Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Με έδερναν δεμένο 4 μέρες για να ομολογήσω ότι σκότωσα την Καρολάιν": Σοκάρει Γεωργιανός για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

22 Ιουνίου 2021 12:07
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως διαλευκάνθηκε με την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν. Μέχρι ωστόσο να αποκαλυφθεί πως ο πιλότος ήταν ο δράστης, είχε ανακριθεί για το έγκλημα ένας Γεωργιανός.

Ο συγκεκριμένος, μέσα από τις φυλακές Κορυδάλλού όπου βρίσκεται, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του καταγγέλλοντας πως τον βασάνισαν οι αστυνομικοί ώστε να ομολογήσει πως αυτός είναι ο δολοφόνος.

Συγκεκριμένα στις 16 Μαΐου οι Αρχές συνέλαβαν έναν Γεωργιανό κακοποιό που ετοιμαζόταν να φύγει από τη χώρα. Όπως σημειωνόταν ήταν ένα από τους πέντε δράστες της ληστρικής επίθεσης, στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και την οικιακή βοηθό τους. Παράλληλα η περιγραφή του έμοιαζε με εκείνη που είχε δώσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις Αρχές.

Σοκάρει Γεωργιανός για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά!

«Ήμουν δεμένος για τέσσερις ημέρες και με χτυπούσαν για να ομολογήσω κάτι που δεν ήξερα. Με πήγαν στην αστυνομία, με χτύπησαν αμέσως και μου ζήτησαν να ομολογήσω πως σκότωσα. Δεν είχα καμία σχέση με την υπόθεση» είπε χαρακτηριστικά ο Γεωργιανός σε μιλώντας στην «Kronika».

Ο 36χρονος Γεωργιανός παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού για άλλη υπόθεση και όπως αποδείχθηκε ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος από τους ποινικούς που είχαν βάλει στη λίστα τους οι αστυνομικοί είχε σχέση με τη δολοφονία, καθώς δράστης ήταν, όπως ο ίδιος ομολόγησε, ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της 20άχρονης Καρολάιν.

Αντιδράσεις από κοινότητες Αλβανών και Γεωργιανών

Μετά από την εξιχνίαση της υπόθεσης οι κοινότητες Αλβανών και Γεωργιανών με ανακοινώσεις τους αντέδρασαν στη στοχοποίηση ομοεθνών τους από τις πρώτες ημέρες της δολοφονίας.

Στην ανακοίνωσή της η Κοινότητα της Γεωργιανής Διασποράς στην Ελλάδα «εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην εξιχνίαση της δολοφονίας της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην Ελληνική Αστυνομία για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τη μεγάλη μας λύπη για την κάλυψη των γεγονότων σε σχέση με τη δολοφονία από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ζητάμε την αντίδραση της πολιτείας.

Καθόλη τη διάρκεια των ερευνών τα ΜΜΕ δε σταμάτησαν να αναφέρονται σε πιθανούς υπόπτους με εθνικό προσδιορισμό.

Ο συλληφθείς συμπατριώτης μας υπέστη διαπόμπευση, ψυχικές και σωματικές βλάβες δίχως καν να έχει καταδικαστεί για καμία από τις κατηγορίες που του προσάπτονται ή προσάπτονταν.

Η κάλυψη των γεγονότων από τα ΜΜΕ κατάφερε μόνο να δημιουργήσει και να σπείρει πανικό και μένος, τροφοδοτώντας το μίσος και τον ρατσισμό στην Ελληνική Κοινωνία.

Αναμένουμε τα εγχώρια ΜΜΕ να επανορθώσουν για τον επαναλαμβανόμενο δημόσιο διασυρμό της Γεωργιανής Κοινότητας στην Ελλάδα, ασκώντας προπαγάνδα, χωρίς κανένα επίσημο στοιχείο.Συμβαίνει πολλα χρόνια τώρα, καιρός να σταματήσει και να επιβληθούν ποινές σε όσους δεν υπηρετούν το επάγγελμα τους σωστά».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Κοινότητας Αλβανών Μεταναστών στην Ελλάδα με την οποία: «εκφράζει τον αποτροπιασμό της στο ειδεχθές έγκλημα, που εχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τις εξελίξεις στην εξιχνίαση της δολοφονίας της νεαρής μητέρας στα Γλυκα Νερα, απο τον ίδιο τον συζυγο της,, τελικα!

