Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ηλιούπολη - Nέες αποκαλύψεις: Απολογούνται ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης - Εμπλοκή ακόμη τριών ατόμων

Ακόμη τρία άτομα «έδειξε» το θύμα

13 Ιουλίου 2021 08:06
Ηλιούπολη - Nέες αποκαλύψεις: Απολογούνται ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης - Εμπλοκή ακόμη τριών ατόμων

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με την 19χρονη στην Ηλιούπολη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Στην 16η τακτική ανακρίτρια οδηγείται σήμερα ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης που βίωσε στιγμές φρίκης από τα 11 της χρόνια, από όταν και άρχισε να τη βιάζει ο πατέρας της, ενώ στη συνέχεια έπεσε θύμα του 39χρονου, ο οποίος την κρατούσε σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη και την ανάγκαζε να εκδίδεται.

Οι δύο συλληφθέντες, που είναι αντιμέτωποι με 14 κατηγορίες πλημμεληματικού και κακουργηματικού χαρακτήρα αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο στις 09:00 περίπου το πρωί.

Ηλιούπολη σπίτι 19χρονη

Η 19χρονη ήταν πολύ χτυπημένη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το Mega, χθες ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στην 19χρονη, που είχε μεταφερθεί πολύ χτυπημένη στο νοσοκομείο. Δεν έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες από το περιεχόμενό της, αλλά έχει ενταχθεί στον φάκελο της υπόθεσης.

Η νεαρή, κατάφερε να το σκάσει το περασμένο Σάββατο. Μίλησε σε μία εργαζόμενη καφετέριας για τα δεινά της και στη συνέχεια η υπόθεση πήρε τον δρόμο της.

Οι Αρχές έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης για ακόμη ένα άτομο, ο οποίος – σύμφωνα με το ίδιο μέσο – είναι ένας άνδρας που εργαζόταν για τον 39χρονο και είχε αναλάβει τον ρόλο του οδηγού που μετέφερε την 19χρονη στα ραντεβού που τής έκλεινε μέσω διαδικτύου και τηλεφώνου.

Κατά την κατάθεσή της στην αστυνομία, το θύμα έδωσε πληροφορίες για την εμπλοκή ακόμη τριών ατόμων, ενώ είχε αναφερθεί σε άλλη μία κοπέλα που ήταν στο διαμέρισμα του μαστροπού.

Η αστυνομία φαίνεται πως βρήκε τη συγκεκριμένη κοπέλα, ωστόσο αυτή αρνήθηκε να καταθέσει.

ηλιούπολη 19χρονη πατέρας

Κύκλωμα καταγγέλλει η δικηγόρος της

Η δικηγόρος της νεαρής, σε χθεσινές τις δηλώσεις στον ίδιο σταθμό, είχε αναφερθεί στο πώς γνώρισε η νεαρή τον 39χρονο, που, όπως είπε, εμπιστεύτηκε καθώς ήταν αστυνομικός.

«Η προσέγγιση ήταν μια κανονική προσέγγιση για μια σχέση. Το κορίτσι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και ήταν ευάλωτη. Ένιωσε ασφάλεια επειδή ο άνδρας ήταν αστυνομικός» είπε, ειδικότερα η κα Αντωνία Λεγάκη.

Επεσήμανε, όμως, πως αυτός άρχισε σύντομα να την κακομεταχειρίζεται και να την αναγκάζει να εκδίδεται, ενώ την είχε «αιχμάλωτη επί 1,5 μήνα, την εξέδιδε χτυπώντας την, προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά ή της στερούσε την τροφή».

Όπως συμπλήρωσε, «ήλεγχε τις επικοινωνίες της. Είχε έναν έλεγχο. Ο περίγυρος δεν είχε καταλάβει… το κορίτσι φοβόταν πάρα πολύ, την απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα και τα αδέρφια της».

«Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Μιλάμε για κύκλωμα» κατήγγειλε και συνέχισε: «Αυτό το κορίτσι έχει κατονομάσει ότι ήξερε. Έκανε ό,τι μπορούσε. Η μητέρα της δεν γνώριζε. Αυτό περιγράφει η κοπέλα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share