Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκλειστικό: Το μυστικό κρύβεται στο... αλεξίσφαιρο γιλέκο! Γιατί φορούσε ο πιλότος στα δικαστήρια; Σπανίως ΟΠΚΕ συνοδεύει ένα... δολοφόνο!

Σεισμός από τις αποκαλύψεις που έρχονται προσεχώς!

24 Ιουνίου 2021 09:50
Αποκλειστικό: Το μυστικό κρύβεται στο... αλεξίσφαιρο γιλέκο! Γιατί φορούσε ο πιλότος στα δικαστήρια; Σπανίως ΟΠΚΕ συνοδεύει ένα... δολοφόνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γλυκά Νερά: Από την πρώτη μέρα της ομολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της παρουσίας του στα δικαστήρια εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο! Κι όμως εκεί φαίνεται πως κρύβεται το... ζουμί της υπόθεσης!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως όσα δεν έχουν γίνει γνωστά για τον πιλότο των Γλυκών Νερών θα σοκάρουν ακόμα περισσότερο όταν και αν έρθουν στο φως της δημοσιότητας! Η Αστυνομία γνωρίζει καταστάσεις. Γνωρίζει πάνω κάτω τι έχει συμβεί στην υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και κατά πόσο συνδέεται και με την αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη στην Αγία Παρασκευή.

Αποκλειστικό: Το μυστικό κρύβεται στο... αλεξίσφαιρο γιλέκο! Γ

Επειδή όμως αποδείξεις (ακόμα) δεν υπάρχουν δεν μπορούμε να πούμε και να γράψουμε αυτά που γνωρίζουμε! Ωστόσο θα σας βάλουμε σε σκέψεις! Ποτέ ξανά στο πρόσφατο παρελθόν δεν είδαμε έναν συζυγοκτόνο να συνοδεύεται στον ανακριτή με αλεξίσφαιρο γιλέκο και από την... ΟΠΚΕ και έχουν απλούς αστυνομικούς και ασφαλίτες! Πρόκειται για περιπτώσεις μεγάλου κινδύνου για τον... κατηγορούμενο!

Αλεξίσφαιρα και ΟΠΚΕ έχουμε σε άλλες περιπτώσεις, στοιχεία των οποίων αναζητά η Αστυνομία και στην περίπτωση του πιλότου! Το μόνο που είμαστε σε φάση να γνωρίζουμε είναι πως οι αποκαλύψεις που έρχονται θα είναι ραγδαίες. Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr!

Γλυκά Νερά: "Η γυναίκα του Μπάμπη του παντελονάτου ήξερε τι δουλειά έκανε και τον φοβόταν" - Αποκάλυψη σεισμός από πασίγνωστο δημοσιογράφο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ραγδαίες είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο "φως" σχετικά με την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Τη νέα βόμβα την έριξε ο Στέφανος Χίος σε εκπομπή που εμφανίζεται στο ΑΡΤ και τόνισε πως η 20χρονη κοπέλα είχε μάθει τις... δουλειές έκανε ο σύζυγός της και γι' αυτό ήθελε να τον χωρίσει επειδή τον φοβόταν!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Στέφανος Χίος στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αποκαλύψεις για Γλυκά Νερά: Υπάρχει συνεργός; «Πιθανόν ήταν έξω από το σπίτι» λέει ο Θ.Κατερινόπουλος - Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στον βόθρο της μεζονέτας

Νέες υποψίες για ύπαρξη συνεργού στη δολοφονία της Καρολάιν από το σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, κάτι που αναφέρει και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος στις δημόσιες παρεμβάσεις του. Παράλληλα, αρκετά ερωτήματα προκύπτουν και παραμένουν μέχρι στιγμής αναπάντητα για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

«Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη και είδε σπίτι για να ενοικιάσει στη Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση», είχε αναρωτηθεί με νόημα στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «OnTime», στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σούδα στις 10 Απριλίου πήγε η Καρολάιν με συνάδελφο του συζύγου της με σκοπό τη μίσθωση μιας οικίας, άγνωστο για ποιους λόγους και γιατί στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο Θ.Κατερινόπουλος όμως έκανε και άλλες αποκαλύψεις, καθώς μίλησε για πιθανότητα ύπαρξης και τρίτου ατόμου στη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, εκτίμησε πως ο συνεργός δεν ήταν μέσα στο σπίτι, αλλά έξω.

