Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: Πιστεύουν πως το σπίτι στη Σούδα κρύβει το πραγματικό λόγο που ο Μπάμπης σκότωσε την Καρολάιν!

Υπάρχει άραγε και άλλο ζουμί πίσω από την ιστορία της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαΐν;

24 Ιουνίου 2021 11:11
Γλυκά Νερά: Πιστεύουν πως το σπίτι στη Σούδα κρύβει το πραγματικό λόγο που ο Μπάμπης σκότωσε την Καρολάιν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μπορεί το μεγάλο και κεντρικό μυστήριο της υπόθεσης της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν να λύθηκε με την αποκάλυψη πως ήταν εν τέλει ο σύζυγός της ο άνθρωπος που την σκότωσε, ωστόσο μια σειρά άλλων ερωτημάτων ξεδιπλώνονται σταδιακά και μέρα με τη μέρα γύρω από την όλη ιστορία. Ένα από αυτά έχει να κάνει με το αν ο θύτης έδρασε μόνος του ή είχε και κάποιο συνεργό.

Γενικότερα, η αίσθηση πως πίσω από τη δολοφονία κρύβεται κάτι άλλο που ακόμα δεν έχει έρθει στην δημοσιότητα είναι διάχυτη και υπερτονίζεται σχεδόν σε κάθε τηλεοπτική παρέμβαση που κάνουν τα υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας, που έχουν καταπιαστεί με την υπόθεση είτε επίσημα είτε ανεπίσημα. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος στην ΕΡΤ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ εξέφρασε υποψίες πως ο 33χρονος πιλότος εμπλεκόταν σε παράνομες ενέργειες που η γυναίκα του γνώριζε και δεν ενέκρινε.

 Γλυκά Νερά: Πιστεύουν πως το σπίτι στη Σούδα κρύβει το πραγματικό λόγο που ο Μπάμπης σκότωσε την Καρολάιν!

Μπόλικα ερωτήματα γεννά και το γεγονός ότι σύμφωνα με έρευνα, πρόσφατα ένα από τα δυο μέλη του ζευγαριού είχε ταξιδέψει στην Κρήτη προκειμένου να βρει σπίτι προς ενοικίαση. Κατά πολλούς το ξεδιάλυμα αυτού του γεγονότος θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το ξεδιάλυμα όλης της υπόθεσης συνολικά. «Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη, και είδε και σπίτι για να νοικιάσει στην Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πάρα πολύ καλή πληροφορία, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση. Ήταν ο άνδρας, ήταν η γυναίκα; Ήταν μόνοι τους; Ήταν με παρέα;”, αναρωτήθηκε με νόημα ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Γλυκά Νερά: Κι αν το σπίτι στη Σούδα κρύβει το πραγματικό κίνητρο του πιλότου;

Ο ίδιος μάλιστα, σε άλλη τηλεοπτική του παρέμβαση στον Alpha έκανε λόγο για δυο «περίεργες» πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών. «Η μία αφορούσε επιστήμονα τον οποίο επισκέπτονταν και η δεύτερη δεν είναι για τον αέρα, έλεγε συγκεκριμένα πράγματα. Το τρίτο βασικό στοιχείο ήταν η γλώσσα του σώματος αυτού του ανθρώπου. Αυτά με οδήγησαν στο να είμαι σίγουρος 100% ότι είναι αυτός και είπα από το πρώτο βράδυ να μπουν όλα στο κάδρο. Είπα ότι όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο», ήταν τα λόγια του.

«Η υπόθεση δεν τελείωσε. Συνελήφθη ένας άνθρωπος, ομολόγησε. Ο ανακριτής έχει δουλειά και αν χρειαστεί τη συνδρομή της αστυνομίας μπορεί να τη ζητήσει νομιμότατα. Μπορεί να υπάρχει συνεργός σε άλλα επίπεδα, σε άλλες φάσεις. Να μην μένουμε σε μια ζηλοτυπία και ένα καβγαδάκι. Εδώ υπάρχει ουρά και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και την δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα. Η πρώτη κουρτίνα είναι πιάσαμε τον δράστη, θα μπει φυλακή. Δεύτερη κουρτίνα υπάρχει; Η άποψη μου είναι ναι. Και πόσοι εμπλέκονται; Όχι στη δολοφονία -στη δολοφονία αυτός είναι ο δράστης- αλλά σε άλλο σύστημα το οποίο τον οδήγησε στην δολοφονία της συζύγου του για άλλους λόγους», τόνισε μεταξύ άλλων.

