Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι»

Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν

23 Ιουνίου 2021 09:46
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά:  «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πλήρη επιμέλεια του παιδιού της δολοφονημένης από τον σύζυγό της, Καρολάιν, αναμένεται να διεκδικήσει η οικογένειά της.

Αυτό έκανε γνωστό συνήγορος της οικογένειας όπως είπε ο ίδιος στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον Θανάση Χαρμάνη το οικογενειακό περιβάλλον της Καρολάιν στην Αλόννησο είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού.

Ο δικηγόρος μετέφερε μάλιστα και μια δήλωση της μητέρας της 20χρονης: «Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα» δηλώνει χαρακτηριστικά η μητέρα της Καρολάιν, όπως είπε ο δικηγόρος της.

«Υπήρχε μία επικοινωνία με τις δύο οικογένειες. Εάν καταλήξουμε σε μία συναινετική λύση θα το ανακοινώσουμε στην εισαγγελέα, εάν όχι, θα υποβάλλουμε και εμείς το αίτημά μας για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στην γιαγιά», είπε. «Το παιδί θα πάει ή στην μία οικογένεια ή στην άλλη, αυτά που ακούγονται περί ιδρυμάτων δεν ισχύουν», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μιλώντας για τα όσα είπε στον ανακριτή ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είπε πως «φυσικά ο κατηγορούμενος μπορεί να ισχυριστεί ό,τι επιθυμεί», συμπληρώνοντας ωστόσο πως «στην συγκεκριμένη περίπτωση, οποιοσδήποτε ισχυρισμός που αφορούσε στο απώτεροι παρελθόν για οποιεσδήποτε προστριβές, αν υπήρξαν τέτοιες, θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν για την πράξη του».

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας για τον ισχυρισμό πως ο δράστης έκανε ό,τι έκανε για το παιδί του, ο συνήγορος της οικογένειας είπε χαρακτηριστικά: «κινδύνευε το παιδί και γι' αυτό σκότωσε τη μητέρα. Μάλιστα, δεν νομίζω πως χρειάζεται σχολιασμό ο ισχυρισμός αυτός».

Απαντώντας για το γεγονός πως η 11μηνών Λυδία βρίσκεται προς το παρόν στα χέρια μέλους της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είπε: «Προς το παρόν ναι. Θα είναι λίγες ακόμη οι μέρες γιατί η κυρία εισαγγελεύς ανηλίκων θα εκδώσει διάταξη, πιστεύω μόλις ολοκληρωθεί η κοινωνική έρευνα. Αυτή την στιγμή είμαστε σε φάση κοινωνικής έρευνας, δηλαδή, κοινωνικοί λειτουργοί θα εξετάσουν και το περιβάλλον της οικογένειας της Καρολάιν και το περιβάλλον της οικογένειας του δράστη».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η πρώτη νύχτα του δολοφόνου της Καρολάιν στις φυλακές του Κορυδαλλού - Αυτοί είναι οι 3 συγκρατούμενοί του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την πολύωρη απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή. Κρατείται από χθες, Τρίτη 22/6, σε κελί ασφαλείας στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού

Ο 32χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος έφτασε στις 20.15, χθες το βράδυ, στον Κορυδαλλό, και ήδη στις 21.15 ήταν μέσα στο κελί της λεγόμενης VIP πτέρυγας των φυλακών του Κορυδαλλού.

Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη πτέρυγα δεν συνηθίζουν να πηγαίνουν άτομα που διέπραξαν βαριά ποινικά αδικήματα, αλλά συνήθως όσοι κατηγορούνται για οικονομικά εγκλήματα. Είναι χαμηλής επικινδυνότητας όλοι οι κρατούμενοι. Στην ίδια πτέρυγα ήταν και ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Στη ΣΤ΄πτέρυγα κρατούνται και ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Folie Folie.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η πρώτη νύχτα του δολοφόνου της Καρολάιν

Ο Μπάμπης και οι συγκρατούμενοί του

Από σήμερα, μάλιστα, ο πιλότος θα ξεκινήσει να προαυλίζεται, ενώ αναμένεται να έχει συνάντηση και με τη διευθύντρια των φυλακών για να συζητήσουν τι χρειάζεται και πώς θα είναι αναλυτικά οι συνθήκες κράτησής του.

Ο 32χρονος κρατείται μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους στο ίδιο κελί, οι οποίοι είναι παλιοί «ένοικοι» των φυλακών, και οι οποίοι κρίθηκαν «κατάλληλοι» για συνύπαρξη με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Παράλληλα, ο κρατούμενος θα επιτηρείται από σωφρονιστικό υπάλληλο.

Αυτοί είναι οι συγκρατούμενοι:

  • ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που είναι κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών
  • ένας υπόδικος για λαθρεμπόριο
  • ένα άτομο που σχετίζεται με υποθέσεις ναρκωτικών

Τι είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά την απολογία του

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του υπέβαλε δύο αιτήματα:

Το πρώτο αφορά σε πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού για να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης

Το δεύτερο στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για τη μεταξύ τους σχέση!

Αυτοί είναι οι 3 συγκρατούμενοί του

Η διαδικασία ξεκίνησε, αφού ο δικαστικός λειτουργός μελέτησε το πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε ο 33χρονος κατηγορούμενος.

Κλήθηκε να λογοδοτήσει για δύο κακουργήματα (ανθρωποκτονία και θανάτωση ζώου), ενώ του καταλογίζονται και δύο πλημμελήματα που αφορούν την ψευδή καταγγελία που έκανε περί ληστείας και των ψευδών καταθέσεων που έδινε επί σειρά ημερών στην Αστυνομία.

Δεν αναφέρεται πουθενά απευθείας για την Καρολάιν

«Κατέστρεψα τη ζωή μου, κατέστρεψα τη ζωή της οικογένειάς μου» φέρεται να είπε ο συζυγοκτόνος ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι από κοινού αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

«Ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη», είπε φεύγοντας ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος παίρνει τον δρόμο για τις Φυλακές Κορυδαλλού.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share