Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτά είπε στους δημοσιογράφους πριν πάει στον Κορυδαλλό ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Εξοργισμένη η οικογένεια της Καρολάιν

Στη γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού ο συζυγοκτόνος

22 Ιουνίου 2021 20:21
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτά είπε στους δημοσιογράφους πριν πάει στον Κορυδαλλό ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Εξοργισμένη η οικογένεια της Καρολάιν
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παίρνει το δρόμο για τον Κορυδαλλό, όπου και θα βρεθεί στη γυναικεία πτέρυγα, έχοντας κριθεί προφυλακιστέος για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη»: Με αυτές τις τέσσερις λέξεις προς τους δημοσιογράφους, ο 32χρονος συζυγοκτόνος μπήκε σε όχηματα της ασφάλειας προκειμένου να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ανέφερε πως ο πελάτης του υποστήριξε πως θα ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, όμως δεν γίνεται.

Παράλληλα, έκανε λόγο για οικογενειακή τραγωδία και για την «σκηνοθεσία» και το θέατρο, επανέλαβε πως γνώμονας ήταν το παιδί του.

«Πράγματι ομολογημένη πράξη ήταν και είναι, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψιν, θα κατατεθούν κι άλλα στοιχεία, πέρα από τη συγγνώμη, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω» ανέφερε ο δικηγόρος του 32χρονου.

Απαιτεί την τιμωρία του η οικογένεια της Καρολάιν

Εχουν μιλήσει οι δύο γιαγιάδες της μικρής Λυδίας, του μωρού της άγρια δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς από τον ίδιο της τον σύζυγο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Αυτό αποκάλυψε ο συνήγορος της οικογένειας της Καρολάιν, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Σύμφωνα με όσα είπε, η μητέρα της Κάρολαϊν, εξέφρασε την επιθυμία να μεγαλώσει το παιδί μαζί της στην Αλόννησο. Επ' αυτού, η οικογένεια της Κάρολαϊν έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τον εισαγγελέα ανηλίκων για την επιμέλεια του παιδιού, μετά από συνεννόηση με την σε κλίμα συνεννόησης με την οικογένεια του 33χρονου πιλότου. Ο συνήγορος προσέθεσε ότι αναμένουν μέχρι την Πέμπτη την απάντηση της οικογένειας του συζυγοκτόνου για το εάν συμφωνούν ως προς την πρόταση για την επιμέλεια της 11 μηνών Λυδίας.

Ο συνήγορος της οικογένειας της Καρολάιν, διευκρίνισε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι γονείς της νεκρής 20χρονης ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Πρόσθεσε μάλιστα «μην διανοηθεί κανείς να πιστέψει ότι θα πάμε σε οποιοδήποτε συμβιβασμό». Οπως εξήγησε, «κρατάμε χαμηλούς τόνους, σεβόμενοι το δικαίωμα του κατηγορούμενου στην απολογία, αλλά ακολουθεί η δίκη».

Εξάλλου, ο δικηγόρος των γονέων της Καρολάιν Κράουτς, αμφισβήτησε την εκδοχή να τελέστηκε το έγκλημα «εν βρασμώ ψυχής». «Πώς γίνεται να προκαλεί βρασμό κάποιος που κοιμάται;» διερωτήθηκε για να προσθέσει: «Είδατε πουθενά ενσυναίσθηση επί 37 ημέρες; Γιατί εγώ δεν είδα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share