Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Οι τρεις αντιφατικές εκδοχές για το πώς σκότωσε την Καρολάιν - Τα ερωτηματικά για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά

«Δολοφόνος ή εκβιαζόμενος να σωπάσει; Μόνος ή με επίβλεψη εντολέων;»

24 Ιουνίου 2021 14:04
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Οι τρεις αντιφατικές εκδοχές για το πώς σκότωσε την Καρολάιν - Τα ερωτηματικά για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι δικαστικοί λειτουργοί επέμειναν πολύ στον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αφαίρεσε την ζωή της γυναίκας του στα Γλυκά Νερά. Και αυτό είναι και ένα βασικό σημείο στο οποίο πέφτει σε σοβαρές αντιφάσεις δίνοντας 3 διαφορετικές εκδοχές.

Αρχικά είχε πει στους αστυνομικούς ότι την πήρε αγκαλιά και την πίεσε, στη συνέχεια ότι είχε ανέβει πάνω της ενώ στον ανακριτή ότι έγειρε δίπλα της. Επίσης, νέες υποψίες για ύπαρξη συνεργού στη δολοφονία της Καρολάιν από το σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, κάτι που αναφέρει και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος στις δημόσιες παρεμβάσεις του

Τρεις διαφορετικές εκδοχές για τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε τη σύζυγό του

Η φονική αγκαλιά

Στις 16:40 το απόγευμα της 17ης Ιουνίου, όταν κάθεται απέναντι από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και έχοντας αντιληφθεί ότι τα στοιχεία είναι αδιάσειστα, ομολογεί για πρώτη φορά το έγκλημα και δίνει την πρώτη περιγραφή για τον τρόπο με τον οποίο έκοψε την ανάσα της Καρολάιν.

«Η Caroline κοιμόταν. Για να μην την τρομάξω, ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά…Η Caroline ήταν μπρούμυτα στο κρεβάτι και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου και της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει επάνω για να κοιμηθεί.

Η Caroline συνέχισε να τινάζεται και εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει και να την πείσω να κοιμηθούμε και οι τρεις μαζί στο κρεβάτι. Κάποια στιγμή, όπως τιναζόταν, το πρόσωπό της ήταν στο μαξιλάρι, εννοώ δηλαδή ότι το στόμα της και η μύτη της ακουμπούσαν στο μαξιλάρι, εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Caroline σταμάτησε να κουνιέται».

Την πίεζα με το βάρος μου

Σχεδόν 12 ώρες αργότερα στις 03:00 τα ξημερώματα ο πιλότος καταθέτει εκ νέου στους αστυνομικούς και δίνει μια διαφορετική εκδοχή της σκηνής του εγκλήματος. Ο 32χρονος επιχειρεί ξανά να εμφανίσει το θύμα του ως επιθετικό ωστόσο σε αυτή την κατάθεση τοποθετεί τον εαυτό του σε διαφορετική θέση και αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι μιλάει στο θύμα του που παλεύει να ζήσει.

«Τότε λοιπόν, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη, πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Ενώ ήμασταν σε αυτή την κατάσταση, εγώ από πάνω της να την πιέζω και αυτή να τινάζεται, το μπροστά μέρος του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι.

Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματός μου της πίεζα το κεφάλι. Όσο την πίεζα της είπα 2-3 φορές: «Τη μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις». Αυτό όλο πρέπει να κράτησε κανα πεντάλεπτο, μέχρι που κατάλαβα ότι η Caroline είχε σταματήσει να κουνιέται».

Έγειρα δίπλα της

Ενώπιον του ανακριτή αλλά και του εισαγγελέα ο 32χρονος επιχείρησε να δώσει μια πιο απλή εκδοχή. Προσπαθώντας ξανά να σώσει τον εαυτό του, υποστήριξε πως έγειρε πάνω στην Καρολάιν για να ξαπλώσει και όπως ήταν εκείνη μπρούμυτα τη σκότωσε.

Ανατροπή στα Γλυκά Νερά: «Δολοφόνος ή εκβιαζόμενος να σωπάσει; Μόνος ή με επίβλεψη εντολέων;» - Τα ερωτηματικά για το στυγερό έγκλημα

Έχει «παγώσει» τη κοινή γνώμη η δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Τα social media έχουν γεμίσει από φωτογραφίες του ζευγαριού και σχόλια για τον δολοφόνο. Πολλά τα ερωτηματικά του κόσμου για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ενώ, από την πρώτη μέρα της ομολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της παρουσίας του στα δικαστήρια εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο! Κι όμως εκεί φαίνεται πως κρύβεται το... ζουμί της υπόθεσης!

Η Κάκια Ιγερινού πόσταρε φωτογραφία του πιλότου στο instagram και έγραψε: «Αδιάφορος ή παραιτημένος; Σκηνοθέτης ή σκηνοθετούμενος; Δολοφόνος ή εκβιαζόμενος να σωπάσει; Θύτης ή θύμα; Μόνος ή με επίβλεψη εντολέων; Τώρα πια το ίδιο νεκρός με την Καρολίνα. Χαμένα νιάτα. Κι ένα βρέφος που δεν διάλεξε να γεννηθεί ούτε να ορφανέψει. Πένθος για όλους μας».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share