Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Γλυκά Νερά: Μίλησε ο 32χρονος πιλότος για την μοιραία βραδιά της δολοφονίας της Καρολάιν! Σε αυτόν αποκάλυψε ο Αναγνωστόπουλος τι συνέβη (Video)

Σε τρεις μέρες κόβεται μια και καλή το χαμόγελο και το χιουμοράκι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!

14 Ιουλίου 2021 20:36
Γλυκά Νερά: Μίλησε ο 32χρονος πιλότος για την μοιραία βραδιά της δολοφονίας της Καρολάιν! Σε αυτόν αποκάλυψε ο Αναγνωστόπουλος τι συνέβη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε νέα τροχιά μπαίνουν οι έρευνες για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, από τον 32χρονο πιλότο και σύζυγό της. Ενώ, ακόμη μία αποκαλύψη «βόμβα» για την Καρολάιν έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο χθεσινό βραδινό δελτίο του Star, η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μπαίνει σε νέα τροχιά, μετά την προανακριτική διαδικασία, καθώς τις επόμενες ημέρες θα φτάσουν στα χέρια του ανακριτή όλα τα στοιχεία που θα φωτίσουν το κίνητρο πίσω από το ειδεχθές έγκλημα του 33χρονου πιλότου.

«Αναμένουμε εξελίξεις όσον αφορά στη δικογραφία για τον εντολέα μου, είτε σε επίπεδο εγγράφων ακόμα και μαρτυρικών καταθέσεων, στο τέλος της εβδομάδας. Θα δούμε η δικογραφία τι άλλο έχει να προσφέρει σε επίπεδο αιτήσεων, τόσο από εμάς όσο και από τον κ. ανακριτή», δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Εκτός από το κίνητρο, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από το άνοιγμα των τηλεφωνικών συνομιλιών του καθ’ ομολογία δολοφόνου και από τον ακριβή χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας, θα δείξουν κατά πόσο το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

Την ίδια ώρα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή σχέση στις φυλακές με τον ιερέα που έριξε το καυστικό υγρό (βιτριόλι και υγρά μπαταρίας) στους ιεράρχες της μονής Πετράκη, πριν μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών.

Σε ποιον μίλησε ο Μπάμπης

Τα πρώτα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για εξομολόγηση από τον ιερέα στον πιλότο αλλά ο δικηγόρος του πρώτου τα διαψεύδει και το ονομάζει διαφορετικά:

«Αυτό που λέγεται για την εξομολόγηση, δεν είναι εξομολόγηση. Εκμυστήρευση κάποιων πραγμάτων, που εγώ δεν μπορώ να μεταφέρω. Εξομολόγηση δεν μπορεί να γίνει διότι δεν φοράει τα άμφια, δεν έχει την Αγία Γραφή, που όλοι οι ιερείς έχουν για να μπορούν να εξομολογήσουν. Ούτε τον γνώριζε από πριν, ούτε έχει ιδιαίτερες σχέσεις» ανέφερε ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Γλυκά Νερά: Σε τρεις μέρες κόβεται μια και καλή το χαμόγελο και το χιουμοράκι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σύμφωνα με τις αναφορές μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όχι μόνο δεν έχει καταλάβει το μέγεθος και τις συνέπειες της πράξης του, αλλά αντιμετωπίζει την κατάσταση με ψυχραιμία και χιούμορ.

Μάλιστα, όταν έμαθε για τα επαγγέλματα μέσα στις φυλακές, δεν δίστασε να κάνει μέχρι και χιουμοράκι στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ρωτώντας “Θέση πιλότου έχετε για μένα;”.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά φέρεται σαν να βρίσκεται σε κατασκήνωση

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να έχει πάει σε κατασκήνωση για να περάσει καλά και όχι στην φυλακή για τη δολοφονία της συζύγου του.

 Γλυκά Νερά: Σε τρεις μέρες κόβεται μια και καλή το χαμόγελο και το χιουμοράκι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!

Ωστόσο, αυτό το χαμογελάκι θα κοπεί απότομα, καθώς σε τρεις ημέρες, ο ανακριτής, που έχει αναλάβει περαιτέρω την έρευνα της δολοφονίας της άτυχης Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά, σηκώνει και πάλι τα μανίκια πιάνει δουλειά και αναμένεται να καλέσει για καταθέσεις πολύ κόσμο που γνώριζε πράγματα για το ζευγάρι.

Επίσης, θα έχει στα χέρια του τα συμπεράσματα και τις αναλύσεις-πορίσματα του αρμοδίου τμήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για τα ηλεκτρονικά ευρήματα και δεν αποκλείεται ο Μπάμπης να κληθεί εκ νέου για συμπληρωματική κατάθεση, οπότε το σίγουρο είναι ότι το χαμογελάκι θα σβήσει από το πρόσωπό του!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share