Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Γιώργος Τράγκας: Οι αλήθειες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και η αποκάλυψη Βαφειάδη! (Video)

«Έλεγε αν σας ενόχλησα ελάτε να με...»

29 Ιουνίου 2021 17:26
Γιώργος Τράγκας: Οι αλήθειες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και η αποκάλυψη Βαφειάδη! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Γιώργος Τράγκας. Ο δημοσιογράφος – εκδότης και πρόεδρος του νεοσύστατου κόμματος “Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι” μίλησε για όλα.

Από τα rapid test στην είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού μέχρι και τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ για την οποία είπε ότι δεν έχει εξιχνιαστεί καμία δολοφονία δημοσιογράφου. Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων γιατί δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Το μυστήριο του θανάτου του Γιώργου Καραϊβάζ και το ποιοι τον επιθυμούσαν ταλανίζει ακόμη τις Αρχές, που επιχειρούν να επεξεργαστούν τα στοιχεία και να καταλύξουν στο ποια μπορεί να τις βοηθήσουν περισσότερο, με μια υπόθεση να είναι αρκετά ύποπτη.

Γιώργος Τράγκας: Οι αλήθειες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Ο Γιώργος Τράγκας περί κορωνοϊού, εμβολίων και "ψεκασμένων"

Αποκάλυψη Βαφειάδη για Καραϊβάζ: «Έλεγε αν σας ενόχλησα ελάτε να με σκοτώσετε» (Video)

Ο Νικόλας Βαφειάδης ήταν καλεσμένος στο βραδινό σόου του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε μία αποκάλυψη για την στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Παράλληλα, οι Αρχές πλησιάζουν στο σημείο- κλειδί που οδηγεί στον εκτελεστή του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ με τον οποίο είχαν συνεργαστεί, αποκαλύπτοντας:

«Δουλέψαμε πολλά χρόνια με τον Γιώργο Καραϊβάζ στον ΑΝΤ1 και παρότι ήταν τα τελευταία χρόνια στο Star, ήταν ένας φίλος. Κρατούσε τις ανθρώπινες σχέσεις κι ήταν κάτι που μας συγκλόνισε όλους. Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ήταν σοκ. Ήταν σοβαρός άνθρωπος, κοιτούσε τη δουλειά του, ερευνητικός βέβαια γιατί κοιτούσε λεπτομέρειες αλλά ήταν άφοβος, ατρόμητος και δεν λύγιζε στον κίνδυνο.

Πολλές φορές έλεγε καθαρά, αν σας ενόχλησα ελάτε να με σκοτώσετε. Δεν λογάριαζε κόστος. Έδινε το ρεπορτάζ του καθαρό κι αυτό έχει πληρώσει. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως έφτασε σε αυτό το σημείο να τον σκοτώσουν με αυτό τον άνανδρο τρόπο. Πρέπει να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση γιατί ήταν ένα μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας. Δεν θα το αφήσει έτσι αυτό ο δημοσιογραφικός κόσμος».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share