Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το σκυλί της οικογένειας και ο τρόπος που αποκτήθηκε - Έτσι το κατακρεούργησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Μέρος της τραγωδίας...

20 Ιουνίου 2021 13:35
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το σκυλί της οικογένειας και ο τρόπος που αποκτήθηκε - Έτσι το κατακρεούργησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα από τα θύματα στα Γλυκά Νερά και στο ειδεχθές έγκλημα ήταν και το σκυλάκι της οικογένειας, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να το σκοτώνει, ώστε να γίνει... πειστικός για το σενάριο της ληστείας, τη στιγμή που γίνονται αποκαλύψεις για το τρίτο πρόσωπο.

Ήταν πριν από περίπου οκτώ μήνες, τον Δεκέμβριο του 2020, όταν η Καρολάιν είχε επικοινωνήσει με το φιλοζωικό σωματείο «Η Κοίτη» κι είχε εκφράσει ενδιαφέρον να υιοθετήσει ένα σκυλάκι. Μάλιστα, είχε ζητήσει να της δώσουν ένα κουτάβι, ώστε να μεγαλώσουν μαζί με το νεογέννητο μωράκι τους.

Καρολάιν, Μπάμπης και η μικρή Λυδία μέσα σε έναν μάρσιπο, ήρθαν μερικές μέρες αργότερα σε κτηνιατρείο της Νέας Μάκρης όπου συναντήθηκαν με μέλη της Φιλοζωικής και γνώρισαν τη Ρόξι.

Τη συμπάθησαν αμέσως και ζήτησαν να ξεκινήσει η διαδικασία υιοθεσίας.

Επειδή η φιλοζωική περνά από κόσκινο τους ανθρώπους που θέλουν να υιοθετήσουν ζώο, η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

«Μας φάνηκε το ιδανικό ζευγάρι, η οικογένεια – πρότυπο για να δώσουμε ένα ζώο. Πολύ σοβαροί και μετρημένοι και οι δύο, έδειχναν αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Είπαμε το ‘ναι’ χωρίς αναστολές για να δοθεί η Ρόξι για φιλοξενία για κάποιο διάστημα. Κι όταν είδαμε αργότερα ότι τα πράγματα κυλούν μια χαρά, προχωρήσαμε στην υιοθεσία», τονίζει στη MP εκ των πιο ενεργών μελών της φιλοζωικής (θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της).

Πώς και για ποιο λόγο το σκότωσε

Οι αποκαλύψεις που όλο και περισσότερες έρχονται στο προσκήνιο αναφορικά με το στυγερό έγκλημα είναι σοκαριστικές. Μια από αυτές αφορά και το σκυλάκι το οποίο έπνιξε ο 32χρονος πιλότος με τα ίδια του τα χέρια στο πλαίσιο της προσπάθειας του να σκηνοθετήσει την υποτιθέμενη ληστεία.

Ο Μπάμπης, οδήγησε λοιπόν τον σκύλο σε παρακείμενο χώρο εκτός του σπιτιού, όπου και το έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια. Στη συνέχεια, πήρε το τετράποδο και το κρέμασε στην εσωτερική σκάλα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά.

Ο συζυγοκτόνος αναφερόμενος στο πως σκηνοθέτησε τη ληστεία είπε «κρέμασα το σκυλί για να γίνω πιο πειστικός, είχα κάνει πρόβα πως θα δεθώ».

Μετά από 37 ημέρες που έπαιζε θέατρο σε μία προσπάθεια να παραπλανήσει τις Αρχές, τους συγγενείς της 20χρονης και την κοινή γνώμη ο 32χρονος πιλότος σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς πως το βράδυ που δολοφόνησε τη σύζυγό του, καβγάδισαν για ασήμαντα πράγματα, αλλά ο ίδιος έχασε την ψυχραιμία του όταν η 20χρονη Κάρολαϊν του είπε ότι θα τα μαζέψει και θα φύγει από το σπίτι. Τότε ισχυρίζεται ότι θόλωσε και της έκλεισε το στόμα για την κάνει να σταματήσει να λέει τέτοια πράγματα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share