Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: «Είναι μετανιωμένος»! Τι συζήτησε ο συνήγορος με τον Μπάμπη στη φυλακή και η αποκάλυψη για τη σχέση του με τον Δογιάκη

Το πρωτοσέλιδο που τον μπλέκει με... ναρκωτικά!

30 Ιουνίου 2021 21:23
Γλυκά Νερά: «Είναι μετανιωμένος»! Τι συζήτησε ο συνήγορος με τον Μπάμπη στη φυλακή και η αποκάλυψη για τη σχέση του με τον Δογιάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γλυκά Νερά: Ο συνήγορος του 33χρονου πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” για τις πρώτες μέρες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην φυλακή, την αντίδραση του στην απόφαση της εισαγγελίας για την επιμέλεια της κόρης του και την ψυχολογική του κατάσταση. Παράλληλα, διαβάστε για το πως ο πιλότος μπορεί να μειώσει πολύ την ποινή του.

Όπως ανέφερε, ο 32χρονος συζυγοκτόνος είναι συνειδητοποιημένος για ότι έχει κάνει και έχει μετανιώσει. Αναφορικά με την επιμέλεια δήλωσε πως αποδέχεται τη διάταξη για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας διότι θέλει την καλύτερη εξασφάλιση για εκείνο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι στα άμεσα πλάνα να γίνει προσφυγή στην απόφαση.

Επίσης, ανέφερε ότι ο 32χρονος δεν έχει ζητήσει να δει κάποιον ειδικό, πως είναι σε μια κατάσταση που αφορά τη συνειδητοποίηση του αδικήματος, και πως έχει επικοινωνία με ανθρώπους έξω από τη φυλακή.

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μιλά μέσα από την φυλακή για την σχέση του με τον Σταύρο Δογιάκη!

Σε διάψευση πολλών από όσα ακούγονται για εκείνον το τελευταίο διάστημα προέβη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται μετά την ομολογία του ότι σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο πιλότος εκφράζει μάλιστα την ικανοποίησή του για την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, να δοθεί η κόρη του στην οικογένεια της γυναίκας του.

«Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο» είπε αρχικά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Στη συνέχεια ο πιλότος προχώρησε σε διευκρινήσεις για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζε με την Καρολάιν στο Πικέρμι, αλλά και για τα έξοδα της κηδείας.

Ο ίδιος δήλωσε: «Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του. Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα».

Παράλληλα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σημείωσε ότι κακώς του καταλογίζουν σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας «Κρητικός».

«Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με όσα ακούγονται για το ταξίδι στη Σούδα απάντησε: «Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια».

Τέλος σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».

Αποκάλυψη βόμβα: Ναρκεμπόριο το μεγάλο μυστικό του πιλότου - Τον ανακάλυψε η Καρολάιν και την σκότωσε;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μια τρομερή αποκάλυψη φέρνει η εφημερίδα Espresso και έχει να κάνει με το κίνητρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ώστε να δολοφονήσει την σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς!

Σύμφωνα με την εφημερίδα πίσω από την δολοφονία υπάρχει... ναρκεμπόριο με πρωταγωνιστή τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος (σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα) φέρεται να μπλέκεται και σε κύκλωμα ναρκωτικών!

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Espresso, αυτό ήταν και το κίνητρο για να σκοτώσει την 20χρονη Καρολάιν, αφού φέρεται να είχε ανακαλύψει τις περίεργες δουλειές του άνδρα της!

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας στο Athensmagazine.gr:

Ναρκεμπόριο το μεγάλο μυστικό του πιλότου; Τον ανακάλυψε η Καρολάιν και την σκότωσε;

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share