Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μεγάλη αποκάλυψη για το φονικό - Γιατί πήγε η Καρολάιν με συνάδελφο του Μπάμπη στη Σούδα;

Τι έψαχνε στην περιοχή; Υπήρχε τελικά τρίτο πρόσωπο;

23 Ιουνίου 2021 17:06
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μεγάλη αποκάλυψη για το φονικό - Γιατί πήγε η Καρολάιν με συνάδελφο του Μπάμπη στη Σούδα;
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται εκ νέου στο φως για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αφορώντας ένα ταξίδι της Καρολάιν στη Σούδα, αλλά και το αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο σε αυτή την υπόθεση, τη στιγμή που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζητά... μεροκάματα στην φυλακή.

Οι Αρχές εξετάζουν κάθε στοιχείο ώστε να καταλήξουν αν κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από την υπόθεση ανθρωποκτονίας, κάτι που αφήνει να εννοηθεί σε δημόσιες παρεμβάσεις του ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Τι πήγε να κάνει στην Κρήτη η Καρολάιν με το συνάδελφο του Μπάμπη;

Νέες διαστάσεις στις έρευνες έχει δώσει και ένα στοιχείο στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Κατερινόπουλος και το οποίο αφορά σε ένα ταξίδι στην Κρήτη για την ενοικίαση ενός σπιτιού σε περιοχή του νησιού. «Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη και είδε σπίτι για να ενοικιάσει στη Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση», αναρωτήθηκε με νόημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «OnTime», στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σούδα στις 10 Απριλίου πήγε η Καρολάιν με συνάδελφο του συζύγου της με σκοπό τη μίσθωση μιας οικίας, άγνωστο για ποιους λόγους και γιατί στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σοκαριστική η ιατροδικαστική εξέταση

Στις συνθήκες θανάτου της Καρολάιν και στα συμπεράσματα που εξάγονται από το πόρισμα της ιατροδικαστή αναφέρθηκε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο. Τα λεπτά που απαιτούνται για να οδηγηθεί στο θάνατο κάποιος με αυτό τον τρόπο είναι 5 λεπτά. Σε αυτές τις περιπτώσεις το θέμα έχει τις αισθήσεις του τα 2-3 πρώτα λεπτά, αλλά μετά τις χάνει μέχρι τη στιγμή που έρχεται ο ασφυκτικός θάνατος. Είναι πολύ πιθανό ένας άνθρωπος να αντισταθεί όταν δεν είναι σε ύπνωση. Η κοπέλα προ του θανάτου ήταν εν υπνώσει. Για κάποιες ώρες κοιμόταν και λίγο πριν το θάνατο να ξυπνά, πιθανά να αιφνιδιάζεται και να μην έχει πλήρη ικανότητα να αντιδράσει. Το μπρούμυτα δείχνει και ένα σημείο αιφνιδιασμού» είπε στο Πρωινό.

Γλυκά Νερά: Σοκάρει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της Καρολάιν!

«Εάν δούμε όταν αθλούμαστε οι παλμοί μας ανεβαίνουν πάνω από 100. Εκεί φαίνεται ότι οι παλμοί είναι σταθερά κάτω από τους 100, η κοπέλα δεν πάλεψε με τον δράστη» πρόσθεσε.

Για τον ισχυρισμό του δράστη ότι παρέμεινε για 2 ώρες αναίσθητος ο κ. Λέων υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, γιατί όταν ένας άνθρωπος χάνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τις αισθήσεις του χρειάζεται ιατρική βοήθεια για να επανέλθει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share