Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: "Έχω μετανιώσει. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα"

"Μακάρι να μην κατάστρεφα τις ζωές μας, της Καρολάιν, της μικρής και τη δική μου"

20 Ιουνίου 2021 19:07
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, εμφανίζεται τώρα ο σύζυγός της 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο καθ΄ομολογίαν δράστης δήλωσε πως «μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατάστρεφα τις ζωές μας, της Καρολαιν, της μικρής και τη δική μου».

Απαντώντας στο εαν σκέφτεται μετά την ομολογία του το παιδί του και τι θα γίνει όταν θα πρέπει να μάθει τι συνέβη, απέφυγε να πάρει θέση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν έχω να απαντήσω τίποτα...».

Τέλος απαντώντας στο γιατί αγκάλιασε τη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνο στην Αλόννησο ο 32χρονος πιλότος υποστήριξε πως «το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Καρολάιν». Παράλληλα δείτε τι αποκάλυψε η αστυνομία για το τρίτο πρόσωπο.

Απολογείται την Τρίτη ο συζυγοκτόνος

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο 32χρονος, δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι του 12ου τακτικού ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε αναβολή για την Τρίτη, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: 'Έχω μετανιώσει. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα'

Ο ρόλος του αδελφού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Σοκαρισμένη είναι, μεταξύ άλλων, η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον αδελφό του να παίζει το δικό του ρόλο. Ο Φώτης βρέθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (19/6) στο 7ο όροφο της ΓΑΔΑ και επισκέφθηκε στο κελί του τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Μαζί του είχε κάποια ρούχα και ένα βιβλίο, που ο ίδιος του είχε ζητήσει: «Η προέλευση των πάντων», του γεωφυσικού David Bercovici.

Ο ίδιος άνθρωπος είναι αυτός που από την πρώτη στιγμή έχει επικεντρωθεί στο μεγάλωμα της ανιψιάς του, της -μόλις ενός έτους- Λυδίας. Ο Δημήτρης Δροσάκης, φίλος της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που μεταξύ άλλων ζητά την κόρη του, μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για την επικοινωνία που είχε με τον αδελφό του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

«Το μωράκι θα το αγκαλιάσουμε όλοι. Μίλησα με τον αδελφό του πιλότου 3-4 μέρες πριν το μνημόσυνο. Έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού, όσο μπορεί. Επί λέξη μου είπε: ‘Ευτυχώς που είναι και η μικρή και αποσπάμε για λίγο το μυαλό μας εκεί’. Πέρασε από εδώ το παιδί να μας δει, δεν ξέραμε τίποτα, δεν γνωρίζαμε τι θα συμβεί», είπε ο Δημήτρης Δροσάκης και τόνισε: «Έτσι πρέπει να γίνει για το καλό του παιδιού, ό,τι είναι καλύτερο για το παιδάκι γιατί δεν φταίει σε τίποτα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share