Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κρύβουν πολλά για τον πιλότο! Θα σκάσει σαν βόμβα η είδηση

«Θα προκύψουν κι άλλα στοιχεία, έχει δρόμο η δικογραφία»

23 Ιουνίου 2021 10:13
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κρύβουν πολλά για τον πιλότο! Θα σκάσει σαν βόμβα η είδηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πεποίθηση ότι θα προκύψουν κι άλλα στοιχεία στην υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, εξέφρασε ο δικηγόρος του 33χρονου γυναικοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Είναι μια δικογραφία με δύο στοιχεία. Μια ομολογία που είναι η έκθεση της άποψης του κατηγορουμένου, και το μοναδικό στοιχείο που έχει είναι το ημερολόγιο του θύματος που αναφέρεται μέσα. Αυτά τα δύο μέχρι στιγμής, γιατί θα προκύψει πληθώρα έτερων στοιχείων, γι’ αυτό και έχουν διαταχθεί ανακριτικές πράξεις, αυτά τα δύο στοιχεία αποτελούν τα βασικά κομμάτια της δικογραφίας. Θα προκύψουν κι άλλα στοιχεία (…) Έχει ακόμα δρόμο η δικογραφία» τόνισε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρους του πιλότου προσθέτοντας ότι τα στοιχεία για τα κινητά του πελάτη του και του θύματος δεν έχουν αξιοποιηθεί ακόμα.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι ο ιατροδικαστής επισημαίνει πως δολοφονία έγινε την ώρα που κοιμόταν η Καρολάιν, απάντησε: «Ο ιατροδικαστής προφανώς αναφέρεται στην πράξη ως πράξη εκείνη τη στιγμή, εμείς μιλάμε για τον άμεσο προγενέστερο χρόνο τι έγινε. Είναι η θέση του ότι είχαν προηγηθεί καυγάδες και την είχε πει και σε προανακριτικό στάδιο».

Γλυκά Νερά: Πού επικεντρώθηκαν οι ερωτήσεις της εισαγγελίας

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, οι ανακριτικές ερωτήσεις αλλά και το ενδιαφέρον της εισαγγελίας επικεντρώθηκαν κυρίως στα γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας. Με τα νέα στοιχεία δεν ανατρέπεται κάτι μέχρι στιγμής, ωστόσο, κι από τις ανακριτικές πράξεις που έχουν διαταχθεί έχει ακόμα η δικογραφία να δώσει πράγματα σε επίπεδο πραγματογνωμοσύνης, σε επίπεδο εξέτασης μαρτύρων.

«Με βάση την κατάθεση που έδωσε ο εντολέας μου πράγματι σε ένα επίπεδο αναδείχθηκαν νέα στοιχεία, δεν αλλάζει στην πράξη μιλάμε για αποδοχή της πράξεως, την τιμωρία του, είναι αυτονόητα, είναι αυτοδίκαια αυτά» ανέφερε.

«Ο ίδιος ζήτησε την παραδειγματική του τιμωρία, το λέω γιατί ξεκίνησε μια παραφιλολογία επειδή παίχτηκε μεμονωμένο νομικό κομμάτι, όπως γράφονται σε όλα τα απολογητικά υπομνήματα που είναι η ανάλυση του άρθρου και ήρθανε και είπανε ότι δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις. Η ανάλυση του άρθρου είναι και τίποτε άλλο. Έτσι όπως δημοσιεύτηκε και οι αναφορές οι οποίες γίνανε δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα. Κι ο ίδιος επιζητούσε την τιμωρία του. Σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησε να ενοχοποιήσει τη σύζυγό του και τη συμπεριφορά της. Σε αυτά τα μονοπάτια τα νομικά δε θα μπαίναμε σε καμία περίπτωση που είναι και με πραγματικά στοιχεία, απλώς τόνισε τα περιστατικά της μοιραίας νύχτας που οδήγησαν στην ένδικη πράξη. Τίποτε άλλο. Επιβεβαίωσε την προανακριτική του απολογία» σχολίασε.

«Δεν νομίζω ο πελάτης μου να έκανε τέτοια δήλωση ότι ‘θέλω να τελειώσω με τη διαδικασία για να αναλάβω την ανατροφή του παιδιού’. Αυτό που είπε, και είναι σαφείς οι εντολές του, είναι να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά σε νομικό επίπεδο, ώστε το παιδί του να έχει την εξασφάλιση, να έχουν την επιμέλεια και οι δυο οικογένειες και ο ίδιος να βοηθήσει όπως μπορεί στην κατάσταση που βρίσκεται» είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Πρόσθεσε ότι ο εντολέας του επιμένει ότι αφαίρεσε την κάρτα SIM από την κάμερα μετά την πράξη του.

Αποκλειστικό βόμβα: Συναγερμός στην Αστυνομία - Συνδέεται η δολοφονία της Καρολάιν με την αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη;

Συναγερμός στην Αστυνομία με τις αποκαλύψεις να είναι ραγδαίες και το Athensmagazine.gr να σας την μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη!

