Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γλυκά Nερά-Πιλότος: Αναλαμβάνει πόστο στην τροφοδοσία της φυλακής ο 33χρονος

Από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει να εργαστεί - Ψυχρός & ανέκφραστος μέσα στις φυλακές

28 Ιουνίου 2021 09:39
Γλυκά Nερά-Πιλότος: Αναλαμβάνει πόστο στην τροφοδοσία της φυλακής ο 33χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Aνέκφραστος και ήρεμος συνεχίζει να είναι ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Την περισσότερη ώρα, μέχρι στιγμής, την περνάει στο κελί του, στην έκτη πτέρυγα, μαζί τον συγκρατούμενό του, πρώην σωφρονιστικό με τον οποίο έχει επιλέξει να βρίσκεται, σύμφωνα με το υλικό μέσα από τον Κορυδαλλό, που εξασφάλισε το MEGA.

Τις επόμενες ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα αναλάβει την γραφειοκρατική δουλειά για την τροφοδοσία της φυλακής, καθώς από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει να εργαστεί, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη διευθύντρια του σωφρονιστικού καταστήματος.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει τα πρώτα του επισκεπτήρια εκτός από τον συνήγορο υπεράσπισής του, με τους γονείς και τον αδερφό του να τον επισκέπτονται.

Ο πιλότος στην φυλακή


Βίντεο ντοκουμέντο από τον Κορυδαλλό

Νέο αποκαλυπτικό υλικό έχει καταγράψει τον κατηγορούμενο τον οποίο δείχνει να συνομιλεί πιθανόν με συγγενικό του πρόσωπο, χρησιμοποιώντας το καρτοτηλέφωνο της έκτης πτέρυγας.

Στο αποκαλυπτικό υλικό ο πιλότος φαίνεται να έχει τον αυτοέλεγχό του, από την στάση του σώματος του δεν παραπέμπει σε άτομο που νοιώθει ενοχές, ενώ γυρνά και με αργά βήματα επιστρέφει στο κελί του.

«Οπωσδήποτε είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει συναισθήματα και είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει ενοχές. Δεν ζητάει ποτέ συγγνώμη γιατί δεν έχει τύψεις» είπε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο ψυχολόγος Δημήτρης Σούρας.

Δείτε το βίντεο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έμπορος ναρκωτικών ο πρώτος φίλος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη φυλακή!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μια τρομερή αποκάλυψη μας έφερε χτες το δελτίο ειδήσεων του Star σχετικά με τις πρώτες μέρες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο δολοφόνος της Καρολάιν είναι σαν το σπίτι του στην φυλακή και δείχνει να μην δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες! Μάλιστα σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο 33χρονος πιλότος έχει έρθει πολύ κοντά με έναν πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος έχει μπει στην φυλακή για διακίνηση ναρκωτικών!

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στο κελί μ' άλλους τρεις συγκρατούμενούς του ωστόσο φαίνεται πως κάνει παρέα με τον συγκεκριμένο, όπως φαίνεται από την πρώτη φωτογραφία του που έχει κυκλοφορήσει μέσα από την φυλακή!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οι δύο οικογένειες δεν ήθελαν το γάμο Μπάμπη και Καρολάιν!

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ανατρέχοντας ακόμη και στον καιρό, όπου το ζευγάρι ετοιμαζόταν να παντρευτεί, χωρίς όμως οι δύο οικογένειες να έχουν δώσει την... ευχή τους στον Μπάμπη και την Καρολάιν.

Η σχεδιάστρια που επιμελήθηκε το κατάλευκο νυφικό της Καρολάιν μίλησε στην εκπομπή του Mega, «Live News», δίνοντας και πλάνα από την πρόβα νυφικού, τη στιγμή που έρχονται ανατριχιαστικά πλάνα από το ημερολόγιο της αδικοχαμένης μητέρας.

