Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καταγγελία-σοκ στην Κω: «Με βίαζε στην παραλία όλο το βράδυ»

Η Γερμανίδα υποστηρίζει ότι γνώρισε τον κατηγορούμενο σε μπαρ

30 Ιουνίου 2021 15:02
Καταγγελία-σοκ στην Κω: «Με βίαζε στην παραλία όλο το βράδυ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 27χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας τουρίστριας στην Κω. Του πέρασαν χειροπέδες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική» 27χρονη Γερμανίδα προέβη σε μια σοκαριστική καταγγελία, υποστηρίζοντας ότι ο νεαρός την κακοποιούσε σεξουαλικά όλο το βράδυ σε μια παραλία.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, γνώρισε τον συνομήλικό της σε μπαρ, ενώ τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, ενώ επέστρεφε στο δωμάτιό της στις 02:30, την ακολούθησε, την παρέσυρε σε μια παραλία και τη βίασε.

«Ο βιασμός μου έγινε σε παραλία. Πήγαινα στο ξενοδοχείο και εκείνος δεν με άφησε» φέρεται να υποστήριξε, μεταξύ άλλων, η 27χρονη, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του νεαρού Αλβανού τον βιαστή της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «dimokratiki.gr», ο 27χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες. Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη, ενώ το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Σοκ από καταγγελία στην Κω: «Με βίαζε στην παραλία όλο το βράδυ»

«Της έβγαλε τα…»: Νέος βιασμός 29χρονης εργαζόμενης σε μπαρ στο Κολωνάκι!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο διαβιβαστικό της υπόθεσης του βιασμού της 29χρονης εργαζόμενης σε μπαρ από 45χρονο πελάτη στο Κολωνάκι – Πώς την πήγε στο σπίτι του και κατάφερε να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Νέα αποκάλυψη μετά την φρίκη στα Πετράλωνα.

Όλο το χρονικό του τρόμου για τον βιασμο της 29χρονης στο Κολωνάκι ξεδιπλώνεται μέσα από το διαβιβαστικό της υπόθεσης.

Μάλιστα, ο βιαστής, που δηλώνει δυο διευθύνσεις κατοικίας, μια στην Καλλιθέα και μια στην οδό Καρνεάδου, όπου διέπραξε το ανοσιούργημα του σε βάρος της κοπέλας, φέρεται να είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς στο παρελθόν λένε οι πληροφορίες ότι είχε συλληφθεί για αρπαγή πορτοφολιών!

Ο δράστης, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό, τη νύχτα της 17ης προς 18ης Ιουνίου, «βρισκόταν με τον ανηψιό του σε κατάστημα επί της οδού (σ.σ αναφέρεται η οδός) με την επωνυμία (σ.σ αναφέρεται το όνομα), γνωρίστηκε με την εργαζόμενη ως σερβιτόρα στο εν λόγω κατάστημα, στην οποία πρότειναν με τον ανηψιό του μετά το πέρας της εργασίας να μεταβούν σε έτερο κατάστημα στην περιοχη Γκάζι.

Μετέβησαν σε άγνωστο κατάστημα στο Γκάζι, όπου κατανάλωσαν αλκοόλ».

Νέος βι@σμός 29χρονης εργαζόμενης σε μπαρ στο Κολωνάκι!

Λίγη ώρα αργότερα και έχοντας καταναλώσει οινόπνευμα, όπως αναφέρεται στις επόμενες γραμμές «όταν τελικώς έφυγαν από το κατάστημα, ο (σ.σ αναφέρεται στο όνομα του ανηψιού) αποχώρησε με ταξί για την οικία του και η (σ.σ αναφέρεται το όνομα) με τον κατηγορούμενο αποχώρησαν με το ίδιο ταξί προς την περιοχή του Κολωνακίου.

Κατά τη διαδρομή, ο κατηγορούμενος της πρότεινε να μεταβούν στην οικία του για να καταναλώσουν μπύρες.

Εκείνη δέχτηκε και αφού προμηθεύτηκαν μπύρες από το περίπτερο μετέβησαν στην οικία του κατηγορούμενου».

Κλείδωσε την πόρτα

Όλα όσα ακολουθούν, είναι ανατριχιαστικά…

«Ενώ βρίσκονταν στην οικία του κατηγορούμενου αυτός προσπάθησε να φιλήσει την παθούσα στο στόμα, αλλά αυτή τον απώθησε και προσπάθησε να αποχωρήσει από το διαμέρισμα.

Πλην όμως διαπίστωσε ό,τι η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Ο κατηγορούμενος την άρπαξε με βία, την έριξε στον καναπέ και της έβγαλε τα εσώρουχα (σ.σ. στη συνέχεια αναφέρονται όλα όσα υπέστη η κοπέλα) [……].

Και έπειτα ξεκλείδωσε την πόρτα. Η παθούσα, βγήκε από το διαμέρισμα του δράστη, εισήλθε εντός του αυτοκινήτου της που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Καρνεάδου και κλαίγοντας επικοινώνησε με τον πατέρα της».

Τη βρήκαν οι αστυνομικοί να κλαίει

Καταρρακωμένη ψυχολογικά και σε απόγνωση, η κοπέλα είχε παγώσει. Κρυμμένη μέσα στο αυτοκίνητο έκλαιγε με λυγμούς.

Στις επόμενες γραμμές του ενημερωτικού αναφέρονται τα εξής:

«Αστυνομικοί της Άμεσης Δρασης που μόλις είχαν επιληφθεί σε έτερο περιστατικό επί της οδού Καρνεάδου την εντόπισαν να κλαίει εντός του σταθμευμένου αυτοκινήτου της και σε σχετική ερώτηση τους αποκρίθηκε οτι πριν από λίγο ένας άνδρας που διαμένει στην πολυκατοικία τη βίασε εντός του διαμερίσματος του…».

Νέος βι@σμός 29χρονης εργαζόμενης σε μπαρ στο Κολωνάκι!

Του χτύπησαν την πόρτα

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης δεν έχασαν χρόνο. Όπως αναφέρεται «Κατόπιν καταγγελίας, μετέβησαν στο διαμέρισμα του δράστη, χτύπησαν την πόρτα, ο δράστης άνοιξε και αφού η παθούσα τον αναγνώρισε, προσήχθη και συνελήφθη».

Μάλιστα όπως αναφέρεται «κατασχέθηκαν μια μπλούζα, ένα παντελόνι, ένας στηθόδεσμος και ένα εσώρουχο κάτω μέρους τα οποία εστάλησαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών για να ληφθεί τυχόν ανευρεθέν βιολογικό υλικό», ενώ εδόθη η παραγγελία η κοπέλα να υποβληθεί σε ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share