Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: Το 1ο βράδυ της μικρής Λυδίας στο νησί – “Πολύ χαρούμενη που την έχω αγκαλιά”, λέει η γιαγιά της

Μέσα από την εγγονή της βλέπει την κόρη της!

1 Ιουλίου 2021 12:00
Γλυκά Νερά: Το 1ο βράδυ της μικρής Λυδίας στο νησί – “Πολύ χαρούμενη που την έχω αγκαλιά”, λέει η γιαγιά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μια καινούργια αρχή στην Αλόννησο κάνει η μικρή Λυδία με τη γιαγιά της και μητέρα της Κάρολαϊν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.

Στην Αλόννησο μοναδικό θέμα συζήτησης είναι το πώς θα μεγαλώσει τώρα η μικρή Λυδία, ενώ η γιαγιά της, που είδαμε να την κάνει βόλτα στο μπαλκόνι, κρατώντας της σφιχτά, είναι ευτυχισμένη που η εγγονή της θα βρίσκεται πια σε ένα ήρεμο περιβάλλον και τα πρώτα της λόγια, σύμφωνα με φίλη της οικογένειας είναι γεμάτα αγάπη για την Λυδία.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω το εγγόνι μου στην αγκαλιά μου. Η μόνη μου επιθυμία είναι να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον. Ανυπομονώ να αρχίσω να την βγάζω βόλτες έξω και να την πηγαίνω στην παιδική χαρά», υπογράμμισε.

Δεν αργεί ο καιρός που η μικρή Λυδία θα παίξει μαζί με τα άλλα παιδιά του νησιού στην παιδική χαρά, ενώ στο νηπιαγωγείο που θα πάει, έχει πάει και η Κάρολαϊν.

Οι δάσκαλοι της Αλοννήσου θυμούνται ακόμα την Καρολάιν και τονίζουν πως και η μικρή Λυδία θα έχει την ίδια αγάπη που είχε και η μητέρα της όταν την είχαν μαθήτρια.

Παραμένει η οργή για τον τρόπο που έχασε τη ζωή της η Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Στο μεταξύ, στην Αλόννησο, η οργή για τον τρόπο που έχασε τη ζωή της η Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα και θα αργήσει να γίνει αυτό.

Ελπίδα των κατοίκων είναι πως τώρα με τη μητέρα της Καρολάιν η Λυδία θα μεγαλώσει με την καλύτερη τρόπο και θα μπορέσει να αφήσει πίσω της όλες τις δυσάρεστες αναμνήσεις.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του νησιού, ο τόπος τους είναι το ιδανικό μέρος για να μεγαλώσει κάθε παιδί, ενώ ευχή όλων είναι η μικρή Λυδία να έχει μια ευτυχισμένη ζωή από εδώ και πέρα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έχτιζε την εικόνα του τέλειου – Πώς ο Μπάμπης «ξεγέλασε» τα ψυχομετρικά τεστ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στη φυλακή βρίσκεται για μια και πλέον εβδομάδα ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά την ομολογία του ότι αυτός δολοφόνησε την 20χρονη συζυγό του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Από εκείνη τη στιγμή πολλά ερωτηματικά έχουν προκύψει αναφορικά με τον χαρακτήρα του 33χρονου πιλότου, που ενώ παρουσιαζόταν ως ο «ιδανικός άντρας» η εικόνα του κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.

Μάλιστα, πολλοί επιστήμονες έχουν προσπαθήσει να σκιαγραφήσουν το προφίλ του συζυγοκτόνου, με τους περισσότερους να τον χαρακτηρίζουν -μεταξύ άλλων- «νάρκισσο και αντικοινωνικό».

Ένα από τα πολλά ερωτήματα που προκύπτουν είναι το κατά πόσο τα ψυχομετρικά τεστ, στα οποία υποβάλλονται οι πιλότοι κάθε χρόνο, θα μπορούσαν να είχαν ανιχνεύσει αυτά τα στοιχεία στην προσωπικότητα του πιλότου και πιθανώς να είχαν αποτρέψει το έγκλημα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έχτιζε την εικόνα του τέλειου

Πώς «ξεγέλασε» ψυχομετρικά τεστ

«Δεν θα μπορούσε να το πιάσει κανένας ψυχίατρος αυτό. Γιατί όταν είναι καλοβαλμένος, καλοντυμένος, μιλάει έξυπνα, μιλάει όμορφα και αγαπάει τον εαυτό του, δεν πρόκειται να κάνει κακό στον επιβάτη του» δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο MEGA o Ιωάννης Ασλανίδης, οφθαλμίατρος και αερογιατρός.

