Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: "Ένα μήνα πριν την δολοφονία είχε πάει..." - Νέα βόμβα από τον Θανάση Κατερινόπουλο

"Οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τόσο κακές που..."

25 Ιουνίου 2021 10:10
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ταξίδι στην Κρήτη έναν μήνα πριν τη δολοφονία φαίνεται ότι έκανε ο Μπάμπης ή η Καρολάιν, μαζί με άτομο του αντίθετου φύλου, όπως αποκάλυψε ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Είχε όλο το χρονικό περιθώριο για να καλύψει ό,τι μπορούσε να καλύψει για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας», σημείωσε. Επανέλαβε το αίτημά του για «αναπαράσταση στο χώρο του σπιτιού με την παρουσία του», αφού κάτι τέτοιο «θα έδινε πολλές απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που ίσως προέκυπταν και επί τόπου».

Ο κ. Κατερινόπουλος αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ότι έγινε δέκτης της πληροφορίας ότι «κάποιος από το ζευγάρι πήγε μαζί με κάποιον άλλον του άλλου φύλου στην Κρήτη για να νοικιάσει ένα σπίτι». Το εν λόγω ταξίδι έγινε 10 ή 12 Απριλίου, περίοδο που κανείς δεν μπορούσε να ταξιδέψει λόγω καραντίνας.

Γλυκά Νερά: «Το να φτάσει κάποιος εκεί και τόσο μακριά, καταδεικνύει το πρόβλημα στη σχέση»

«Το πρόσωπο που πήγε εκεί ήταν ταραγμένο και τελικά δεν νοικιάστηκε το σπίτι», είπε επικαλούμενος την περιγραφή του ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος αναγνώρισε τον Μπάμπη ή την Καρολάιν, μετά τη δολοφονία.

«Αυτή η πληροφορία που έφτασε σε μένα, μπορεί να έφτασε και στην ΕΛΑΣ. Εκτιμώ ότι όπως την έδωσε σε μένα, την έδωσε και στις Αρχές», συμπλήρωσε χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιος από τους δύο βρέθηκε στην Κρήτη. «Το πρόσωπο αυτό έχει πρόσωπο, τηλέφωνο,messenger», ανέφερε για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και σχολίασε πως «η ανάκριση είναι μυστική κι αν έχει πάει, καλώς έκανε και δεν ακούστηκε».

«Το να φτάσει κάποιος εκεί και τόσο μακριά, καταδεικνύει το πρόβλημα στη σχέση», εκτίμησε, τονίζοντας πως «θα πρέπει να εξεταστεί το στοιχείο, αφού δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει».

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία, απάντησε πως «κι ένας πρωτοετής δεν θα δεχτεί ότι έγινε εν βρασμώ. Αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν θα πρέπει να ψαχτούν;. Το κίνητρο που εμφανίζει, εγώ δεν το πιστεύω», ξεκαθάρισε, εξηγώντας πως «η υπόθεση έχει φύγει από την Αστυνομία, είναι πια στην ανάκριση».

Αποκάλυψη Κατερινόπουλου για τα Γλυκά Νερά: «Αυτά ήξερε η Καρολάιν και τη σκότωσε ο Μπάμπης»!

Οι αποκαλύψεις... δια στόματος Θανάση Κατερινόπουλου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζονται, με τον ταξίαρχο ε.α. της Αστυνομία να σχολιάζει τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο, «σε καμία περίπτωση το κίνητρο της δολοφονίας δεν είναι η κακή σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι. Αυτό το έδειξε η στάση και η ψυχραιμία του πιλότου τόσο πριν όσο και μετά την ομολογία του. Είναι πανέξυπνος άνθρωπος. Άλλα μηνύματα ήθελε να περάσει πριν, άλλα τώρα».

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη να διερευνυθούν «τα πάντα όλα. Σε ένα έγκλημα ψάχνονται τα πάντα. Θα μπορούσε η Καρολάιν να ξέρει πράγματα που δεν θα έπρεπε να ξέρει».

Ιδιαίτερη ο κ. Κατερινόπουλος σημασία αποδίδει σε ένα ταξίδι που έκανε ένας εκ των Μπάμπη και Καρολάιν, με άτομο του αντίθετου φύλου, το πρώτο 12ημερο του Απριλίου στην Κρήτη, τη στιγμή που ο φονιάς συνεχίζει να είναι αμετανόητος.

«Ένας εκ των δύο, με άτομο του αντίθετου φύλου, ταξίδεψαν σε ένα χωριό έξω από τη Σούδα, για να βρουν σπίτι να το νοικιάσουν. Τότε υπήρχαν απαγορεύσεις, άρα πήγαν με εναέριο μέσο. Άρα κάτι δεν πήγαινε καλά. Κάποιος ήθελε να απομακρυνθεί από τη συζυγική στέγη. Προφανώς υπήρχαν προβλήματα. Δεν ξέρουμε με τι είχαν σχέση και ποιος φταίει. Επομένως, δεν φτάνει κάποιος τελευταία στιγμή στο βρασμό ψυχής. Δεν υπάρχει βρασμός ψυχής» σημείωσε.

