Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Τσακωνόμασταν συχνά, με ειρωνευόταν» - Οι «δικαιολογίες» του 30χρονου για την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς!

Το προφίλ της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς στο facebook - Η αγάπη της για τα ζώα, τη φύση και ο κοινωνικός της προβληματισμός

18 Ιουλίου 2021 13:44
Έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Τσακωνόμασταν συχνά, με ειρωνευόταν» - Οι «δικαιολογίες» του 30χρονου για την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Τσακωνόμασταν συχνά, με ειρωνευόταν»! Αυτές ήταν οι «δικαιολογίες» του 30χρονου για την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς!

«… Το τελευταίο διάστημα τσακωνόμασταν συχνά και οι καβγάδες ήταν έντονοι. Με ειρωνευόταν και με πρόσβαλλε κι αυτή ήταν η κυριότερη αιτία της έντασης μεταξύ μας. Αυτό έγινε και την ημέρα που ήμαστε μέσα στο αυτοκίνητο, προχθές. Αρχίζαμε να φωνάζουμε και να τσακωνόμαστε. Τράβηξα κατά λάθος το χειρόφρενο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το αμάξι βγήκε από το δρόμο».

Με αυτά τα λόγια ο 30χρονος προσπάθησε να δικαιολογήσει το πώς έφτασε στο σημείο να σπρώξει την 26χρονη φίλη του από τα βράχια και να βρει το θάνατο στη Φολέγανδρο, σύμφωνα με την αστυνομική ρεπόρτερ Μίνα Καραμήτρου, όπου έφερε στο «φως» όσα υποστήριξε κατά την ανάκρισή του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πάντως, ο ιατροδικαστής ξεκαθαρίζει ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή, όταν έπεσε στο νερό κι ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ο πνιγμός. Επίσης, οι κακώσεις που βρέθηκαν στο σώμα της ήταν συμβατές με τις κακώσεις που προήλθαν από τα χτυπήματα στα βράχια.

Το προφίλ της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς στο facebook, που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο - Η αγάπη της για τα ζώα, τη φύση και ο κοινωνικός της προβληματισμός

Το προφίλ της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς στο facebook, που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της έδειχνε μια κοπέλα γεμάτη ζωή, αγάπη για τα ζώα, τη φύση αλλά και τον κοινωνικός της προβληματισμός. Ακόμη μία γυναικοκτονία στην Ελλάδα μετά από αυτή της 19χρονης Καρολάϊν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Δολοφονία Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο

Ανάρτηση Γαρυφαλλιάς στο facebook

Η τραγική ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς 26 ημέρες πριν την στυγερή της δολοφονία στη Φολέγανδρο - «Γνωρίζει κανείς...Καλό καλοκαίρι»

Μια τραγική ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς 26 ημέρες πριν την στυγερή της δολοφονία στη Φολέγανδρο, από τον 30χρονο σύντροφό της, έρχεται στο φως και πραγματικά ανατριχιάζει. Παράλληλα, ανατριχιαστική είναι η ομολογία του 30χρονου συντρόφου της δολοφόνου!

Η ίδια είχε απευθυνθεί σε ένα γκρουπ για κάμπινγκ κάνοντας το εξής ποστάρισμα: Παιδιά καλημέρα! Γνωρίζει κανείς παραλίες που μπορείς να στήσεις σε Φολέγανδρο και Κίμωλο; Δεν βρίσκω σχετικά posts. Ευχαριστώ πολύ, καλό καλοκαίρι!

 Η τραγική ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς 26 ημέρες πριν την στυγερή της δολοφονία στη Φολέγανδρο

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share