν δεν ήταν μαζί του δεν θα ήταν με κανέναν άλλον». Επιπροσθέτως τόνισε ότι η πελάτισσά της έχει μετανιώσει, ενώ τα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η γυναίκα παραδόθηκε μόνη της. Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share