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν.

Ταυτόχρονα ζητάμε με άμεσα αντανακλαστικά να υπάρξει ευρεία και άμεση αντίδραση της πολιτείας, προκειμένου να σταλεί το σωστό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, δίχως καμια άλλη καθυστέρηση:

Ο δολοφόνος της Καρολαιν ΔΕΝ ήταν κανένας «Αλβανός» ή «Γεωργιανός» σεσημασμένος κακοποιός.

Για άλλη μια φορά, τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν με ιδιαίτερο μένος τα στερεότυπα του «ξένου, μετανάστη εγκληματία», τροφοδοτώντας το μίσος και τον ρατσισμό στην Ελληνική Κοινωνία.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την φρικιαστική πράξη του 33-χρόνου συζυγοκτονου, που παρίστανε επί μέρες τον συντετριμμένο σύζυγο.

ΚΑΙ Αναμένουμε δημόσια Συγγνώμη απο τα εγχώρια ΜΜΕ για τον επαναλαμβανόμενο δημόσιο διασυρμό της Αλβανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, με επιμονή προπαγάνδα, χωρίς κανενα επίσημο στοιχείο. Συμβαίνει πολλα χρόνια τώρα, καιρός να σταματήσει και να επιβληθούν σκληρές τιμωρίες στους υπεύθυνους!

Ας μην σπέρνουμε και άλλο μίσος στην ήδη πονεμένη κοινωνία μας, όπου όλοι μπορούμε και καταφέρνουμε να συνυπάρχουμε αρμονικά.

Ας είμαστε ενωμένοι ενάντια σε κάθε μορφής βία, επιθετικότητας εγκληματικής συμπεριφοράς, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας».

Γλυκά Νερά: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή...» - Προκαλεί ο 32χρονος πιλότος! Καθυστερεί η απολογία του

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ δεν έδειξε σύμφωνα με πληροφορίες κανένα στοιχείο λύπης. Σοβαρός, μετρημένος στοχευμένος, o 33χρονος σχεδίαζε μαζί με το συνήγορό του από τη ΓΑΔΑ την υπερασπιστική γραμμή.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί του Σαββάτου φέρεται να ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος και να ανέφερε χαρακτηριστικά: «άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα».

Όσοι γνωρίζουν τον πιλότο, δεν εκπλήσσονται από την ψυχραιμία, του καθώς σχεδίασε με λεπτομέρεια τη δήθεν ληστεία αφότου δολοφόνησε την Καρολάιν και για 37 μέρες κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έφτασε στον ανακριτή για την απολογία του. Τα μέτρα στην πρώην σχολή Ευελπίδων είναι Δρακόντεια, με τον 33χρονο να φορά και πάλι αλεξίσφαιρο γιλέκο. Συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια αποδοκίμασαν έντονα τον πιλότο.

Η απολογία του θα καθυστερήσει για άγνωστο χρονικό διάστημα, καθώς στο φάκελο της δικογραφίας έχουν προστεθεί κάποια νέα στοιχεία της τελευταίας στιγμής τα οποία ο δικηγόρος του θα πρέπει πρώτα να μελετήσει προκειμένου να έχει επιχειρήματα για να τα αντικρούσει. Κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή ήταν και πάλι ανέκφραστος.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Δολοφονήθηκε σκληρά...!» - «Έσπασαν» την σιωπή τους οι γονείς της Καρολάιν - Μίλησε ο πατέρας του Μπάμπη!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια των γονιών της Κάρολάιν, λέγοντας ότι: «Δολοφονήθηκε σκληρά.... Η μνήμη της θα ζει για πάντα»! Ενώ, βόμβα έριξε η εγκληματολόγος Δήμητρα Τσίτση για τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο!

