Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άγιος Παντελεήμoνας - Βιασμός: Ταυτοποιήθηκε και ο τέταρτος δράστης

Γνώριμος των αρχών και σεσημασμένος ο δράστης που αναζητείται από τις αρχές

1 Ιουλίου 2021 12:55
Άγιος Παντελεήμoνας - Βιασμός: Ταυτοποιήθηκε και ο τέταρτος δράστης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και ο τέταρτος δράστης του σοκαριστικού βιασμού της 25χρονης εγκύου και μητέρας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο τέταρτος δράστης είναι από το Αφγανιστάν, ηλικίας 23 ετών και σεσημασμένος για κλοπές και διαρρήξεις. Ο νεαρός αναζητείται από τις αρχές.Η 25χρονη έγκυος τον αναγνώρισε από φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών που της έδειξαν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο από τους τρεις νεαρούς από το Πακιστάν που συνελήφθησαν για το σοκαριστικό περιστατικό πήραν τον δρόμο για τη φυλακή. Οι κατηγορούμενοι φέρονται να αρνήθηκαν στις απολογίες τους ότι παρέσυραν στο διαμέρισμα τους στον Άγιο Παντελεήμονα την νεαρή κοπέλα και την βίασαν. Μάλιστα, για να ενισχύσουν τον ισχυρισμό τους ζήτησαν να γίνει εξέταση γενετικού υλικού. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς των κατηγορούμενων και τους έκριναν προφυλακιστέους.

Ο τρίτος κατηγορούμενος για συνδρομή στον βιασμό αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Η σοκαριστική καταγγελία

Όπως είχε πει η κοπέλα στους αστυνομικούς, όλα συνέβησαν στις δύο πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 23 Ιουνίου. Εκείνη βρισκόταν στην Ομόνοια όταν οι δράστες την επιβίβασαν σε ένα ταξί και από εκεί την μετέφεραν σε υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου βίωσε ώρες φρίκης και αγωνίας.

Οι γείτονες -όπως έδειξε αργότερα η αστυνομική έρευνα- άκουσαν τις φωνές της, αλλά η κοπέλα -που όπως είπε στους αστυνομικούς είναι τριών μηνών έγκυος- πήγε η ίδια στην Αστυνομία και κατήγγειλε τους βιαστές της, όταν κατάφερε να ξεφύγει.

Λίγο μετά την καταγγελία της, οι τρεις δράστες συνελήφθησαν.

Άγιος Παντελεήμoνας-Βιασμός: Ταυτοποιήθηκε και ο τέταρτος δράστης

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή γυναίκα πήγε στις 21.30 στην Ομόνοια, για να φτιάξει το κινητό της. Την προσέγγισε ένα άτομο νεαρής ηλικίας, την πήγε σε ένα σκοτεινό σημείο και τη βίασε. Στη συνέχεια, δύο άντρες προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν και την πήγαν σε διαμέρισμα, όπου τη βίασαν και ο τρίτος ήταν στην πόρτα για να ελέγχει το χώρο.

Περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα την άφησαν να φύγει. Γειτόνισσα άκουσε την 26χρονη να φωνάζει “βοήθεια, αφήστε με να φύγω. Δεν θέλω να μου κάνετε κάτι άλλο”. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που αμέσως πήγε στο διαμέρισμα, αλλά δεν τους βρήκε.

Στις 7 το πρωί η ΟΠΚΕ τους εντόπισε και τους συνέλαβε. Στο διαμέρισμα βρέθηκε το εσώρουχο της γυναίκας, κομμάτια από τα ρούχα της και γενετικό υλικό της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share