Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» για τα Γλυκά Νερά: Ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο πριν από το φονικό - Η σύνδεση με τον Σταύρο Δογιάκη

Πού βρισκόταν τις δραματικές ώρες ο επιχειρηματίας;

24 Ιουνίου 2021 15:20
«Βόμβα» για τα Γλυκά Νερά: Ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο πριν από το φονικό - Η σύνδεση με τον Σταύρο Δογιάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» πέφτει για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς η Αστυνομία αναλύει όλα τα σενάρια, για το ποια μπορεί να είναι η... δεύτερη κουρτίνα που μπορεί να κρύβεται πίσω από το φονικό, θέμα στο οποίο επιμένει ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Όπως γνωρίζετε, στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη έχει υπάρξει μεγάλη επιμονή για ένα αυτοκίνητο, που βρισκόταν στην περιοχή πριν από το φονικό, κινώντας υποψίες. Με τη βοήθεια ειδικών, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επεξεργάστηκε τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν ένα σκούρο, ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο έχουν εστιάσει και οι Αρχές.

Το ύποπτο όχημα φέρεται να είναι μάρκας BMW Ε36 ή Ε39, με στρογγυλά φανάρια και μικρούς προβολείς. Όπως ανέφερε έμπειρος αξιωματικός στην εκπομπή, το συγκεκριμένο τύπο οχήματος συνηθίζουν να χρησιμοποιούν Αλβανοί κακοποιοί στις επιθέσεις τους, αν και τα δεδομένα πια έχουν αλλάξει.

Το τηλεφώνημα για το αυτοκίνητο που τάραξε την Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη επιμένει, μιλώντας και για τρίτο πρόσωπο στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την ίδια να ταράζεται από ένα τηλεφώνημα στο τελευταίο «Φως στο Τούνελ».

Κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, που «έσπασε» τα κοντέρ, η παρουσιάστρια δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που την τάραξε από κάποιο άτομο αξιόπιστο όπως εξήγησε στους τηλεθεατές, χωρίς να θελήσει να αποκαλύψει τα στοιχεία του. Αμέσως μετά το τηλεφώνημα, η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε από τους συντελεστές της εκπομπής να προβάλουν και πάλι το βίντεο με το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που «πιάστηκε» από τις κάμερες να κινείται στη συγκεκριμένη περιοχή τις επίμαχες ώρες και ο κάτοχος του οποίου όπως υποστήριξε δεν έχει βρεθεί.

«Υπάρχει μία πάρα πάρα πολύ σημαντική πληροφορία και τώρα καταλαβαίνω και την πίκρα αυτού του παιδιού», είπε η παρουσιάστρια (εννοώντας την 20χρονη Καρολάιν), ενώ όσο η ώρα περνούσε η Αγγελική Νικολούλη δεν μπορούσε να κρύψει πως το μυαλό της είχε κολλήσει στα όσα άκουσε στο τηλεφώνημα. «Από αυτά που της είχαν μεταφέρει, από την ενόχληση που δεχόταν, από τις προσβολές που δεχόταν... από το πρόσωπο», πρόσθεσε.

Τι σχέση έχει ο Σταύρος Δογιάκης;

Απορίες έρχονται, επίσης, για τυχούσα σύνδεση του Σταύρο Δογιάκη με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, λόγω πιθανής σχέσης με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Μία από αυτές, πια, αφορά και το ύποπτο αμάξι, αφού ο Σταύρος Δογιάκης επέλεξε μια περιοχή ανάμεσα στα δύο σπίτια του 32χρονου φονιά, για να αυτοκτονήσει.

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός κοντά στο Άι Γιάννη στο δάσος της Αγίας Παρασκευής, λίγα χιλιόμετρα βόρεια από τα δύο σπίτια του πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου! Το συγκεκριμένο δάσος συνδέει την Αγία Παρασκευή με τα Γλυκά Νερά από τον Υμηττό και βρίσκεται απομονωμένα και ταυτόχρονα κοντά στο πατρικό του πιλότου αλλά και την μεζονέτα όπου έμενε με την σύζυγό του και έμελλε να εξελιχθεί σε σπίτι τρόμου για την 20χρονη Καρολάιν!

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι δύο υποθέσεις συνδέονται γι' αυτό και στην Αστυνομία εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και η αλήθεια είναι πως το γεγονός ότι ο Σταύρος Δογιάκης επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του στο συγκεκριμένο σημείο προκαλεί ερωτηματικά! Και ο λόγος είναι πως πριν αυτοκτονήσει ο επιχειρηματίας βρισκόταν στο Μαρούσι! Γιατί έφυγε από το Μαρούσι και τι τον οδήγησε στο συγκεκριμένο σημείο; Αν ήθελε να αυτοκτονήσει κάπου ερημικά γιατί δεν το έκανε στη Πεντέλη που βρίσκεται πιο κοντά στο Μαρούσι;

Όλα αυτά αποτελούν ερωτηματικά για την Αστυνομία και πιστεύουν πως το γεγονός ότι οι εξελίξεις με την δολοφονία της Καρολάιν διαδέχτηκαν την αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη δεν είναι τυχαίο! Προς το παρόν πάντως δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό από την Αστυνομία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share