Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έψαχνε σπίτι και νταντά για το παιδί η Καρολάιν - Ποιος από το ζευγάρι νοίκιασε σπίτι στην Κρήτη

Νέες αποκαλύψεις που κρύβουν και... μέρος από το κίνητρο

20 Ιουνίου 2021 11:13
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έψαχνε σπίτι και νταντά για το παιδί η Καρολάιν - Ποιος από το ζευγάρι νοίκιασε σπίτι στην Κρήτη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Οι αποκαλύψεις συνεχίζουν να έρχονται με τη μορφή «χιονοστιβάδας» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τα νέα στοιχεία να έρχονται σχετικά με την αναζήτηση οικίας και μιας διαφορετικής ζωής για το παιδί από την πλευρά της Καρολάιν.

«Είναι εγκληματίας εκ πεποιθήσεως, ότι χαρακτηριστικά και να θέλουμε να του προσάψουμε αυτό δεν αλλάζει», είπε στον ΑΝΤ1 η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν και του συζύγου της. Μάλιστα όπως τόνισε είναι χαρακτηριστικό πως «το σκυλί το σκότωσε γιατί είχε αδυναμία στην Κάρολαϊν».

«Η εντολέας μου κατέθετε επί τρεις ώρες στην ΓΑΔΑ. Λέτε να είπε μόνο αυτά που έχουν γίνει γνωστά από την κατάθεση της», τόνισε ενώ ανέφερε πως στους αστυνομικούς η Ελένη Μυλωνοπούλου «μίλησε για σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού, για αυτά μίλησε αναλυτικά στις Αρχές».

«Η εντολέας μου κατέθεσε ότι η Καρολάιν αναζητούσε διαμέρισμα για να μείνει μόνη με την κόρη της, αναζητούσε νταντά για να προσέχει το παιδί, γιατί το όνειρο της ήταν να σπουδάσει ζαχαροπλαστική», είπε η κ. Μάρκου, με νέα στοιχεία να έχουν έρθει σχετικά με το τι γνώριζε η Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Η άτυχη δολοφονηθείσα ήταν ένα παιδί χαρά Θεού. Το θέμα είναι ότι ήταν ένα παιδί. Ο δολοφόνος δεν μπορούσε να δεχθεί ότι αυτή ήταν μια σχέση που δεν είχε αύριο».

Η αποκάλυψη για το σπίτι στη Σούδα

Μια ακόμη αναφορά είχε κάνει ο Θανάσης Κατερινόπουλος για ένα σπίτι στη Σούδα. «Υπάρχει κι αλλο ερώτημα... Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη, και είδε και σπίτι για να νοικιάσει στην Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση. Ήταν ο άνδρας, ήταν η γυναίκα; Ήταν μόνοι τους; Ήταν με παρέα;», είπε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share