Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Γλυκά Νερά: Η μάνα της Καρολάιν πήρε οικόπεδο 50.000 ευρώ στο όνομα του Μπάμπη! Το δάνειο των 190.000 ευρώ και το... χρέος των 30.000!

Το ποσό μυστήριο 5 μέρες πριν την δολοφονία!

25 Ιουνίου 2021 13:32
Γλυκά Νερά: Η μάνα της Καρολάιν πήρε οικόπεδο 50.000 ευρώ στο όνομα του Μπάμπη! Το δάνειο των 190.000 ευρώ και το... χρέος των 30.000!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις για την αγορά του οικοπέδου στο Πικέρμι που έκανε το ζευγάρι, πριν από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγο της έκανε σήμερα η εκπομπή T-Live.

Το οικόπεδο κόστισε συνολικά 55.000 ευρώ, ενώ το ζευγάρι χρειαζόταν ακόμη 190.000 ευρώ προκειμένου να κατασκευάσει το σπίτι του, μέσω εταιρίας. Για τον λόγο αυτό είχαν προχωρήσει στη λήψη δανείου ύψους 160.000 ευρώ και έμενε το υπόλοιπο των 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής T-live, η μητέρα της Καρολάιν έδωσε 50.000 ευρώ, προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της και τον γαμπρό της στην αγορά του οικοπέδου, το οποίο, γράφτηκε στο όνομα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Οι ίδιες πληροφορίες της εκπομπής, αναφέρει πως το ζευγάρι είχε διενέξεις για τα οικονομικά, ενώ ο 33χρονος δολοφόνος δεν είχε αποκαλύψει την πηγή των χρημάτων.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Θανάσης Κατερινόπουλος για Γλυκά Νερά: «Αυτό ήξερε η Καρολάιν για τον 32χρονο και απειλούσε να τα βγάλει στη δημοσιότητα»

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Τι ήξερε η Καρολάιν για τον 32χρονο και απειλούσε να τα βγάλει στη δημοσιότητα;» αναρωτήθηκε ο επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της Αστυνομίας. Αναλυτικότερα, η τοποθέτησή του.

Τις εκτιμήσεις του για την εξέλιξη των ερευνών στην υπόθεση των Γλυκών Νερών έδωσε, ο επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Τα “σκοτεινά σημεία” της δολοφονίας της Καρολάιν

Ο κ. Κατερινόπουλος ανέφερε ότι η έρευνα δεν πρέπει να κλείσει ακόμη και να παραμείνει ανοικτή.

«Κάτι άλλο υπάρχει και δεν μπορεί ένα καυγαδάκι να οδήγησε τον πιλότο να σκοτώσει τη γυναίκα του και να τελέσει ένα τέτοιο έγκλημα. Το κάτι άλλο είναι προς όλες τις κατευθύνσεις και πρέπει να το ερευνήσουν οι αρμόδιες αρχές.

Επιμένω στο στοιχείο, ότι κάπου εκεί στον Απρίλιο κάποιος από τους δύο έψαχνε να νοικιάσει ένα σπίτι στη Σούδα. Για ποιο λόγο; Μήπως είχαν έρθει σε συμφωνία να χωρίσουν;

Εκτιμώ ότι υπάρχουν συνεργοί σε αυτό το έγκλημα, γιατί ο ίδιος ο δράστης άλλα έλεγε πριν από την αποκάλυψη τους εγκλήματος και άλλα έλεγε μετά».

Εγώ βάζω ερωτήματα τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Τα ερωτήματά του

«Είναι όντως προβλήματα που είχαν μεταξύ τους; Και ποια ήταν αυτά; Έχουν σχέση μήπως με κάποιες «δράσεις» του 32χρονου πιλότου; Η μήπως με κάποιες ενέργειες της Καρολάιν;

Ποιος έψαχνε σπίτι να βρει, γιατί τοσο μακρυά από Αττική;

Ποιος έψαχνε σπίτι εκεί η Καρολάιν η αυτός και γιατί τόσο μακριά ο ένας από τον άλλο;

Μήπως κάτι άλλο υπάρχει που οδήγησαν αυτό τον άνθρωπο να καλύψει άλλα πράγματα και φτάσει να κλείσει με αυτό τον τρόπο το στόμα της Καρολάιν;

Μήπως ήξερε κάτι η Καρολάιν για τον 32χρονο και απειλούσε να τα βγάλει στη δημοσιότητα»;

Αυτά όλα πρέπει να ερευνηθούν τόνισε και πάλι κλείνοντας ο κ . Κατερινόπουλος, ενώ είπε ότι θα πρέπει να γίνει και αναπαράσταση του εγκλήματος μέσα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Θανάσης Κατερινόπουλος για Γλυκά Νερά: «Αυτό ήξερε η Καρολάιν για τον 32χρονο και απειλούσε να τα

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Υπήρχε συνεργός έξω από το σπίτι. Φώναζα από την αρχή ότι αυτός είναι»

Στο Πρωτοσέλιδο μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία, με τον ίδιο να αναφέρει πως φώναζε από την αρχή ότι «αυτός είναι».

Αρχικά ανέφερε ότι κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να προβάλει για την υπεράσπιση του οποιοδήποτε ισχυρισμό θέλει, «είναι φανερό ότι υπήρχε προμελέτη».

«Στόχος του είναι να προβάλει τους δικούς του ισχυρισμούς για να μετριάσει την ποινή που αργότερα θα του επιβληθεί από το Δικαστήριο» είπε .

Θανάσης Κατερινόπουλος: Τι δήλωσε για την Καρολάιν;

Επιπλέον συμπλήρωσε ότι τα γεγονότα δεν πείθουν ότι ήταν ένα έγκλημά εν βρασμώ ψυχής. «Προσωπικά δεν πείστηκα ότι δεν έχει σχέση με το έγκλημα. Ήμουν ο πρώτος που φώναζα ότι αυτός είναι, δεν το έλεγα τυχαία. Υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις, οι Αρχές έστω και καθυστερημένα έφτασαν εκεί».

Μετέπειτα συμπλήρωσε ότι υπάρχουν ακόμη κενά κατά την εκτίμηση του στην υπόθεση. «Βεβαίως είναι ο αυτουργός του εγκλήματος, δεν πιστεύω ότι στο χώρο υπήρχε τρίτο πρόσωπο, αυτό θα είχε αποδειχθεί μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε ότι έξω από το σπίτι δεν υπήρχαν άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως έπαιξαν ρόλο για να φτάσει στη δολοφονία» είπε.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Τι άλλο επεσήμανε

«Η εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχει συνεργός, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το ψάχνει η δικαιοσύνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα κινηθούν και σε αυτή τη κατεύθυνση για τη διερεύνηση ύπαρξης ηθικού αυτουργού ή άλλου συνεργού που δεν ήταν στο σπίτι αλλά έξω από το σπίτι».

«Η γλώσσα σώματος αυτού του ανθρώπου έλεγε τα πάντα από την πρώτη στιγμή» είπε. Κλείνοντας αναφέρθηκε στο σπίτι στη Σούδα που ενοικιάστηκε,

«Κάποιος από το ζευγάρι με κάποιο άλλο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι, αυτό είναι ως πληροφορία που θα τη χρησιμοποιήσουν, «ίσως υπάρχουν πληροφορίες στο σπίτι ίσως και όχι».

Δείτε στο Athensmagazine.gr το βίντεο με τις δηλώσεις του στο «Sigma TV»:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share