Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: Νέα δήλωση του συζύγου της Καρολάιν - «Η συγγνώμη μου είναι πραγματική»

Νέα δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

25 Ιουνίου 2021 13:52
Γλυκά Νερά: Νέα δήλωση του συζύγου της Καρολάιν - «Η συγγνώμη μου είναι πραγματική»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών προχώρησε σε νέα δήλωση όπου ζητά συγγνώμη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται μετά την απολογία του.

Σύμφωνα με το Star ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος στη νέα του δήλωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική».

Ο 33χρονος πιλότος επιμένει, δηλαδή, στην υπερασπιστική του γραμμή κάνοντας ξανά αναφορά στο παιδί του.

Η πρώτη δήλωση του πιλότου μέσα από την φυλακή

Παρόμοια ήταν και η πρώτη του δήλωση μέσα από τη φυλακή την οποία μετέδωσε χθες, Πέμπτη, το Star.

«Όπως θρηνούσα από το πρώτο λεπτό έτσι θρηνώ ακόμα και σήμερα για τον χαμό της γυναίκας μου. Με νοιάζει αυτή τη στιγμή το καλύτερο για το μέλλον του παιδιού μου», φέρεται να είπε ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης κατηγορεί την ίδια την Καρολάιν για την... δολοφονία της!

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος καταστρώνει τα σχέδιά του και ετοιμάζει μάρτυρες για να ρίξει το φταίξιμο στην Καρολάιν.

Η δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει τους πάντες. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη για το αποτρόπαιο έγκλημα στην αδικοχαμένη 20χρονη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη θα κληθούν μάρτυρες. Αυτό, προκειμένου να καταθέσουν για διάφορα περιστατικά στη σχέση του ζευγαριού πριν οδηγηθούμε στο ειδεχθές έγκλημα.

Γλυκά Νερά: Τι ετοιμάζει ο συζυγοκτόνος για να ρίξει το φταίξιμο στην Καρολάιν;

«Επισκέφθηκα τον πελάτη μου στον Κορυδαλλό και συζητήσαμε πράγματα που αφορούν τα επόμενα υπερασπιστικά βήματα και είμαστε σε αναμονή για δύο ζητήματα. Το πρώτο είναι η επιμέλεια της ανήλικης κόρης του και τι θα εκδοθεί από την εισαγγελία πρωτοδικών. Το δεύτερο είναι τα νέα στοιχεία που περιμένουμε είτε σε επίπεδο πραγματογνωμοσύνης είτε μάρτυρες να καταθέσουν ή οτιδήποτε άλλο, καθώς η δικογραφία είναι σε πρώιμο στάδιο», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στον Alpha για να γίνει στη συνέχεια πιο συγκεκριμένος.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης κατηγορεί την ίδια την Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Τι είπε στη συνέχεια, ο συνήγορος υπεράσπισης του πιλότου

Σχετικά με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ο κ. Ιωάννης Κώτσος είναι ο άλλος συνήγορος, ο οποίος ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα της επιμέλειας και εγώ υπερασπίζομαι τον εντολέα μου σε επίπεδο ανακρίσεως. Ο εντολέας μου θέλει το καλύτερο δυνατό για το παιδί του. Θέλαμε την από κοινού επιμέλεια με όποιους όρους χωρίς να αποκλειστεί κανένας. Η άλλη πλευρά έχει διαφορετική άποψη και απ’ ότι ενημερώθηκα από την πολιτική αγωγή ζητά αποκλειστικά την επιμέλεια του παιδιού και μόνο».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share