Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το προφίλ της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς στο facebook, που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο - Η αγάπη της για τα ζώα, τη φύση και ο κοινωνικός της προβληματισμός

Η τραγική ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς 26 ημέρες πριν την στυγερή της δολοφονία

18 Ιουλίου 2021 11:26
Το προφίλ της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς στο facebook, που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο - Η αγάπη της για τα ζώα, τη φύση και ο κοινωνικός της προβληματισμός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το προφίλ της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς στο facebook, που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της έδειχνε μια κοπέλα γεμάτη ζωή, αγάπη για τα ζώα, τη φύση αλλά και τον κοινωνικός της προβληματισμός. Ακόμη μία γυναικοκτονία στην Ελλάδα μετά από αυτή της 19χρονης Καρολάϊν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Δολοφονία Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο

Ανάρτηση Γαρυφαλλιάς στο facebook

Η τραγική ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς 26 ημέρες πριν την στυγερή της δολοφονία στη Φολέγανδρο - «Γνωρίζει κανείς...Καλό καλοκαίρι»

Μια τραγική ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς 26 ημέρες πριν την στυγερή της δολοφονία στη Φολέγανδρο, από τον 30χρονο σύντροφό της, έρχεται στο φως και πραγματικά ανατριχιάζει. Παράλληλα, ανατριχιαστική είναι η ομολογία του 30χρονου συντρόφου της δολοφόνου!

Η ίδια είχε απευθυνθεί σε ένα γκρουπ για κάμπινγκ κάνοντας το εξής ποστάρισμα: Παιδιά καλημέρα! Γνωρίζει κανείς παραλίες που μπορείς να στήσεις σε Φολέγανδρο και Κίμωλο; Δεν βρίσκω σχετικά posts. Ευχαριστώ πολύ, καλό καλοκαίρι!

 Η τραγική ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς 26 ημέρες πριν την στυγερή της δολοφονία στη Φολέγανδρο

Φολέγανδρος - Μητέρα 26χρονης: «Θα ήθελα να πω στο παιδί μου μία τελευταία φορά ότι το αγαπάμε»

Σπαρακτικά είναι τα πρώτα λόγια της μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της στη Φολέγανδρο.

«Η Γαρυφαλλιά ήταν ένα δώρο για μένα. Η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ για να προσθέσει.

«Θέλω να σεβαστείτε τον πόνο μας. Δεν τον έχω γνωρίσει τον νεαρό. Η Γαρυφαλλιά που έλεγε ότι ήταν καλό παιδί. Είμαι μάνα και καταλαβαίνω και τον πόνο της μάνας του 30χρονου»

«Θα ήθελα να πως στο παιδί μας μία το τελευταία φορά ότι το αγαπάμε» τόνισε η μητέρα της.

φολέγανδρος 26χρονη

«Μακάρι να είναι η τελευταία Γαρυφαλλιά…»

«Είναι τραγικό αυτό που ζούμε. Μακάρι να είναι η τελευταία Γαρυφαλλιά. Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό. Να μην είναι αλήτες. Μακάρι να μπορούσα να πω ένα τελευταίο σ΄αγαπώ στην κόρη μου».

Θρίλερ στη Φολέγανδρο με τον θάνατο 26χρονης: Αποκαλύψεις απ΄τη γυναίκα που αναγνώρισε τον 30χρονο - Τα πρώτα του λόγια

Θρίλερ επικρατεί στη Φολέγανδρο με τον θάνατο 26χρονης, ενώ αποκαλύψεις έχουμε απ΄ τη γυναίκα που αναγνώρισε τον 30χρονο.

Τον νεαρό αναζητούσε όλη η Φολέγανδρος και η γυναίκα που τον αναγνώρισε και ενημέρωσε την αστυνομία μίλησε σε πρωινή εκπομπή του Open τονίζοντας πως αρχικά είδε τη φωτογραφία του 30χρονου να κυκλοφορεί στο facebook, καθώς την είχαν κοινοποιήσει φίλοι της και σημείωσε πως είχε συγκρατήσει τον νεαρό στη μνήμη της λόγω της κόμμωσης του 30χρονου.

Μάλιστα όπως είπε «είχε χαρακτηριστικό μαλλί και το συγκράτησα» ενώ εξήγησε οτι επιστρέφοντας από μπάνιο στη θάλασσα σε παραλία του νησιού, «περάσαμε από τον τόπο του συμβάντος κι εκεί στο αυτοκίνητο είδα ξαφνικά να ξεπροβάλλει ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε παρόμοια μαλλιά με τη φωτογραφία που είχα δει».

«Αυτομάτως το μυαλό μου πήγε στη φωτογραφία που είχα δει» και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και ενημερώθηκε αργότερα πως όντως ήταν αυτός που αναζητούσαν και συνελήφθη από τις αρχές.

Παράλληλα σημείωσε πως «το αυτοκίνητο είχε φύγει εκτός πορείας, δηλαδή όπως εμείς περνούσαμε από το δρόμο, φαινόταν από ψηλά. Είχα συγκρατήσει το πώς είναι τα μαλλιά του, επειδή είναι πολύ φουντωτά και χαρακτηριστικά και είδα έναν άντρα εκεί χωρίς να υπάρχει ταυτόχρονα και κάποια μηχανή ή αυτοκίνητο σταματημένο στο δρόμο».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share