Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σκότωσε τον σκύλο που ήταν η προέκταση της Καρολάιν γιατί ήταν το αγαπημένο της ζωάκι»

"Η υπόθεση ήταν πολύ ξεκάθαρη, θύμωνα με το θέατρο του ανθρώπου αυτού"

22 Ιουνίου 2021 09:10
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σκότωσε τον σκύλο που ήταν η προέκταση της Καρολάιν γιατί ήταν το αγαπημένο της ζωάκι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μια πολύ ξεκάθαρη υπόθεση μιλάει για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, την ώρα που σήμερα ο 33χρονος πιλότος οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί.

«Ήταν ανώμαλη η προσγείωση, και του πιλότου, και της ελληνικής κοινωνίας που είχε μεγάλη συμπάθεια στο πρόσωπό του. Είχε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να τον αγκαλιάσει ο κόσμος, με ένα άριστο προφίλ. Η υπόθεση αυτή για εμένα ήταν πολύ ξεκάθαρη και θύμωνα με το θέατρο του ανθρώπου αυτού» σημείωσε ο κ. Τσούκαλης στο MEGA.

«Σε ένα σπίτι μπήκαν ληστές – δολοφόνοι της Καρολάιν. Δεν άφησαν ίχνος από DNA ή αποτυπώματα. Ενώ ήταν τόσο οργανωμένοι και πήραν την κάρτα μνήμης από την κάμερα, ξέχασαν να πάρουν το κινητό του πιλότου. Έδωσαν πισθάγκωνα μια γυναίκα, και τον ίδιο τον έδεσαν με τα χέρια μπροστά», συνέχισε ο κ. Τσούκαλης αναφορικά με όσα πρόδιδαν, κατά τον ίδιο, από την αρχή, την εμπλοκή του πιλότου στην υπόθεση.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερα

«Αν έβλεπε κανείς τη γλώσσα του σώματος και τις δηλώσεις του πιλότου από την αρχή, θα θύμωνε με το θέατρο. Άνθρωπος που έχασε τη σύζυγό του με αυτό τον αποτρόπαιο τρόπο, που κακοποιήθηκε από τους ληστές, είχε την άνεση να κάνει δηλώσεις, να κολακεύει την ελληνική αστυνομία, και να μη βλέπουμε καμία έκρηξη. Όσο εκπαιδευμένος και αν ήταν λόγω της ιδιότητάς του, ο πόνος για την απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου λυγίζει τον πιο εκπαιδευμένο άνθρωπο», πρόσθεσε ο κ. Τσούκαλης.

«Επί 37 ημέρες προσπαθούσε να χειραγωγήσει και να παραπλανήσει την κοινή γνώμη και την αστυνομία. Έδειξε ένα θεατρινισμό. Σκότωσε τον σκύλο που ήταν η προέκταση της Καρολάιν γιατί ήταν το αγαπημένο της ζωάκι» είπε.

«Λένε ότι δεν υπήρχε προμελέτη. Αλλά ακούμε από το ρεπορτάζ ότι εκείνο το βράδυ ξύπνησε την Καρολάιν, άρα η όποια φασαρία είχε προηγηθεί πολύ νωρίτερα. Το εν βρασμώ κρατάει πολύ λίγο, αν ρωτήσουμε τους ψυχιάτρους θα μας το πουν», είπε κλείνοντας.

Γλυκά Νερά: Μόλις 6-7 χρόνια μπορεί να «φάει» ο συζυγοκτόνος! «Ποινικό αδίκημα όταν ο 28χρονος Μπάμπης τα είχε με την 14χρονη Καρολάιν!»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βόμβα έριξε ο δικηγόρος-ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου, μιλώντας στο Mega λέγοντας ότι «αν αναγνωριστεί έστω ένα ελαφρυντικό, όπως του πρότερου έντιμου βίου, η ποινή θα είναι ελαφρότερη. Η πραγματική έκτιση της ποινής δεν θα ξεπεράσει τα 6-7 χρόνια» και στη συνέχεια τόνισε: «Με προβλημάτισε ότι ήταν μαζί της τουλάχιστον έξι χρόνια. Μια εποχή που η κοπέλα ήταν 14χρονων, δευτέρα γυμνασίου, επιτράπηκε ένας 28χρονος να σχετιστεί με μια ανήλικη. Το οποίο ήταν ποινικό αδίκημα».

