Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο θράσος από τον φονιά των Γλυκών Νερών: Οι απειλές σε τρία άτομα πριν τον πιάσει η Αστυνομία!

Τελικά αυτές δεν έπιασαν - Τα δύο από αυτά μίλησαν και τον «έκαψαν»

20 Ιουνίου 2021 09:27
Απίστευτο θράσος από τον φονιά των Γλυκών Νερών: Οι απειλές σε τρία άτομα πριν τον πιάσει η Αστυνομία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απολογείται διαρκώς και δικαίως για το στυγερό έγκλημα που εξετέλεσε στα Γλυκά Νερά, με τον ίδιο προηγουμένως όχι μόνο να παίζει ένα φοβερό θέατρο πριν τον πιάσει η Αστυνομία, αλλά και να απειλεί τρία άτομα.

Όπως φαίνεται, τις τελευταίες ημέρες πριν την ομολογία και τελικά τη σύλληψή του, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε καταλάβει ότι ο κλοιός είχε αρχίσει να στενεύει γύρω του και προσπαθούσε να απομακρύνει τις υποψίες. Ωστόσο, στην προσπάθειά του αυτή έκανε περισσότερα λάθη, τη στιγμή που διαρκώς ψεύδεται στις απολογίες του.

Ένα από αυτά τα λάθη είναι η υπερβολική αντίδρασή του στην πληροφορία ότι ιερέας επικοινώνησε με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση των Γλυκών Νερών. Χωρίς, όμως, να ξέρει τι ειπώθηκε στο τηλεφώνημα του ιερέα με την Αγγελική Νικολούλη, ο Μπάμπης απειλούσε με αγωγές γιατί, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ιερέας μαρτύρησε πως ο πιλότος είχε πρόβλημα στο γάμο του με την Καρολάιν.

Αυτό προέκυψε από το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη. Στην εκπομπή δόθηκαν στη δημοσιότητα οι συνομιλίες που είχε η δημοσιογράφος με τον 32χρονο πιλότο καθ’ όλη τη διάρκεια των ερευνών.

Η δημοσιογράφος είχε κανονίσει να μιλήσει μαζί του, πριν φυσικά αποκαλυφθεί ότι έχει σκοτώσει την 20χρονη γυναίκα του, ωστόσο ο πιλότος σάστισε, πανικοβλήθηκε και προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τη συνάντηση, χωρίς όμως να στοχοποιηθεί.

«Για κάμερα είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Δεν είμαι καλά για να μιλήσω. Ακόμα και να σφίξω τα δόντια, δε θα ωφελήσει στην εξιχνίαση σε αυτή τη φάση. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει πλάνο να μιλήσω σε άλλο μέσο. Όταν είμαι λίγο καλύτερα, θα είστε η πρώτη που θα το μάθετε», μετέδωσε η Νικολούλη από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, όταν συνέβαινε κάτι, που δεν μπορούσε να ελέγξει. Η ευγένεια απομακρυνόταν και τη θέση τη έπαιρνε μία άλλη εικόνα. Μιλούσε στον ενικό και απαιτούσε απαντήσεις ορθά – κοφτά.

«Μόλις μου μεταφέρανε ότι πήρε τηλέφωνο ένας ιερέας στην εκπομπή και είπε ότι πήγε η γυναίκα μου για εξομολόγηση και του είπε για υποτιθέμενα προβλήματα μεταξύ μας. Αν αυτός που πήρε είναι όντως ιερέας, πράγμα απίθανο, τότε η ψευδομαρτυρία του είναι από καθαρή κακία που δεν ταιριάζει σε κληρικό και θα λογοδοτήσει. Θέλω όνομα, τηλέφωνο και ενορία. Εκτός από την εισαγγελία, θα πάνε και στην αρχιεπισκοπή όλα τα στοιχεία. Προλαβαίνει να με πάρει ένα τηλέφωνο. Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα του δώσω μια ευκαιρία να απολογηθεί πριν δει το όνομά του σε δικογραφία. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι εκτός από αμαρτία είναι και παράνομο να ψευδομαρτυρεί κάποιος με δόλο…».