«Γιατί έγινε το ταξίδι, γιατί νοικιάστηκε ή όχι το σπίτι και ποιος και για πιο λόγο ήθελε να φύγει και μάλιστα μακριά» πρόσθεσε ότι πρέπει να ερευνηθούν.

Ήταν το σπίτι στη Σούδα ο λόγος του φόνου της Καρολάιν;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μπορεί το μεγάλο και κεντρικό μυστήριο της υπόθεσης της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν να λύθηκε με την αποκάλυψη πως ήταν εν τέλει ο σύζυγός της ο άνθρωπος που την σκότωσε, ωστόσο μια σειρά άλλων ερωτημάτων ξεδιπλώνονται σταδιακά και μέρα με τη μέρα γύρω από την όλη ιστορία. Ένα από αυτά έχει να κάνει με το αν ο θύτης έδρασε μόνος του ή είχε και κάποιο συνεργό.

Γενικότερα, η αίσθηση πως πίσω από τη δολοφονία κρύβεται κάτι άλλο που ακόμα δεν έχει έρθει στην δημοσιότητα είναι διάχυτη και υπερτονίζεται σχεδόν σε κάθε τηλεοπτική παρέμβαση που κάνουν τα υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας, που έχουν καταπιαστεί με την υπόθεση είτε επίσημα είτε ανεπίσημα. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος στην ΕΡΤ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ εξέφρασε υποψίες πως ο 33χρονος πιλότος εμπλεκόταν σε παράνομες ενέργειες που η γυναίκα του γνώριζε και δεν ενέκρινε.

 Γλυκά Νερά: Πιστεύουν πως το σπίτι στη Σούδα κρύβει το πραγματικό λόγο που ο Μπάμπης σκότωσε την Καρολάιν!

Μπόλικα ερωτήματα γεννά και το γεγονός ότι σύμφωνα με έρευνα, πρόσφατα ένα από τα δυο μέλη του ζευγαριού είχε ταξιδέψει στην Κρήτη προκειμένου να βρει σπίτι προς ενοικίαση. Κατά πολλούς το ξεδιάλυμα αυτού του γεγονότος θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το ξεδιάλυμα όλης της υπόθεσης συνολικά. «Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη, και είδε και σπίτι για να νοικιάσει στην Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πάρα πολύ καλή πληροφορία, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση. Ήταν ο άνδρας, ήταν η γυναίκα; Ήταν μόνοι τους; Ήταν με παρέα;”, αναρωτήθηκε με νόημα ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο ίδιος μάλιστα, σε άλλη τηλεοπτική του παρέμβαση στον Alpha έκανε λόγο για δυο «περίεργες» πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών. «Η μία αφορούσε επιστήμονα τον οποίο επισκέπτονταν και η δεύτερη δεν είναι για τον αέρα, έλεγε συγκεκριμένα πράγματα. Το τρίτο βασικό στοιχείο ήταν η γλώσσα του σώματος αυτού του ανθρώπου. Αυτά με οδήγησαν στο να είμαι σίγουρος 100% ότι είναι αυτός και είπα από το πρώτο βράδυ να μπουν όλα στο κάδρο. Είπα ότι όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο», ήταν τα λόγια του.

«Η υπόθεση δεν τελείωσε. Συνελήφθη ένας άνθρωπος, ομολόγησε. Ο ανακριτής έχει δουλειά και αν χρειαστεί τη συνδρομή της αστυνομίας μπορεί να τη ζητήσει νομιμότατα. Μπορεί να υπάρχει συνεργός σε άλλα επίπεδα, σε άλλες φάσεις. Να μην μένουμε σε μια ζηλοτυπία και ένα καβγαδάκι. Εδώ υπάρχει ουρά και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και την δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα. Η πρώτη κουρτίνα είναι πιάσαμε τον δράστη, θα μπει φυλακή. Δεύτερη κουρτίνα υπάρχει; Η άποψη μου είναι ναι. Και πόσοι εμπλέκονται; Όχι στη δολοφονία -στη δολοφονία αυτός είναι ο δράστης- αλλά σε άλλο σύστημα το οποίο τον οδήγησε στην δολοφονία της συζύγου του για άλλους λόγους», τόνισε μεταξύ άλλων.

 Γλυκά Νερά: Πιστεύουν πως το σπίτι στη Σούδα κρύβει το πραγματικό λόγο που ο Μπάμπης σκότωσε την Καρολάιν!

Κρύβεται άραγε πίσω από το σπίτι στην Σούδα, το οποίο εν τέλει ποτέ δεν νοικιάστηκε, το αληθινό κίνητρο του δολοφόνου. Και το κυριότερο, θα μαθευτεί ποτέ το τι ισχύει ή θα μείνουμε για πάντα με την παρούσα εκδοχή, που είναι και η μοναδική επίσημη για την ώρα; Για να γίνει το πρώτο θα πρέπει ο δράστης να μιλήσει και να μην επιμείνει στα όσα μέχρι τώρα έχει πει. Όπως και να έχει, πολύ σύντομα θα φανεί τι από τα δυο θα ισχύσει: ή ένα ακόμα κεφάλαιο θα ξεδιπλωθεί ή απλά η ιστορία θα σβήσει κάτω από την έλλειψη περεταίρω στοιχείων, ομολογιών και αποκαλύψεων.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share