Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο ρόλος του αδελφού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Οι στιγμές με την οικογένεια της Καρολάιν

Πήγε να δει τον αδελφό του στην φυλακή - Τι του έφερε;

20 Ιουνίου 2021 15:03
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο ρόλος του αδελφού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Οι στιγμές με την οικογένεια της Καρολάιν
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκαρισμένη είναι, μεταξύ άλλων, η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον αδελφό του να παίζει το δικό του ρόλο.

Ο Φώτης βρέθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (19/6) στο 7ο όροφο της ΓΑΔΑ και επισκέφθηκε στο κελί του τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Μαζί του είχε κάποια ρούχα και ένα βιβλίο, που ο ίδιος του είχε ζητήσει: «Η προέλευση των πάντων», του γεωφυσικού David Bercovici.

Ο ίδιος άνθρωπος είναι αυτός που από την πρώτη στιγμή έχει επικεντρωθεί στο μεγάλωμα της ανιψιάς του, της -μόλις ενός έτους- Λυδίας.

Ο Δημήτρης Δροσάκης, φίλος της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που μεταξύ άλλων ζητά την κόρη του, μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για την επικοινωνία που είχε με τον αδελφό του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

«Το μωράκι θα το αγκαλιάσουμε όλοι. Μίλησα με τον αδελφό του πιλότου 3-4 μέρες πριν το μνημόσυνο. Έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού, όσο μπορεί. Επί λέξη μου είπε: ‘Ευτυχώς που είναι και η μικρή και αποσπάμε για λίγο το μυαλό μας εκεί’. Πέρασε από εδώ το παιδί να μας δει, δεν ξέραμε τίποτα, δεν γνωρίζαμε τι θα συμβεί», είπε ο Δημήτρης Δροσάκης και τόνισε: «Έτσι πρέπει να γίνει για το καλό του παιδιού, ό,τι είναι καλύτερο για το παιδάκι γιατί δεν φταίει σε τίποτα».

Ήταν στο πλευρό της οικογένειας της Καρολάιν

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας θυμίζουν οι τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις που έρχονται να συμπληρώσουν τον επίλογο της υπόθεσης συζυγοκτονίας στα Γλυκά Νερά που άφησε μουδιασμένο όλο το πανελλήνιο. Κοντά στη μητέρα της 20χρονης Κάρολαιν, που δολοφονήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της, ο αδερφός του δράστη και πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο Φωτης Αναγνωστοπουλος αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του κατ´ομολογίαν δολοφόνου, έχει επιλέξει να βρίσκεται στο νησί που πενθεί για την απώλεια της νεαρής γυναίκας, την Αλόννησο, και στέκεται με στωικότητα στο πλευρό της μητέρας της Κάρολαιν που είναι σοκαρισμένη και απαρηγόρητη μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Μετά το τρισάγιο, στο οποίο ο σύζυγος της αδικοχαμένης Κάρολαιν έπαιξε ακόμη ένα θέατρο στη μητέρα της, αγκαλιάζοντάς την, ο αδερφός του 33χρονου δεν τον ακολούθησε στην Αθήνα, όπου μεταφέρθηκε από τις αστυνομικές αρχές εσπευσμένα για να απολογηθεί ως βασικός ύποπτος στη ΓΑΔΑ.

Η κίνηση του αδερφού, που έμεινε πίσω στην Αλόννησο, συγκλονίζει. Ακόμη και μετά την πολύωρη ανάκριση του 33χρονου, ήθελε να συμπαρασταθεί στη μητέρα της Κάρολαιν, αφήνοντας πίσω τον πιλότο. Κοντά στη μητέρα της 20χρονης, στην Αλόννησο, ο αδερφός του πιλότου με άλλους τέσσερις συγγενείς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share