 Γλυκά Νερά: Πιστεύουν πως το σπίτι στη Σούδα κρύβει το πραγματικό λόγο που ο Μπάμπης σκότωσε την Καρολάιν!

Κρύβεται άραγε πίσω από το σπίτι στην Σούδα, το οποίο εν τέλει ποτέ δεν νοικιάστηκε, το αληθινό κίνητρο του δολοφόνου. Και το κυριότερο, θα μαθευτεί ποτέ το τι ισχύει ή θα μείνουμε για πάντα με την παρούσα εκδοχή, που είναι και η μοναδική επίσημη για την ώρα; Για να γίνει το πρώτο θα πρέπει ο δράστης να μιλήσει και να μην επιμείνει στα όσα μέχρι τώρα έχει πει. Όπως και να έχει, πολύ σύντομα θα φανεί τι από τα δυο θα ισχύσει: ή ένα ακόμα κεφάλαιο θα ξεδιπλωθεί ή απλά η ιστορία θα σβήσει κάτω από την έλλειψη περεταίρω στοιχείων, ομολογιών και αποκαλύψεων.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έψαχνε σπίτι και νταντά για το παιδί η Καρολάιν - Ποιος από το ζευγάρι νοίκιασε σπίτι στην Κρήτη

Οι αποκαλύψεις συνεχίζουν να έρχονται με τη μορφή «χιονοστιβάδας» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τα νέα στοιχεία να έρχονται σχετικά με την αναζήτηση οικίας και μιας διαφορετικής ζωής για το παιδί από την πλευρά της Καρολάιν.

«Είναι εγκληματίας εκ πεποιθήσεως, ότι χαρακτηριστικά και να θέλουμε να του προσάψουμε αυτό δεν αλλάζει», είπε στον ΑΝΤ1 η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν και του συζύγου της. Μάλιστα όπως τόνισε είναι χαρακτηριστικό πως «το σκυλί το σκότωσε γιατί είχε αδυναμία στην Κάρολαϊν».

«Η εντολέας μου κατέθετε επί τρεις ώρες στην ΓΑΔΑ. Λέτε να είπε μόνο αυτά που έχουν γίνει γνωστά από την κατάθεση της», τόνισε ενώ ανέφερε πως στους αστυνομικούς η Ελένη Μυλωνοπούλου «μίλησε για σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού, για αυτά μίλησε αναλυτικά στις Αρχές».

«Η εντολέας μου κατέθεσε ότι η Καρολάιν αναζητούσε διαμέρισμα για να μείνει μόνη με την κόρη της, αναζητούσε νταντά για να προσέχει το παιδί, γιατί το όνειρο της ήταν να σπουδάσει ζαχαροπλαστική», είπε η κ. Μάρκου, με νέα στοιχεία να έχουν έρθει σχετικά με το τι γνώριζε η Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Η άτυχη δολοφονηθείσα ήταν ένα παιδί χαρά Θεού. Το θέμα είναι ότι ήταν ένα παιδί. Ο δολοφόνος δεν μπορούσε να δεχθεί ότι αυτή ήταν μια σχέση που δεν είχε αύριο».

Η αποκάλυψη για το σπίτι στη Σούδα

Μια ακόμη αναφορά είχε κάνει ο Θανάσης Κατερινόπουλος για ένα σπίτι στη Σούδα. «Υπάρχει κι αλλο ερώτημα... Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη, και είδε και σπίτι για να νοικιάσει στην Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση. Ήταν ο άνδρας, ήταν η γυναίκα; Ήταν μόνοι τους; Ήταν με παρέα;», είπε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share