Οι δηλώσεις της οικογένειας της άτυχης Καρολάιν

Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς αντιμετωπίζουν τη θλίψη για τον θάνατο του παιδιού τους από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου αλλά την ίδια ώρα «μια σταυροφορία, η τύχη της μικρής Λυδίας τους κρατάει συγκεντρωμένους» γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, στην οποία μίλησαν.

«Τόσο η Σούζαν όσο κι εγώ θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας για να αποδοθεί δικαιοσύνη, για να διασφαλίσουμε ότι η Λυδία θα μεγαλώσει με όλα όσα μπορούμε να της δώσουμε και για να ζήσει για πάντα η μνήμη της μητέρας της» διαμηνύει ο πατέρας της Καρολάιν.

Οι γονείς της Καρολάιν δηλώνουν υπερήφανοι για την κόρη τους «η οποία δολοφονήθηκε με τόσο βίαιο τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής».

Οι ίδιοι δεν αντέχουν να μιλήσουν για όσα συνέβησαν στις 11 Μαΐου καθώς έχουν να διαχειριστούν και την «αποκρουστική προδοσία», όπως γράφει η Daily Mail, του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου ο οποίος δεν δίστασε να αγκαλιάσει τη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνο της 20χρονης και λίγες ώρες πριν να ομολογήσει την δολοφονία.

Μιλώντας για την κόρη του και τη ζωή της στην Αλόννησο ο Ντέιβιντ Κράουτς περιγράφει όλες τις ευτυχισμένες στιγμές και θυμάται ότι η Καρολάιν «μπορούσε να κερδίσει στο τρέξιμο όλα τα αγόρια ενώ ήταν και χαρισματική στα μαθήματά της».

«Η Καρολάιν γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2001. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003» θυμάται ο 78χρονος πατέρας της.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς θυμάται ότι η κόρη του ήταν πολύ καλή στα μαθήματά της «και ήταν σημαιοφόρος σε αρκετές εθνικές εορτές, μια τιμή που απονέμεται στους καλύτερους μαθητές».

Έσπασαν την σιωπή τους οι γονείς της Καρολάιν

«Ήταν πρόσκοπος ενώ συμμετείχε και σε επιδείξεις παραδοσιακών χωρών. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία και με το καγιάκ και ταξίδευε στη θάλασσα σαν βετεράνος ενώ ήταν τόσο ταλαντούχα ώστε να διασκεδάζει, μαζί με συμμαθητές της, τους ανθρώπους συμμετέχοντας σε παραστάσεις του δημοτικού θεάτρου» προσθέτει ο πατέρας της Καρολάιν.

«Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου νιώσαμε πολύ περήφανοι όταν κέρδισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική αν και μας στεναχώρησε που την αποχαιρετήσαμε από το σπίτι» συμπληρώνει.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς θυμάται και το αθλητικό παρελθόν της κόρης του λέγοντας ότι ήταν «θαυμάσια αθλήτρια».

«Είχε μάθει κολύμπι από μικρή και συνέχισε με μαθήματα καταδύσεων και θυμάμαι ότι είχε στεναχωρηθεί γιατί δεν μπορούσε να πάρει το σχετικό δίπλωμα καθώς ήταν κάτω των 18 ετών. Έτρεχε σε αγώνες 10χλμ. ξεπερνώντας πολλά από τα αγόρια» λέει ο πατέρας της Καρολάιν.

Ο ίδιος, τέλος, περιέγραψε την αγάπη της κόρης του για τα ταξίδια αξιοποιώντας και την έφεσή της στις ξένες γλώσσες για να βοηθήσει στην οργάνωση αυτών των εξορμήσεων «καθώς εκτός από Ελληνικά, μιλούσε άψογα Αγγλικά ενώ ήταν πολύ καλή στα Τουρκικά και τα Ταγκαλόγκ, την μητρική γλώσσα της μητέρας της (σ.σ. έχει καταγωγή από τις Φιλιππίνες)».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share