Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έμπορος ναρκωτικών ο πρώτος φίλος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη φυλακή!

Σαν το σπίτι του ο πιλότος μέσα στη φυλακή!

26 Ιουνίου 2021 07:05
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έμπορος ναρκωτικών ο πρώτος φίλος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη φυλακή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μια τρομερή αποκάλυψη μας έφερε χτες το δελτίο ειδήσεων του Star σχετικά με τις πρώτες μέρες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο δολοφόνος της Καρολάιν είναι σαν το σπίτι του στην φυλακή και δείχνει να μην δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες! Μάλιστα σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο 33χρονος πιλότος έχει έρθει πολύ κοντά με έναν πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος έχει μπει στην φυλακή για διακίνηση ναρκωτικών!

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στο κελί μ' άλλους τρεις συγκρατούμενούς του ωστόσο φαίνεται πως κάνει παρέα με τον συγκεκριμένο, όπως φαίνεται από την πρώτη φωτογραφία του που έχει κυκλοφορήσει μέσα από την φυλακή!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία εξετάζουν οι αρχές για τα κίνητρα του συζυγοκτόνου

Άφωνη από το σοκ παραμένει η κοινή γνώμη στην Ελλάδα και το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της. Οι αρχές εξετάζουν νέα στοιχεία για τα κίνητρα του 33χρονου συζυγοκτόνου, διότι είναι πεπεισμένοι στην Ασφάλεια ότι δεν έχει πει όλη την αλήθεια στην ομολογία του για το φόνο της μητέρας του παιδιού του.

Στο… μικροσκόπιο των αρχών έχουν έχει μπει τόσο το οικόπεδο στο Πικέρμι που φέρεται να είχε κλείσει το ζευγάρι και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star είχε χρηματοδοτήσει εξ’ ολοκλήρου η οικογένεια της Καρολάιν. ¨Οπως μεταδόθηκε το οικόπεδο κόστιζε 55.000 ευρώ και από τους γονείς της κοπέλας δόθηκαν τα 50.000 ευρώ, έστω και αν το κτήμα γράφτηκε στο όνομα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, πιλότου.

Ωστόσο, από το Mega και την εκπομπή «Livenews» ήρθε στην επιφάνεια μια άλλη πληροφορία για την Καρολάιν και αφορά ένα ταξίδι της στη Σούδα της Κρήτης με ελικόπτερο, χωρίς τον σύζυγό της. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε περίπου το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, έναν μήνα πριν την δολοφονία της 20χρονης και λέγεται ότι απώτερος σκοπό είχε την ενοικίαση σπιτιού στο νησί.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έμπορος ναρκωτικών ο πρώτος φίλος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη φυλακή!

Παράλληλα, όλο και πιο συχνά πλέον τίθεται το ερώτημα για ποιον λόγο δεν έχει γίνει ακόμα αναπαράσταση της δολοφονίας, ώστε να δείξει ο συζυγοκτόνος πώς έκανε τον φόνο ή πώς ισχυρίζεται ότι τον διέπραξε, διότι τα στοιχεία δεν συμφωνούν με όσα έχει πει.

Η ιατροδικαστική έρευνα έρχεται σε αντίθεση με όσα έχει καταθέσει ο πιλότος και οι ειδικοί εκτιμούν ότι μια αναπαράσταση θα έριχνε φως στο τι πραγματικά συνέβη.

Κι όλα αυτά ενώ υπάρχει και το μέγα ζήτημα της επιμέλειας της ενός κόρης του ζευγαριού, Λυδίας, καθώς η οικογένεια της Καρολάιν θέλει να την έχει αποκλειστικά κι όχι μαζί με εκείνη του δράστη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share