Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Χαμός με τον Μπάμπη μέσα στη φυλακή! Τα βρήκε σκούρα ο 32χρονος συζυγοκτόνος

Ο τραπεζικός λογαριασμός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λέει την αλήθεια τις παρανομίες του!

12 Ιουλίου 2021 08:24
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Χαμός με τον Μπάμπη μέσα στη φυλακή! Τα βρήκε σκούρα ο 32χρονος συζυγοκτόνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν περνά τόσο καλά μέσα στη φυλακή. Ενώ την αρχή έδειχνε άνετος, φιλικός με όλους και ιδιαίτερα ομιλητικός, εδώ και λίγες μέρες η συμπεριφορά του έχει αλλάξει, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Real News. Παράλληλα, τρομερές αποκαλύψεις έρχονται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την Αστυνομία να ξετυλίγει κι άλλο το κουβάρι, γύρω από το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κράουτς.

Η εργασία που του ανατέθηκε είναι ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων της πτέρυγας ΣΤ΄ του Κορυδαλλού, κάτι στο οποίο δεν ήταν μαθημένος και φέρεται να τον ζορίζει.

Επίσης φέρεται να έχει συνειδητοποιήσει πλέον πως η κοινή γνώμη τον αντιμετωπίζει σαν στυγνό εγκληματία, κάτι που έχει επιβαρύνει την ψυχολογία του. Επιμένει τέλος στους συγκατούμενούς του να λέει πως δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος της Καρολάιν και πως τρίτοι την σκότωσαν για οικονομικές διαφορές που είχαν μαζί του.

Φέρεται μάλιστα να προτίθεται να αλλάξει την κατάθεσή του, ώστε να προβεί στη σχετική αποκάλυψη. Αυτό πάντως το διαψεύδει ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, ο οποίος αποκλείει το ενδεχόμενο να αλλάξει ο πελάτης του την αρχική του ομολογία.

«Βόμβα» για τα Γλυκά Νερά: Ο τραπεζικός λογαριασμός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λέει την αλήθεια τις παρανομίες του!

«Βόμβα» πέφτει στην υπόθεση του εγκλήματος των Γλυκών Νερών, με δύο μήνες να έχουν περάσει και άπαντες να περιμένουν να μάθουν το κίνητρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δολοφονία της Καρολάιν.

Η άρση του τραπεζικού απορρήτου του ζευγαριού αναμένεται να δώσει νέα πνοή στις έρευνες και απαντήσεις γύρω από τα κενά στο παζλ της δολοφονίας, καθώς θα φανούν τυχόν περίεργες οικονομικές δοσοληψίες, ένα σενάριο που είχε ακουστεί από τις πρώτες ημέρες δολοφονίας της Καρολάιν.

Οι γονείς της Καρολάιν γνωρίζουν

Οι γονείς της άτυχης 20χρονης, Σούζαν Ντέλα Κουέστα και Ντέιβιντ Κράουτς, προσπαθούν να ρίξουν φως μαζί με τους δικηγόρους τους στις φήμες που υπήρχαν για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με κάποια γυναίκα. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό συζυγοκτόνος θα βρεθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να δώσει απαντήσεις στα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, αν και αυτή τη στιγμή ο Μπάμπης είναι στο... εξομολογητήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, αναμένεται ο ανακριτής να έχει στα χέρια του τα τραπεζικά στοιχεία στις 15 Ιουλίου. Πρόκειται για όλες τις κινήσεις των χρημάτων σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμού που είχε ο συζυγοκτόνος στο όνομά του, κάτι που επιθυμεί και η οικογένεια της Καρολάιν. Η οικογένεια δεν πείθεται ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν αυτό που επικαλείται ο δολοφόνος.

Τι παραδέχθηκε ο πιλότος στους συγκρατούμενούς του

Να πούμε ότι δεν το περιμέναμε θα είναι ψέμα. Ο άνθρωπος αυτός είναι αδίστακτος και το αποδεικνύει ξανά. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αλλάζει ξανά το αφήγημα του από τις φυλακές παρουσιάζοντας ένα εντελώς νέο σενάριο, στο οποίο ωστόσο παραδέχεται πως είναι μπλεγμένος με κάτι παράνομο, όπως άλλωστε είχαν αποκαλύψει και βρετανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην πρωινή εκπομπή του Mega, o πιλότος συνεχίζει να διαρρέει μέσα στη φυλακή πως άγνωστοι μπήκαν μέσα στο σπίτι τους και σκότωσαν την Καρολάιν λόγω οικονομικών διαφορών που είχαν μαζί του από κάποια παράνομη δραστηριότητα.

Με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να πετάξει την ευθύνη από πάνω του, αφενός επειδή φοβάται για τη ζωή του στις φυλακές, αφετέρου για να φτιάξει ένα νέο σενάριο ενόψει της δίκης.

 Βόμβα μέσα από τις Φυλακές: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραδέχτηκε πως είναι μπλεγμένος σ' αυτό που γνωρίζουν όλοι!

Ωστόσο, από την οικογένεια της 20χρονης ξεκαθαρίζουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν αποκαλύψεις όσον αφορά στο πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία του παιδιού τους και φυσικά τόσο οι ίδιοι όσο και οι αρχές δεν δίνουν την παραμικρή βάση στους ισχυρισμούς του Αναγνωστόπουλου.

Τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι αρχές είναι τόσο δεμένα που δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία για το πρόσωπο που δολοφόνησε την Καρολάιν το μοιραίο βράδυ.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share