Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η 13χρονη Καρολάιν σε βίντεο-ντοκουμέντο κατά της βίας και του bullying πριν 7 χρόνια! Ανατριχιαστική στιγμή...

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν πριν τη δολοφονία της

21 Ιουνίου 2021 12:49
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η 13χρονη Καρολάιν σε βίντεο-ντοκουμέντο κατά της βίας και του bullying πριν 7 χρόνια! Ανατριχιαστική στιγμή...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ένα ανατριχιαστικό βίντεο ανασύρθηκε στη δημοσιότητα μετά τη δολοφονία της 20χρονης. Όταν ήταν μαθήτρια στην Αλόννησο, η Καρολάιν είχε συμμετάσχει σε ένα βίντεο κατά της βίας. Θρίλερ επικρατεί με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά καθώς ο δικηγόρος του 32χρονου πιλότου αποκάλυψε πως «Υπάρχουν στοιχεία που δεν έχει αποκαλύψει»!

Το κεντρικό θέμα είναι ο σχολικός εκφοβισμός και η Καρολάιν, μικρό παιδάκι τότε διακρίνεται ανάμεσα στους μαθητές, που συμμετέχουν. Επτά χρόνια μετά, βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη πληγωμένη από τη «βία», που «πολεμούσε» από μικρή.

Δείτε το βίντεο, που είχε δημοσιευτεί το 2014 στο Youtube:

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν πριν τη δολοφονία της

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τη φωτογραφία που έκανε screenshot στο κινητό της η δολοφονημένη Καρολάιν από το κλειστό κύκλωμα που είχαν στο διαμέρισμά τους παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας ο ALPHA.

Σε αυτή, όπως θα δείτε, φαίνεται ο συζυγοκτόνος να κρατά στην αγκαλιά του μικρή Λυδία, όντας ξαπλωμένος στον καναπέ του σαλονιού. Η ώρα που φαίνεται στην κάμερα είναι 00.00.23.

Ήταν στο χρονικό διάστημα που η 20χρονη, μετά τον τσακωμό με τον δράστη, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, είχε αποσυρθεί στο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα.

Υπενθυμίζεται ότ η στυγερή δολοφονία τελέστηκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, από τις 4:05 έως τις 4:11. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο τράβηξε αυτό το στιγμιότυπο η Καρολάιν.

H τελευταία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν πριν τη δολοφονία της στα Γλυκά Νερά

Την χειρότερη εντύπωση προκαλεί η διαπίστωση ότι έχουν αυξηθεί ραγδαία οι ακόλουθοι του γυναικοκτόνου στο Instagram μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλυ ότι δολοφόνησε με τα ίδια του τα χέρια τη νεαρή Κάρολαϊν πλάι στο 11 μηνών βρέφος τους και στη συνέχεια σκότωσε με τον ίδιο τρόπο και τον σκύλο της οικογένειας, προκειμένου να ενισχύσει το σενάριό του περί αδίστακτων ληστών στα Γλυκα Νερά.

Γλυκά Νερά: Όταν ο 30χρονος Μπάμπης προσπαθούσε να «κερδίσει» την 16χρονη Καρολάιν - Βίντεο-ντοκουμέντο

Γλυκά Νερά: Σημειώνεται ότι ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε βίντεο-ντοκουμέντο από παράσταση όπου πρωταγωνιστεί η Καρολάιν. Εκείνη μόλις 16 ετών, μαθήτρια, και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στα 30 πιλότος ελικοπτέρων. «Είχε δει το άλλο του μισό» στο πρόσωπο της Καρολάιν όπως έλεγε, και προσπαθούσε να την κερδίσει…! Παράλληλα, στο φως έρχεται το άγνωστο «ημερολόγιο» του 32χρονου πιλότου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share