Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συνεχίζει το «θέατρο» μέσα από το κελί ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τι ισχυρίζεται τώρα για την Κάρολαϊν

Δεύτερη βόμβα από την Daily Mail - "Ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε εμπόριο ναρκωτικών"

2 Ιουλίου 2021 18:17
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συνεχίζει το «θέατρο» μέσα από το κελί ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τι ισχυρίζεται τώρα για την Κάρολαϊν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θέλοντας να πείσει ότι η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προσχεδιασμένη και ότι θέλει το καλύτερο για την κόρη του που την άφησε χωρίς μητέρα πριν καν γίνει ενός έτους, έκανε άλλη μια δήλωση στα ΜΜΕ. Παράλληλα, διαβάστε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «ξεγέλασε» τα ψυχομετρικά τεστ!

Ισχυρίστηκε ότι «αγαπούσε» την Καρολάιν, ότι «μετανιώνει» γι’ αυτό που έκανε και χαρακτήρισε τη σχέση τους, εκτός από κάποιες εντάσεις φυσιολογική. Έσπευσε ακόμα να αρνηθεί ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο.

«Μετανιώνω κάθε λεπτό για αυτό που έχω κάνει. Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου. Η σχέση μας, πέρα από κάποιες εντάσεις, ήταν μια απολύτως φυσιολογική σχέση», δήλωσε μέσω μηνύματος στο Live News του Mega και πρόσθεσε ότι η Καρολάιν ήταν «η γυναίκα της ζωής του».

«Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο … Δεν υπήρχαν οικονομικές προστριβές»

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια που ακούγονται ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας με τη γυναίκα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι το καλό του παιδιού μου. Αγαπάω τη Λυδία μου και θα είμαι για πάντα κοντά της, σε ό,τι με χρειαστεί. Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απόλυτα προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή.

Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας», είπε με θράσος ο Αναγνωστόπουλος, ο οποίος επιμένει να μιλά για το «καλό το παιδιού του», όταν του έχει στερήσει τον σημαντικότερο άνθρωπο που θα μπορούσε να έχει στη ζωή του, τη μητέρα του.

Αφού επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι αυτός πλήρωσε τα έξοδα της κηδείας, μίλησε για το θέμα των οικονομικών, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχαν σχετικές προστριβές: «Δεν υπήρχε ποτέ κάποια οικονομική προστριβή που να αφορούσε τις οικογένειές μας. Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου αλλά και οι δικοί μου συνεισέφεραν όπως μπορούσαν, όπως κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μας».

Γλυκά Νερά: Δεύτερη βόμβα από την Daily Mail - "Ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε εμπόριο ναρκωτικών"

«Η Ελληνική Αστυνομία φοβάται ότι ο πιλότος σύζυγος της Καρολάιν μπορεί να μετέφερε ναρκωτικά για καρτέλ και να σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του όταν εκείνη το ανακάλυψε», αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, αφορά με τις εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, επιβεβαιώνοντας στην ουσία και το ρεπορτάζ της Mirror.

Όπως εξηγεί η βρετανική εφημερίδα, «τις θεωρίες για πιθανή ανάμειξη (του συζύγου της Καρολάιν) σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά πυροδότησε μια έρευνα στα οικονομικά του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, η οποία αποκάλυψε ότι ζούσε μια ζωή γεμάτη πολυτέλεια, παρότι εισέπραττε ένα απλό μισθό πιλότου».

Γλυκά Νερά: Δεύτερη βόμβα από την Daily Mail -

«Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι το ζευγάρι είχε πρόσφατα αγοράσει ένα οικόπεδο αξίας σχεδόν 55.000 ευρώ, είχε "σχεδιάσει" ένα σπίτι 162.000 ευρώ και είχε απολαύσει μια ακριβή απόδραση στο Ντουμπάι», σημειώνει το δημοσίευμα. «Τα ευρήματα αυτά, λέει η αστυνομία, υποδεικνύουν ότι ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μπορεί να είχε μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος και να σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν όταν εκείνη έμαθε από πού προέρχονταν τα χρήματα».

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε βρετανικό μέσο, ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε ότι θεωρεί πως «υπάρχει κάποια βάση» στις φήμες περί ανάμειξης του πιλότου σε εμπόριο ναρκωτικών.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share