Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: "Ο πιλότος δεν μας ξεγέλασε" τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ

Τι σχολίασε για την φωτογραφία ντοκουμέντο

21 Ιουνίου 2021 19:42
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τη δική του απάντηση για το θέατρο του συζυγοκτόνου έδωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Απ. Σκρέκας, τονίζοντας ότι «Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε την απάντηση με τη σύλληψη του δράστη». Μιλώντας στο Mega ο κ. Σκρέκας απάντησε και στις αιτιάσεις ότι ο πιλότος παραπλάνησε την ΕΛΑΣ. «Η αστυνομία δεν μπορούμε να πούμε ότι ξεγελάστηκε. Έπρεπε να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα και όχι μόνο ένα. Δεν λειτουργούμε με διαίσθηση», τόνισε.

Κληθείς να σχολιάσει την φωτογραφία-ντοκουμέντο με την κάμερα ασφαλείας στο σπίτι της δολοφονίας, ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ απάντησε: «Η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι ενημερωτική εκπομπή, είναι μέρος του Κράτους Δικαίου. Από τη στιγμή που η προανάκριση είναι μυστική δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο»

Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. κ. Απόστολος Σκρέκας αναφέρθηκε στη θέση της αστυνομίας σχετικά με το τι έπαιξε ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Όπως είπε: «για την ΕΛ.ΑΣ. καθοριστικό ρόλο έπαιξε η ενιαία δομή του σώματος, η συνεργασία και η στήριξη του κόσμου. Δεν ήταν ένα το στοιχείο που μας βοήθησε, αλλά η συνεργασία πολλών στελεχών που εργάστηκαν πολύ και με αποτελεσματική συνεργασία».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πατέρας του συζυγοκτόνου σπάει τη σιωπή του

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: O πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του 32χρονου συζυγοκτόνου, για πρώτη φορά σπάει την σιωπή του και μιλάει στην εκπομπή T-live για την κατάσταση που βιώνει ο ίδιος. Ο πατέρας του πιλότου αποκάλυψε στη δημοσιογράφο Γιώτα Κυπουρού πως η εγγονή του, μικρή Λυδία, βρίσκεται μαζί με εκείνον και την οικογένειά του, ενώ τόνισε πώς αυτή την στιγμή έχει χάσει δύο παιδιά. Παράλληλα δείτε και τι ανέφερε ο δικηγόρος του δολοφόνου - «Υπάρχουν στοιχεία που δεν έχει αποκαλύψει ο 32χρονος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πατέρα του πιλότου

«Το μωράκι είναι μαζί μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η τύχη αυτού του μωρού και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό. Ως πατέρας αυτή τη στιγμή, έχω χάσει δύο παιδιά. Προσπαθώ να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα», είπε ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η κατάθεση της μητέρας της Καρολάιν για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά:

Στη δικογραφία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, εκτός από την προανακριτική απολογία του συζυγοκτόνου και την ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της Καρολάιν, περιλαμβάνεται και η κατάθεση από τη μητέρα του θύματος. «Είμαι η μαμά της Καρολάιν που σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες μέσα στο σπίτι στα γλυκά νερά. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει γίνει» ανέφερε η μητέρα του θύματος στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς.

Και πρόσθεσε: «Δεν μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα». Μιλώντας για την κόρη της, επεσήμανε: «Ήταν πολύ καλό παιδί, άριστη μαθήτρια και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες. Ήταν σημαιοφόρος πήγαινε στους προσκόπους έκανε καταδύσεις, θέατρο και άλλες δραστηριότητες».

Τάφος της Καρολάιν

Στην κατάθεση της μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά η μητέρα της Καρολάιν αναφέρθηκε στη γνωριμία της κόρης της με τον 33χρονο πιλότο αλλά και στη γέννηση του παιδιού τους.

«Με τον Μπάμπη γνωρίστηκαν στην Αλόννησο όταν ήταν 16 χρονών περίπου. Είχαν γνωριστεί σε κοινή παρέα. Εμείς ξέραμε για την σχέση τους και αν και η Καρολάιν ήταν λίγο μικρή σε ηλικία, βλέπαμε ότι είναι αγαπημένοι και στηρίξαμε τα παιδιά. Πριν 11 μήνες γέννησε ένα κοριτσάκι, τη Λύδια.

Από τότε την έβλεπα κάθε μέρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη και μου έλεγε ότι περνάει παρά πολύ καλά. Δε μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως μιλούσε με την κόρη της καθημερινά στο τηλέφωνο με βίντεο κλήση «και μπορούσα να βλέπω ότι πράγματι είναι καλά».

«Στο τηλέφωνο μιλήσαμε τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας. Δεν μου φάνηκε να την απασχολεί κάτι. Είπαμε καληνύχτα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα το πρωί ήμουν στο σπίτι μου στην Αλόννησο, ήρθαν κάποιες φίλες μου και μου είπανε για το κακό που έγινε. Έκανα και εγώ κάποια τηλεφωνήματα και σιγουρεύτηκα για το κακό. Τι έγινε μέσα στο σπίτι δεν ξέρω ούτε θέλω να μάθω γιατί με πονάει πολύ. Δόξα τω Θεώ η Λυδία είναι καλά» πρόσθεσε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share