«Ένα ζευγαράκι γλυκύτατο, κοιταζόντουσαν στα μάτια, έσταζαν μέλι ο ένας για τον άλλον. Ένα τρελά ερωτευμένο ζευγαράκι θα τους περιέγραφες. Αποφάσισαν να κάνουν ένα γάμο έτσι ονειρικό μόνοι τους, το είχαν αποφασίσει να πάνε έτσι μόνοι τους», ανέφερε η σχεδιάστρια.

Μάλιστα με ανάρτηση της στο facebook, η σχεδιάστρια του νυφικού της Καρολάιν αποκαλύπτει πως οι οικογένειες του ζευγαριού δεν ήθελαν αυτό το γάμο, αποφασίζοντας έτσι να κλεφτούν στην Πορτογαλία.

«Ένας γάμος που θύμιζε παραμύθι! Κλέφτηκαν σαν τις παλιές ταινίες και παντρεύτηκαν κρυφά στην Πορτογαλία… Οι δικοί τους δεν ήθελαν αυτόν τον γάμο, μα τίποτα δεν τους πτόησε. Μετά από καιρό, με επισκέφτηκαν με γλυκά να μου πουν τα χαρμόσυνα νέα του ερχομού του παιδιού τους και πόσο τύχη τους έφερα στο γαμήλιο ταξίδι τους! Έχω τόσο σοκαριστεί που από τόσο μακριά είδα το πρόσωπο της Καρολάιν τυχαία στις ελληνικές ειδήσεις σήμερα. Αυτό το φρικιαστικό έγκλημα που συνέβη σε αυτά τα γλυκύτατα παιδιά στα Γλυκά Νερά! Είναι απίστευτο» πρόσθεσε.

Δεν άφηνε την Καρολάιν... ούτε στιγμή

Στην σχεδιάστρια έκανε επίσης εντύπωση η ευγένεια του πιλότου αλλά και το ότι ήταν παρών στην πρόβα νυφικού.

«Έχω απλά ανατριχιάσει με την φρικαλεότητα του τέρατος που ερχόταν όλο γλύκα και ευγένεια, να μου λέει κιόλας ότι μέσα σε όλο τον πόλεμο από τους δικούς του με τον γάμο, είμαι από τους μόνους ανθρώπους που τόσο χαρωπά τους στάθηκα. Εξοργίζομαι με το θέατρο αυτού του κτήνους, γιατί θυμήθηκα ότι τις φορές που βρεθήκαμε, δεν την άφηνε λεπτό μόνη. Τον έδιωχνα στις πρόβες μας έξω, με χιούμορ βέβαια, αλλά ήθελε να είναι μέσα σε όλα ο ...... Ήταν τόσο κόλακας που μου έφερνε και καφεδάκι! Δικαιολόγησα την συμπεριφορά, σκεπτόμενη την διαφορά ηλικίας τους και την απειρία του κοριτσιού! Κρίμα που διαπιστώνουμε πως από ένα τέρας προκαλείται τόση δυστυχία», συμπλήρωσε η σχεδιάστρια.

«Νιώθω συντετριμμένη όπως όλοι μας ζώντας τόσο καιρό όλη αυτή την ιστορία που εξελίσσεται, με πολύ άσχημο τέλος! Πάντα προσπαθώ να βλέπω την καλή πλευρά των ανθρώπων όμως δυστυχώς έπεσα πολύ έξω με αυτό το παλικάρι. Περίεργο και εξοργιστικό που βοήθησα βάζοντας το λιθαράκι μου στην ένωση αυτού του ζευγαριού. Να αναρτώ πριν από δύο χρόνια με τόση χαρά έναν υπέροχο γάμο, με το νυφικό που έφτιαξα πάνω της και το λάτρεψε και να την βλέπω τώρα να φοράει το ίδιο στην φωτογραφία πάνω στον τάφο της», υπογράμμισε η σχεδιάστρια.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share