Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ισχυρή πιθανότητα για ενδοοικογενειακή βία πριν από τον φόνο της Καρολάιν - Τι δείχνει η σπασμένη πόρτα στο σπίτι

Τι περνούσε τελικά στα χέρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο;

22 Ιουνίου 2021 19:40
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ισχυρή πιθανότητα για ενδοοικογενειακή βία πριν από τον φόνο της Καρολάιν - Τι δείχνει η σπασμένη πόρτα στο σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολοένα και περισσότερες συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς ορισμένα στοιχεία δείχνουν πως ίσως υπήρχε ενδοοικογενειακή βία πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν.

Εχει γίνει μάλιστα γνωστό, ένα επεισόδιο στο οποίο ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν είχε σπάσει μια πόρτα του σπιτιού τον Νοέμβριο του 2020. Η πόρτα επισκευάστηκε από τον ίδιο. Αυτή η ιστορία, που προέκυψε από έναν μεγάλο καυγά, είναι γνωστή και στους γείτονες του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Όταν μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί μετά την δολοφονία της νεαρής κοπέλας, η πόρτα αυτή βρέθηκε σχεδόν κατεστραμμένη.

Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ θεώρησε ότι αυτό το έκαναν οι υποτιθέμενοι κλέφτες. Αυτή η πόρτα φυσικά δεν έσπασε από τους υποτιθέμενους δράστες. Έχει μάλιστα σημάδια που παραπέμπουν σε τσεκούρι, λοστό ή κάποιον γάντζο. Αυτό είναι ένα στοιχείο που κρύβει κάποια πράγματα από όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του «Βήματος» και των «ΝΕΩΝ» Βασίλη Λαμπρόπουλο η έρευνα για το ημερολόγιο είναι προσωπικό δεδομένο που πρέπει να ερευνηθεί από τις Αρχές. Παραμένει ένα βασικό ερώτημα πως είναι δυνατόν να το είχε διαβάσει η αστυνομία και να μην είχε κινηθεί προς την πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που συνεχίζει να δείχνει αμετανόητος.

Είναι φανερό ότι αυτός ο άνθρωπος σαν να είχε αποσύρει την αγάπη, το ενδιαφέρον του για την Καρολάιν. Από την επίδειξη υπεραγαπής είχαμε φτάσει σε έναν άνθρωπο που δεν κάνει αναφορά καν στην σύζυγό του.

Σχετικά με το αν υπάρχει παρουσία τρίτου προσώπου, με άμεση ή έμμεση συμμετοχή ο έμπειρος συντάκτης τόνισε ότι πιθανολογείται η έμμεση συμμετοχή αλλά όχι με παρουσία στο σπίτι. Αν υπάρχει θα είναι ένα έμμεσο πρόσωπο που γνώριζε για τις διενέξεις του ζευγαριού. Αν υπάρχουν είναι άτομα από το στενό του περιβάλλον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Αναφορικά στην αγορά του οικοπέδου και του δανείου που προεγκρίθηκε, υπάρχουν πληροφορίες που δεν έχουν ερευνηθεί. Ο δράστης ήθελε ένα λυόμενο σπίτι, προκατασκευασμένο. Όμως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ανέφεραν ότι υπήρχαν επαφές με το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τον περασμένο Γενάρη – Φλεβάρη, όχι το κρίσιμο διάστημα πριν ή μετά τον φόνο. Ο 33χρονος υποστήριζε ότι είχε 11.000 ευρώ σπίτι του, που του έκλεψαν οι ληστές, και δεν έχει εξηγήσει στους αστυνομικούς πως βρέθηκαν στην κατοχή του, για να διαπιστώσει η αστυνομία αν τελικώς υπήρχαν.

«Κρύος άνθρωπος ο Μπάμπης και χωρίς συναισθήματα»

Σε δύο στοιχεία επικεντρώνεται ο Θάνος Ασκητής: στην εφηβεία της Καρολάιν και το γάμο και το παιδί ως ολοκλήρωση της οικογένειας.

«Η εφηβεία της Καρολάιν ήταν ονειρική, εξιδανικεύει τον πιλότο και τον ερωτεύεται με πάθος. Κι εκείνος δείχνει γοητευμένος από την έφηβη».

«Ο γάμος και το παιδί, εκεί φαίνεται ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και συσσωρεύονται θυμός, αντίδραση και εχθρότητα. Όλα αυτά είχε ως αποτέλεσμα να γκρεμιστεί όλο αυτό όνειρο».

«Το παιδί, ο κρίκος αυτής της ζωής, γίνεται ο μοιραίος πρωταγωνιστής και μεγαλώνοντας θα δει τον πατέρα της στη φυλακή, ή θα βγει από την φυλακή και ποια θα είναι η σχέση τους; Θα μάθει και για τη μητέρα της κι αντιλαμβάνεστε ότι μπαίνουν πολλά ψυχολογικά κριτήρια διαχείρισης των οικογενειών που θα συμπράξουν για το καλό της μικρής Λυδίας».

«Ο άνθρωπος αυτός είναι κρύος, χωρίς συναισθήματα γιατί θα μπορούσε να το ομολογήσει εξ αρχής. Παίζει θέατρο, νομίζω πως έφτασε να είναι παρατηρητής των γεγονότων και όχι πρωταγωνιστής».

«Η μικρή Λυδία δεν έχει τη δυνατότητα να εγγράψει και να αντιληφθεί συμπεριφορές. Μπορεί να βίωσε σοκ, ευτυχώς το παιδί δεν μπόρεσε να αποτυπώσει την πραγματικότητα. Αργότερα θα είναι το πρόβλημα, όταν θα μάθει την αλήθεια».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share