Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό ήταν το παράθυρο που «παραβιάστηκε» - Νέες λεπτομέρειες από τη «σκηνοθεσία» του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Άλλη μια προσπάθεια του αμετανόητου κτήνους να παραπλανήσει την Αστυνομία που έπεσε στο κενό...

22 Ιουνίου 2021 16:31
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό ήταν το παράθυρο που «παραβιάστηκε» - Νέες λεπτομέρειες από τη «σκηνοθεσία» του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δε δολοφόνησε απλά τη σύζυγό του ούτε και σταμάτησε στο σημείο, όπου ακούμπησε την 11 μηνών κόρη του πάνω στην νεκρή μητέρα του, αλλά σκηνοθέτησε... με δικό του τρόπο το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ώστε να πείσει πως πρόκειται για ληστεία.

Ένα από αυτά τα πειστήρια είναι και το παράθυρο στο υπόγειο της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, που ο πιλότος ισχυριζόταν επί 37 ημέρες ότι παραβίασαν οι υποτιθέμενοι «ληστές», προκειμένου να μπουν στην κατοικία. Αποτελεί ένα από πιο βασικά πειστήρια για τη σκηνοθεσία που έκανε ο δολοφόνος της 20χρονης μητέρας. Ο ίδιος είχε πει ότι το εν λόγω παράθυρο βρισκόταν μόνιμα σε ανάκληση, προκειμένου να μην υπάρχουν οσμές εντός του υπογείου. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, την παραβίαση του παραθύρου φέρεται να την έκανε ο ίδιος ο συζυγοκτόνος το χρονικό διάστημα μεταξύ 5.22 και 5.54 τα ξημερώματα της 11ης Μαίου. Φαίνονται να υπάρχουν κάποιες εκδορές στο παράθυρο, μάλλον από κατσαβίδι, ενώ στο περβάζι του παραθύρου βρέθηκε και ένας μικρός μεταλλικός γάντζος, με μια ακόμη ανατροπή να έρχεται σχετικά με το φονικό.

Άλλα πειστήρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, ήταν η κάμερα στο καθιστικό της μεζονέτας, απ' όπου ο 33χρονος δολοφόνος είχε βγάλει την κάρτα μνήμης και το επιτραπέζιο παιχνίδι (monopoly) όπου ο ίδιος ισχυρίστηκε στις αρχές ότι δήθεν είχε πει στους «ληστές» πως είχε κρύψει 9.500 ευρώ -τα χρήματα αυτά δεν υπήρχαν καν στο σπίτι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Επίσης, δημοσιεύτηκε και η φωτογραφία «γρίφος» του συζυγοκτόνου με την κορούλα του ζευγαριού το βράδυ της δολοφονίας, που βρέθηκε στο κινητό της Καρολάιν.

«Άντε να τελειώνουμε...»

Ψύχραιμος σε σημείο κυνισμού, δίχως να δείξει ίχνος μεταμέλειας ή λύπης για τον χαμό της συζύγου του – που κατά τ’ άλλα «υπεραγαπούσε» – εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Μπορεί να ζητούσε συγγνώμη που σκότωσε την άτυχη 20χρονη ή να ισχυριζόταν ότι έχυσε δάκρυα για τον χαμό της, αλλά το γεγονός είναι ότι όσες μέρες κρατείται στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος πιλότος δεν έχει δείξει ίχνος συναισθήματος ή τουλάχιστον κάποιο σημάδι επίγνωσης της πράξης του τόσο για τον ίδιο, όσο και για την κόρη του, την οικογένειά του και την οικογένεια της Καρολάιν.

Αυτό φάνηκε και σήμερα (22/6) το πρωί κατά τη μεταγωγή του από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων, όπου σε λίγες ώρες αναμένεται να ξεκινήσει η απολογία του. Αντίθετα, με ψυχρό βλέμμα δεν αποφεύγει να κοιτάξει τον φωτογραφικό φακό και δεν φάνηκε να πτοείται από τα γιουχαΐσματα απλών πολιτών που του έλεγαν να σαπίσει στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το πρωί του Σαββάτου ο Μπάμπης φέρεται να ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος (!) και να ανέφερε χαρακτηριστικά: «άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα».

Μοναδική του μέριμνα φέρεται να είναι η μικρή Λυδία, την οποία επιθυμεί να συνεχίσει να βλέπει – όπως και το δικαιούται – και να τη μεγαλώσει όταν βγει από τη φυλακή. Τάσσεται μάλιστα υπέρ της συνεπιμέλειας της μικρής και από τις δύο οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους, το ένα στο χώμα και το άλλο στη φυλακή…

Αυτήν εξάλλου προέταξε, εξηγώντας ότι δεν ομολόγησε κατευθείαν το έγκλημα για να μη μεγαλώσει χωρίς πατέρα το μωρό.

Όσοι γνωρίζουν τον πιλότο δεν εκπλήσσονται από την ψυχραιμία του καθώς σχεδίασε με λεπτομέρεια τη δήθεν ληστεία αφότου δολοφόνησε την Καρολάιν και για 37 μέρες κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που σκαρφίστηκε το σενάριο της ληστείας, που τοποθέτησε το μωρό δίπλα στη νεκρή του μάνα, που από την πρώτη στιγμή έκανε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης σαν κάποιος σταρ, που αγκάλιαζε τη μάνα της γυναίκας που σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια…

Είναι αυτός που αντί να συλλογίζεται το μέγεθος της αποτρόπαιης πράξης του, ρωτάει τους αστυνομικούς – εκείνους που τους αποκαλούσε «αδελφούς» στην έρευνα για τους δήθεν δράστες της ληστείας μετά φόνου – τι γνώμη έχει σχηματίσει ο κόσμος για εκείνον και τι λένε έξω για αυτόν.

Εξάλλου, λίγες ώρες πριν την απολογία του, ανακοινώθηκε η παραίτηση ενός εκ των συνηγόρων του, απόφαση του ίδιου του Μπάμπη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share