Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το σχόλιο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για το στυγερό έγκλημα

"Το έγκλημα ήταν..." τι αναφέρει ο έμπειρος δικηγόρος

21 Ιουνίου 2021 20:54
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το σχόλιο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για το στυγερό έγκλημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για το στυγερό έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος δικηγόρος αναφέρθηκε στο αν η δολοφονία της Κάρολαϊν ήταν προμελετημένη ή όχι, κάτι το οποίο σχολίασε σήμερα και η Αγγελική Νικολούλη.

Το σχόλιο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

«Το έγκλημα ήταν απρομελέτητο. Μαζί με την κουβέντα που είπε ο πιλότος ότι κόλλησε το μυαλό του, εμένα με παραπέμπουν στο “βρασμώ”. Ο βρασμός ψυχικής ορμής προϋποθέτει μια αιφνιδιαστική και έντονη υπερδιέγερση που οδηγεί σε πλήρη διατάραξη της συνειδήσεων, κάτι που σημαίνει ότι καταλύεται η ήρεμη σκέψη. Εδώ έχουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Υποστηρίζεται ότι επειδή ομολόγησε ανατρέπεται το προμελετημένο. Αυτό είναι ένα έωλο επιχείρημα, γιατί αν ήταν πράγματι απρομελέτητο, δεν θα είχαμε αυτήν την κατασκευή όλου αυτού του ψευδούς οικοδομήματος με ψυχραιμία. Αυτό που μπορώ να προβλέψω είναι ότι η όλη υπερασπιστική επιχειρηματολογία του δεν θα μπορέσει να πείσει ένα δικαστήριο, για να τον αντιμετωπίσουν με επιεική τρόπο».

Η φωτογραφία με την σπασμένη κάμερα που έδειξε το δολοφόνο της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ένα νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας που δείχνει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκηνοθέτησε τη ληστεία στο σαλόνι σπάζοντας την κάμερα. Στο πειστήριο με τον αριθμό 35 αποτυπώνεται το σημείο που βρέθηκε η κάμερα πίσω από τον καναπέ της οποίας τη κάρτα μνήμης φέρεται να έβγαλε στη 1:20, σχεδόν δύο ώρες πριν δολοφονήσει την Καρολάιν για να «τυφλώσει» το σύστημα που θα κάρφωνε την ενοχή του. Παράλληλα δείτε και τις πρώτες δηλώσεις του πατέρα του συζυγοκτόνου.

Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι! Έτσι σκηνοθέτησε τη ληστεία

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το κουτί του επιτραπέζιου που «έκρυβε» τα χρήματα ο 32χρονος πιλότος στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, όταν εισέβαλαν οι υποτιθέμενοι ληστές έρχεται στο φως! Στο κουτί αυτό, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε πει στις πρώτες δηλώσεις του ότι είχε κρύψει περίπου 15.000 ευρώ, ωστόσο στην απολογία του είπε πως δεν υπήρχαν χρήματα και όλα ήταν σκηνοθετημένα.

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν πριν τη δολοφονία της

Σε αυτή, όπως θα δείτε, φαίνεται ο συζυγοκτόνος να κρατά στην αγκαλιά του μικρή Λυδία, όντας ξαπλωμένος στον καναπέ του σαλονιού. Η ώρα που φαίνεται στην κάμερα είναι 00.00.23.

Ήταν στο χρονικό διάστημα που η 20χρονη, μετά τον τσακωμό με τον δράστη, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, είχε αποσυρθεί στο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα.

Υπενθυμίζεται ότι η στυγερή δολοφονία τελέστηκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, από τις 4:05 έως τις 4:11. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο τράβηξε αυτό το στιγμιότυπο η Καρολάιν.

H τελευταία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν πριν τη δολοφονία της στα Γλυκά Νερά

Την χειρότερη εντύπωση προκαλεί η διαπίστωση ότι έχουν αυξηθεί ραγδαία οι ακόλουθοι του γυναικοκτόνου στο Instagram μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλυ ότι δολοφόνησε με τα ίδια του τα χέρια τη νεαρή Κάρολαϊν πλάι στο 11 μηνών βρέφος τους και στη συνέχεια σκότωσε με τον ίδιο τρόπο και τον σκύλο της οικογένειας, προκειμένου να ενισχύσει το σενάριό του περί αδίστακτων ληστών στα Γλυκα Νερά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share