Σαν βόμβα έσκασε την Τρίτη (22/06) η είδηση πως εξαφανίστηκε ο γνωστός επιχειρηματίας, Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας "Κρητικός" στην Παλλήνη! Λίγες ώρες αργότερα γράφτηκε και το τραγικό φινάλε αφού βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι σε ερημική περιοχή της Αγίας Παρασκευής, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία!

Το γεγονός όμως πως το περιστατικό αυτό συνέβη, λίγες μέρες μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν και της ομολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σε συνδυασμό με το γεγονός πως τα δύο περιστατικό βρίσκονται στην ίδια περιοχή είναι κάτι που έχει σημάνει συναγερμό στην Αστυνομία!

Συναγερμός στην Αστυνομία - Συνδέονται η υπόθεση του πιλότου με την αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη;

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να βρει μια σύνδεση ανάμεσα στις δύο υποθέσεις και προς το παρόν δεν διαψεύδει το παραμικρό, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάτι έχει εντοπίσει;

Με τι μπορεί να σχετίζονται οι δύο υποθέσεις είναι άγνωστο, όμως αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα!

Σταύρος Δογιάκης: Πως έδωσε τέλος στη ζωή του; Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε;

Με δύο σφαίρες των 9mm, εκ των οποίων η μία πέρασε ξυστά από την καρδιά προκαλώντας διαμπερές τραύμα και την άλλη στο κεφάλι, έδωσε τέλος στη ζωή του ο 53χρονος επιχειρηματίας του χώρου της εστίασης Σταύρος Δογιάκης.

Ο ένας εκ των ιδιοκτητών της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα αφήνοντας το σύνολο της περιουσίας του και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά στον αδερφό του, μαζί με ένα σημείωμα λίγων με λέξεων.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο, η έρευνα της Αστυνομίας για το τι ακριβώς τάραξε τόσο τον ψυχισμό του Σταύρου Δογιάκη και τον οδήγησε στην αυτοχειρία έχει μόλις ξεκινήσει. Όσοι τον γνώριζαν καλά λένε ότι τις τελευταίες ημέρες έδειχνε κάτι να τον απασχολεί πολύ έντονα, αφήνοντας μάλιστα κατά μέρος και το γυμναστήριο που τόσο πολύ αγαπούσε.

Σταύρος Δογιάκης: Πως έδωσε τέλος στη ζωή του

Η αυτοχειρία, όμως, του 53χρονου επιχειρηματία έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους οικείους του, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Πολλώ δε μάλλον αν αναλογιστεί κάνεις, ότι σχεδίαζε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα στο χώρο της εστίασης και πάλι.

Ποιος είναι ο Σταύρος Δογιάκης; Ο άνθρωπος που μύησε τους Dsquared στις σπαλομπριζόλες

Πάμε πίσω στο 2012! Ο Σταύρος Δογιάκης είναι ένας άνθρωπος με πολλές γνωριμίες με άτομα της ελληνικής showbiz!

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η παρουσία του πάντα κεφάτου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη στο ρωμαϊκό πάρτι των Dsquared δεν ξένισε κανέναν, αφού ο ιδιοκτήτης της επιτυχημένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα διαθέτει λόγω επικοινωνιακού ταμπεραμέντου αλλά και διάσημης πελατείας απίστευτες γνωριμίες: «Οι πάντες έχουν απολαύσει τις γεύσεις του μαγαζιού του, από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ», σχολιάζουν αυτοί που ξέρουν - και συνεχίζουν: «Συχνά πηγαίνει εκεί ο Αντώνης Ρέμος, η Αννα Βίσση και άλλα πρώτα ονόματα της πίστας. Ο “Κρητικός” έχει μετατραπεί στο πιο λαϊκό trend των σελέμπριτι, που έχουν τον Σταύρο στα όπα-όπα για ένα τραπέζι. Πρόκειται για το θαύμα της ελληνικής σπαλομπριζόλας!».

Σταύρος Δογιάκης

Το ribeye, το μοσχαρίσιο φιλέτο και τα τραγανά παϊδάκια του «Κρητικού» έχουν εκτιμηθεί δεόντως ακόμη και από τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Θαμώνες της εν λόγω ταβέρνας θυμούνται ακόμη τον Λάκη Γαβαλά, στις δόξες του, να ακουμπά με σεβασμό την πανάκριβη κροκό Κelly bag του σε μια καρέκλα και να απαρνείται το σακάκι του με τις μπριγιαντένιες καρφίτσες Cartier για να γευτεί με βουλιμία μια μερίδα ψιλοκομμένα παϊδάκια. Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν και η απαρχή της γνωριμίας του με τους Ντιν και Νταν. Η ελληνική τσίκνα εκτιμήθηκε υπέρ το δέον από το εκκεντρικό σχεδιαστικό δίδυμο, που έκανε τον Σταύρο αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας του. Το τρίο πραγματοποιεί συχνά ταξίδια-αστραπή στην κοντινή Ρήνεια για μπάνιο, βουτιές και ποτά στην παραλία. Γι’ αυτό και μετά το πάρτι τους παρέμεινε στη Μύκονο για τρεις ακόμη ημέρες…

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share