Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

Γλυκά Νερά: Δεύτερη βόμβα από την Daily Mail - "Ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε εμπόριο ναρκωτικών"

Οι Βρετανοί το έχουν "τούμπανο"!

2 Ιουλίου 2021 13:31
Γλυκά Νερά: Δεύτερη βόμβα από την Daily Mail -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Η Ελληνική Αστυνομία φοβάται ότι ο πιλότος σύζυγος της Καρολάιν μπορεί να μετέφερε ναρκωτικά για καρτέλ και να σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του όταν εκείνη το ανακάλυψε», αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, αφορά με τις εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, επιβεβαιώνοντας στην ουσία και το ρεπορτάζ της Mirror.

Όπως εξηγεί η βρετανική εφημερίδα, «τις θεωρίες για πιθανή ανάμειξη (του συζύγου της Καρολάιν) σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά πυροδότησε μια έρευνα στα οικονομικά του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, η οποία αποκάλυψε ότι ζούσε μια ζωή γεμάτη πολυτέλεια, παρότι εισέπραττε ένα απλό μισθό πιλότου».

Γλυκά Νερά: Δεύτερη βόμβα από την Daily Mail - 'Ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε εμπόριο ναρκωτικών'

«Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι το ζευγάρι είχε πρόσφατα αγοράσει ένα οικόπεδο αξίας σχεδόν 55.000 ευρώ, είχε "σχεδιάσει" ένα σπίτι 162.000 ευρώ και είχε απολαύσει μια ακριβή απόδραση στο Ντουμπάι», σημειώνει το δημοσίευμα. «Τα ευρήματα αυτά, λέει η αστυνομία, υποδεικνύουν ότι ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μπορεί να είχε μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος και να σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν όταν εκείνη έμαθε από πού προέρχονταν τα χρήματα».

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε βρετανικό μέσο, ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε ότι θεωρεί πως «υπάρχει κάποια βάση» στις φήμες περί ανάμειξης του πιλότου σε εμπόριο ναρκωτικών.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Η Καρολάιν ήταν η γυναίκα της ζωής μου» - Ωστόσο έμαθε αυτό που δεν έπρεπε

Έγκλημα στα Γλυκά: 10 μέρες μετά την προφυλάκισή του στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ο 32χρονος συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να βάλει τέλος στα σενάρια περί ύπαρξης «τρίτου προσώπου» στη σχέση του με την 20χρονη Καρολάιν.

Μιλώντας στο Mega διαψεύδει αυτά τα σενάρια ενώ τονίζει πως αγαπάει τη μικρή Λυδία λέγοντας ότι θα είναι πάντα δίπλα της και ότι τον ενδιαφέρει μόνο το καλό της. Παράλληλα επισημαίνει ότι θα δώσει όλες τις απαντήσεις για τις ανακρίβειες και τα ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια που ακούγονται ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας με τη γυναίκα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι το καλό του παιδιού μου. Αγαπάω τη Λυδία μου και θα είμαι για πάντα κοντά της, σε ό,τι με χρειαστεί. Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απόλυτα προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή. Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 32χρονος.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ακόμη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιμένει ότι η 20χρονη κοπέλα ήταν η γυναίκα της ζωής του. Μάλιστα όπως υποστηρίζει και σε συζητήσεις στις φυλακές έκανε τα πάντα για να σώσει το γάμο του, ενώ μετά τη δολοφονία θόλωσε κάνοντας κινήσεις που δεν οδηγούσαν πουθενά.

«Μετανιώνω κάθε λεπτό για αυτό που έχω κάνει. Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου. Η σχέση μας, πέρα από κάποιες εντάσεις, ήταν μια απολύτως φυσιολογική σχέση», δηλώνει ο συζυγοκτόνος.

Αναφορικά με το γεγονός ότι η μητέρα της Καρολάιν πήρε την επιμέλεια της μικρής Λυδίας εμφανίστηκε ανακουφισμένος. Μάλιστα όπως λέει ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές της δολοφονίας της Καρολάιν και όλοι θα συνεργαστούν για να μεγαλώσει σωστά η μικρή Λυδία.

«Δεν υπήρχε ποτέ κάποια οικονομική προστριβή που να αφορούσε τις οικογένειές μας. Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου αλλά και οι δικοί μου συνεισέφεραν όπως μπορούσαν, όπως κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μας» προσθέτει ο 32χρονος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share