«Από την αρχή φαινόταν – Υπήρχε συνεργός έξω από το σπίτι»

Ο κ. Κατερινόπουλος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει ανοιχτά τις υποψίες του για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, προέβη σε νέες αποκαλύψεις για το σπίτι στη Σούδα και για το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργού στην κυπριακή εκπομπή «Πρωτοσέλιδο».

«Κάποιος από το ζευγάρι με κάποιο άλλο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι, αυτό είναι ως πληροφορία που θα τη χρησιμοποιήσουν, ίσως υπάρχουν πληροφορίες στο σπίτι ίσως και όχι», σχολίασε όλο νόημα.

Αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του πιλότου περί βρασμού ψυχής, ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία υπογραμμίζει ότι: «είναι φανερό ότι υπήρχε προμελέτη» και πώς «στόχος του είναι να προβάλει τους δικούς του ισχυρισμούς για να μετριάσει την ποινή που αργότερα θα του επιβληθεί από το Δικαστήριο».

Μάλιστα ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε ότι οι αρχές έφτασαν καθυστερημένα στην εξιχνίαση της υπόθεσης: «Προσωπικά δεν πείστηκα ότι δεν έχει σχέση με το έγκλημα. Ήμουν ο πρώτος που φώναζα ότι αυτός είναι, δεν το έλεγα τυχαία. Υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις, οι Αρχές έστω και καθυστερημένα έφτασαν εκεί».

Αναφορικά με τα σενάρια που θέλουν τον πιλότο να έχει συνεργό, ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε: «Βεβαίως είναι ο αυτουργός του εγκλήματος, δεν πιστεύω ότι στο χώρο υπήρχε τρίτο πρόσωπο, αυτό θα είχε αποδειχθεί μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε ότι έξω από το σπίτι δεν υπήρχαν άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως έπαιξαν ρόλο για να φτάσει στη δολοφονία» είπε.

Ο ίδιος φαίνεται πεπεισμένος για την ύπαρξη κάποιου συνεργού, πιθανόν εκτός της μεζονέτας. «Η εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχει συνεργός, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το ψάχνει η δικαιοσύνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα κινηθούν και σε αυτή τη κατεύθυνση για τη διερεύνηση ύπαρξης ηθικού αυτουργού ή άλλου συνεργού που δεν ήταν στο σπίτι αλλά έξω από το σπίτι. Η γλώσσα σώματος αυτού του ανθρώπου έλεγε τα πάντα από την πρώτη στιγμή» τόνισε.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στον βόθρο της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά;

Μπορεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να πίστευε επί 37 ολόκληρες μέρες ότι είχε σχεδιάσει το «τέλειο έγκλημα» ωστόσο, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. φέρνουν στο φως στοιχεία και ευρήματα που απορρίπτουν τους ισχυρισμούς του ότι σκότωσε την Καρολάιν εν βρασμώ ψυχής.

Ο συζυγοκτόνος που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 20χρονη μητέρα του παιδιού του και άφησε το βρέφος πάνω στο νεκρό κορμί της, ισχυρίζεται ότι έβγαλε την κάρτα μνήμης από την κάμερα του σπιτιού, αφού είχε ήδη αφαιρέσει τη ζωή της Καρολάιν.

Ο 33χρονος προσπαθεί να πείσει τους δικαστές ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα όμως τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. δείχνουν ότι ο πιλότος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης περίπου στις 00:00 το βράδυ και σαφώς αρκετά νωρίτερα από τον χρόνο θανάτου της νεαρής μητέρας.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έβγαλε την κάρτα και αφού την έσπασε, την πέταξε στην τουαλέτα και τράβηξε το καζανάκι.

Οι αστυνομικοί το πρωί του Σαββάτου, μαζί με ένα συνεργείο αποφράξεων, άδειασαν τον βόθρο της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News. Η έρευνα των αρχών ήταν ενδελεχής, ακόμα και στις σωληνώσεις προκειμένου να εντοπιστεί η κάρτα που όπως ισχυρίστηκε ο πιλότος πέταξε μέσα στη λεκάνη.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν την κάρτα, ωστόσο οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται να είναι καταιγιστικές.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share