Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν πριν τη δολοφονία της - Οι αλλαγές που σκέφτονται στον τάφο της

Όταν ο 30χρονος Μπάμπης προσπαθούσε να «κερδίσει» την 16χρονη Καρολάιν

21 Ιουνίου 2021 11:38
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν πριν τη δολοφονία της - Οι αλλαγές που σκέφτονται στον τάφο της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τη φωτογραφία που έκανε screenshot στο κινητό της η δολοφονημένη Καρολάιν από το κλειστό κύκλωμα που είχαν στο διαμέρισμά τους παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας ο ALPHA.

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν πριν τη δολοφονία της

Σε αυτή, όπως θα δείτε, φαίνεται ο συζυγοκτόνος να κρατά στην αγκαλιά του μικρή Λυδία, όντας ξαπλωμένος στον καναπέ του σαλονιού. Η ώρα που φαίνεται στην κάμερα είναι 00.00.23.

Ήταν στο χρονικό διάστημα που η 20χρονη, μετά τον τσακωμό με τον δράστη, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, είχε αποσυρθεί στο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα.

Υπενθυμίζεται ότ η στυγερή δολοφονία τελέστηκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, από τις 4:05 έως τις 4:11. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο τράβηξε αυτό το στιγμιότυπο η Καρολάιν.

H τελευταία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν πριν τη δολοφονία της στα Γλυκά Νερά

Την χειρότερη εντύπωση προκαλεί η διαπίστωση ότι έχουν αυξηθεί ραγδαία οι ακόλουθοι του γυναικοκτόνου στο Instagram μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλυ ότι δολοφόνησε με τα ίδια του τα χέρια τη νεαρή Κάρολαϊν πλάι στο 11 μηνών βρέφος τους και στη συνέχεια σκότωσε με τον ίδιο τρόπο και τον σκύλο της οικογένειας, προκειμένου να ενισχύσει το σενάριό του περί αδίστακτων ληστών στα Γλυκα Νερά.

Γλυκά Νερά: Γιατί σκέφονται αλλαγές στον τάφο της Καρολάιν οι συγγενείς της

Την ενόχληση των συγγενών της Καρολάιν μετά τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία της από τον σύζυγό της, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, μεταφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας που επικαλείται γείτονα της οικογένεια της άτυχης 20χρονης, οι συγγενείς της σκέφτονται να προχωρήσουν σε αλλαγές στον τάφο της Καρολάιν.

Κατά την Daily Mail αυτό που ενοχλεί είναι η φωτογραφία στην επιτύμβια στήλη με την Καρολάιν νύφη στον γάμο της Καρολάιν σε συνδυασμό με την επιγραφή «η αγαπημένη μας μητέρα, σύζυγος και κόρη».

«Εμφανώς συγκινημένος ο γείτονας επισήμανε την ειρωνεία της επιγραφής κοιτώντας τον τάφο της Καρολάιν με θέα το Αιγαίο» γράφει η Daily Mail μεταφέροντας τα λόγια του ανθρώπου αυτού: «Δεν αγαπούσε την γυναίκα του. Αυτή η επιτύμβια στήλη πρέπει να αλλάξει».

Τάφος της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Όταν ο 30χρονος Μπάμπης προσπαθούσε να «κερδίσει» την 16χρονη Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Σημειώνεται ότι ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε βίντεο-ντοκουμέντο από παράσταση όπου πρωταγωνιστεί η Καρολάιν. Εκείνη μόλις 16 ετών, μαθήτρια, και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στα 30 πιλότος ελικοπτέρων. «Είχε δει το άλλο του μισό» στο πρόσωπο της Καρολάιν όπως έλεγε, και προσπαθούσε να την κερδίσει…! Παράλληλα, στο φως έρχεται το άγνωστο «ημερολόγιο» του 32χρονου πιλότου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share