Παράλληλα, σήμερα το πρωί της Τρίτης 22 Ιουνίου στις 10:00 οδηγείται στον τακτικό ανακριτή ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του Καρολάιν που για σχεδόν 40 ημέρες προσποιούνταν πως κάποιοι άγνωστοι ληστές έκαναν το φριχτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου.

Ο δικηγόρος-ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου, μιλώντας στο Μega σημείωσε ότι διέπονται από διαταραχή οι άνθρωποι που διαπράττουν ανθρωποκτονία. «Η απάθεια είναι ίδιον των ανθρώπων που διαπράττουν τόσο σκληρά εγκλήματα. Η απάθεια προέρχεται είτε από το σοκ του δράστη είτε από μεθόδευση» τόνισε στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο, χρειάζεται «ψυχραιμία και απάθεια για να κοροϊδεύεις το πανελλήνιο εδώ και 40 μέρες», ενώ όπως είπε, δεν περίμενε ότι ο 32χρονος θα έχει σκοτώσει την Κάρολαιν.

Ποινικό αδίκημα η σχέση με ανήλικη

«Με προβλημάτισε ότι ήταν μαζί της τουλάχιστον έξι χρόνια. Μια εποχή που η κοπέλα ήταν 14χρονων, δευτέρα γυμνασίου, επιτράπηκε ένας 28χρονος να σχετιστεί με μια ανήλικη. Το οποίο ήταν ποινικό αδίκημα» σχολίασε αναφορικά με το πότε ξεκίνησε η σχέση του ζευγαριού.

Σε ότι αφορά στο θέμα της ποινής του συζυγοκτόνου, ο κ. Δημητρίου δήλωσε ότι τα ισόβια δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.

«Αν παραμείνει έτσι η κατηγορία, στα ισόβια, χωρίς ελαφρυντικά, η πραγματική έκτιση της ποινής είναι 16 χρόνια. Μαζί με τη δολοφονία του σκύλου και την ψευδορκία είναι 19 χρόνια συνολικά. Αλλά αν αναγνωριστεί έστω ένα ελαφρυντικό -όπως του πρότερου έντιμου βίου- η ποινή θα είναι ελαφρότερη. Η πραγματική έκτιση της ποινής δεν θα ξεπεράσει τα 6-7 χρόνια» επισήμανε.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η 13χρονη Καρολάιν σε βίντεο-ντοκουμέντο κατά της βίας και του bullying πριν 7 χρόνια!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ένα ανατριχιαστικό βίντεο ανασύρθηκε στη δημοσιότητα μετά τη δολοφονία της 20χρονης. Όταν ήταν μαθήτρια στην Αλόννησο, η Καρολάιν είχε συμμετάσχει σε ένα βίντεο κατά της βίας. Θρίλερ επικρατεί με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά καθώς ο δικηγόρος του 32χρονου πιλότου αποκάλυψε πως «Υπάρχουν στοιχεία που δεν έχει αποκαλύψει»!

Το κεντρικό θέμα είναι ο σχολικός εκφοβισμός και η Καρολάιν, μικρό παιδάκι τότε διακρίνεται ανάμεσα στους μαθητές, που συμμετέχουν. Επτά χρόνια μετά, βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη πληγωμένη από τη «βία», που «πολεμούσε» από μικρή.

Δείτε το βίντεο, που είχε δημοσιευτεί το 2014 στο Youtube:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share