Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα στη Μύκονο: Δολοφόνησαν 27χρονο Αλβανό!

Ασύλληπτη τραγωδία!

13 Ιουλίου 2021 12:31
Άγριο έγκλημα στη Μύκονο: Δολοφόνησαν 27χρονο Αλβανό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συμπλοκή για οικονομικές διαφορές ήταν η αιτία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές για να πέσει νεκρός άνδρας αλβανικής καταγωγής στην Μύκονο και συγκεκριμένα στην περιοχή Άγιος Φανούριος.

Όπως αναφέρει το mykonosvoice.gr, η διένεξη ανάμεσα σε περίπου 12 άτομα που στην αρχή δεν έμοιαζε τόσο σοβαρή έφερε τους εμπλεκόμενους να πιαστούν στα χέρια και με μαχαίρι ο ένας κατάφερε θανάσιμο χτύπημα σε ομοεθνή του.

Άγριο έγκλημα στη Μύκονο

Έγιναν 4 προσαγωγές, ενώ η αστυνομία της Μυκόνου διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φονικό το βράδυ της Δευτέρας.

Νέος Κόσμος: Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία 54χρονου - Το χρονικό του φονικού

Δυο 32χρονοι – ένας ελληνικής υπηκοότητας και ένας αλλοδαπός- ήταν οι δράστες της άγριας δολοφονίας ενός 54χρονου στην εκκλησία του Αγίου Σώστη στο Νέο Κόσμο στις 12 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι ίδιοι κατηγορούνται και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ακόμα ατόμων.

Το κίνητρο της άγριας δολοφονίας

Κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχε ο 32χρονος αλλοδαπός με το γιο του θύματος.

Παράλληλα στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 32χρονου αλλοδαπού σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και απόπειρας αρπάγης σε βάρος 41χρονου αλλοδαπού που τελέστηκε τον Μάρτιο 2020 στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, εντοπίσθηκαν σε περιοχή της Αττικής ο 32χρονος Έλληνας υπήκοος και ο 31χρονος, και προσήχθησαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Κατά την ανάκριση αποδέχθηκαν τις – κατά περίπτωση - σε βάρος τους αποδιδόμενες κατηγορίες, για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 32χρονος Έλληνας υπήκοος συνελήφθη με σχετικό ένταλμα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου αλλοδαπού συνεχίζονται.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Νέος Κόσμος: Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία 54χρονου - Το χρονικό του φονικού

Το χρονικό του φονικού

Η ώρα ήταν 7 παρά 20 και η πλατεία του Αγίου Σώστη ήταν γεμάτη από κόσμο και παιδιά που έπαιζαν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αρχικά σημειώθηκε ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ δυο ομάδων. Της οικογένειας του θύματος και της ομάδας των δραστών.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο σημείο είχε καταγράψει καρέ-καρέ τα όσα συνέβησαν.

Στη συνέχεια, μπήκαν μέσα σε ένα καφέ, τα αδέρφια κάθισαν σε ένα τραπέζι και μπήκε ακόμα μια ομάδα περίπου 5 ατόμων. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους με μπουκάλια, ρόπαλα και μαχαίρια. Βγήκαν έξω και ο ένας από τους δράστες τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον των δυο αδερφών και του πατέρα τους που έπεσε νεκρός.

Από την πρώτη στιγμή, οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έκαναν λόγο για οικονομικές διάφορες, και εξέφραζαν αισιοδοξία για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share