Από τα όσα λέει λοιπόν ένας εκ των διαπιστευμένων αερογιατρών της πολιτικής αεροπορίας, γίνεται ξεκάθαρο πως τα ετήσια ψυχομετρικά τεστ, που κάνουν οι πιλότοι, δεν θα μπορούσαν να «πιάσουν» τον 33χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο των Γλυκών Νερών.

«Είναι κάποιοι άνθρωποι που φαίνονται καθαρά ότι έχουν πρόβλημα ή άλλαξε η συμπεριφορά τους βλέπε πιλότο German Wings και από την άλλη έχουμε τον δικό μας πιλότο που πιστεύω ότι κανένα ψυχομετρικό τεστ μπορούσε να πιάσει το ίχνος της προσωπικότητας που λέγεται κακοήθης νάρκισσος» προσθέτει ο γιατρός.

Όλοι οι πιλότοι υποβάλλονται υποχρεωτικά σε ψυχομετρικά τεστ κάθε χρόνο ενώ όσοι είναι άνω των 40 ετών πρέπει να επισκέπτονται τον αερογιατρό τους κάθε 6 μήνες.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έχτιζε την εικόνα του τέλειου

«Έχουμε πιλότους που τους βλέπουμε μια 15ετία και ξέρουμε ότι πλέον και τα οικογενειακά τους, και τους προβληματισμούς τους και το στρες τους» σημείωσε ο γιατρός.

Το μεγάλο πρόβλημα, που εντοπίζουν οι γιατροί της αεροπορίας, είναι ότι οι ιπτάμενοι δεν είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν κάθε χρόνο στον ίδιο γιατρό με αποτέλεσμα, να μπορούν εύκολα να κρυφτούν από τον κάθε καινούριο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα ερωτήματα για το παρελθόν του Μπάμπη και των σχέσεών του πριν την Καρολάιν! Βίντεο-ντοκουμέντο οι πτήσεις του δολοφόνου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν καθημερινά για το παρελθόν του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και των σχέσεών του πριν την Καρολάιν! Παράλληλα, διαβάστε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «ξεγέλασε» τα ψυχομετρικά τεστ!

Αν και απλός εργαζόμενος σε εταιρία με ελικόπτερα, φαίνεται πως ο πιλότος είχε πρόσβαση σε ελικόπτερα, προκειμένου να εντυπωσιάζει το στενό του κύκλο, όπως και την άτυχη Καρολάιν.

Βίντεο ντοκουμέντο από πτήση του εξασφάλισε για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η δημοσιογράφος Δήμητρα Τζιώτζιου. Σε αυτό φαίνεται ο κατηγορούμενος να είναι στη θέση του πιλότου, καθώς πετά πάνω από το Αιγαίο, με κατεύθυνση προς την Αλόννησο, έχοντας μαζί την παρέα του.

Τότε ήταν 27 χρόνων και δεν είχε παντρευτεί ακόμα την Καρολάιν. Ωστόσο, φαίνεται πως είχε τη δυνατότητα να μεταφέρει τους φίλους του, παρόλο που το κόστος για τη χρήση αυτού του μέσου είναι ιδιαίτερα ακριβό.

«Όταν λες στον φίλο σου ότι θα τον δεις μόνο μια μέρα, γιατί δε βολεύουν τα δρομολόγια και σου λέει έρχομαι να σε πάρω με το ελικόπτερο!» είχε γράψει φίλος του πιλότου στο διαδίκτυο.

«Το κόστος μιας πτήσης ελικοπτέρου ενός μεσαίου ελικοπτέρου 4 ή 5 θέσεων είναι περίπου στα 1.000 ευρώ την ώρα. Οι εμπορικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο μισθώνουν τα μέσα αυτά και δε συνηθίζεται να δίνουν τα πτητικά μέσα σε υπαλλήλους για να προβαίνουν σε μεταφορές φιλικών τους προσώπων» εξήγησε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλος, πρόεδρος της ένωσης χειριστών πολιτικής αεροπορίας και δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης.

Απορίας άξιο είναι λοιπόν, πώς ένας τόσο νεαρός υπάλληλος είχε πρόσβαση σε ένα τόσο ακριβό πτητικό μέσο. Το νοίκιασε; Το δανείστηκε από κάποιον; Χρησιμοποίησε κάποιο από τα ελικόπτερα της εταιρίας που εργαζόταν;

Πάντως, οι κάτοικοι της Αλοννήσου είχαν δει πολλές φορές τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο να πετά με το ελικόπτερο πάνω από το νησί. Με αυτόν τον τρόπο, λένε, ήθελε να εντυπωσιάζει την Καρολάιν, αλλά και τους φίλους που είχε αποκτήσει εκεί. Οι αστυνομικοί ερευνούν προσεκτικά όλα τα ντοκουμέντα που έχουν στα χέρια τους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share