Αυτά έλεγε στην Αγγελική Νικολούλη, μη μπορώντας να κρύψει τον πανικό του, αφού πίστευε ότι ο ιερέας είχε αποκαλύψει τα όσα του είχε εξομολογηθεί η άτυχη Καρολάιν.

Ο εκβιασμός της Ελένης Μυλωνοπούλου

Οι καταθέσεις της συμβούλου ψυχικής υγείας της 20χρονης Καρολάιν στους αστυνομικούς φαίνεται ότι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην εξιχνίαση της δολοφονίας.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αστυνομικοί έριξαν ιδιαίτερη βαρύτητα στις συναντήσεις που είχε με την Καρολάιν, ενώ η σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε επαφή μαζί του και όχι με την ίδια την κοπέλα.

Συγκεκριμένα, στις 14 Νοεμβρίου ο κατηγορούμενος επικοινώνησε για πρώτη φορά με την σύμβουλο που την βρήκε μέσω του site της. Τρεις ημέρες μετά, στις 17 Νοεμβρίου, έκαναν την πρώτη τους συνεδρία. Συνήθως τους έκανε ψυχοθεραπεία ατομικά, πλην μερικών εξαιρέσεων που χρειάστηκε το ζευγάρι να κάνει μαζί.

Επομένως έχει ενδιαφέρον το γεγονός για το τι γνώριζε για την ψυχική κατάσταση του Μπάμπη η σύμβουλος, αφού είχε επαφή μαζί του και όχι με την Καρολάιν. Είχε μόνο το δικό του κινητό και όχι της 20χρονης.

Με βάση τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την υπόθεση προκύπτει το συμπέρασμα των ειδικών ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Από τις συνεδρίες που είχε μαζί τους, τι είχε καταλάβει και τι από όσα είχε καταλάβει είπε στις αρχές;

Η δικηγόρος της συμβούλου ψυχικής υγείας Σταματία Μάρκου, μιλώντας στην Κατερίνα Ρίστα επεσήμανε ότι η εντολέας της σε προσυνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές είπε ότι το ζευγάρι ήταν ευτυχισμένο και δεν αντιμετώπιζε δυσκολίες, γιατί ήθελε να προστατεύσει την οικογένειά της.

Σημειώνεται ότι ο πιλότος 20 μέρες μετά το έγκλημα αναζήτησε εκ νέου ψυχική υποστήριξη. Βρήκε ψυχολόγο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star δεν έβγαλε κουβέντα, παρά μόνο έκλαιγε διαρκώς.

Γιατί πήρε τηλέφωνο τη γειτόνισσα μετά την κλήση στην Αστυνομία;

Στοιχεία-σοκ έρχονται σχετικά με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που συγκλονίζει το πανελλήνιο, με τον ίδιο να βλέπει το κινητό του να «διαλύει» όλα του τα ψέμματα.

Το τηλέφωνό του «μίλησε» και φάνηκαν τα ψέμματα που έλεγε στις καταθέσεις του, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε ακόμη μία.

Έτσι, δεν ήταν μόνο το κινητό και το smartwatch της Κάρολαϊν, που οδήγησαν τις αρχές στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Οι ειδικοί της ΕΛΑΣ που ανέκτησαν τα ψηφιακά πειστήρια, έκαναν να «μιλήσει» το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, από το οποίο απεδείχθη ότι είπε ψέματα στις καταθέσεις του. Σε αυτό καταγράφονταν, βήματα, αποστάσεις αλλά και άνοδος ορόφων, ενώ από την έκθεση του Τμήματος Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αποτυπώνεται πλήρως η δραστηριότητά του το μοιραίο βράδυ.

  • 23:18: Μήνυμα «you stupid» από Καρολάιν
  • 23:42: Άλλο μήνυμα που αναφέρει: «Το πρωί μην την αφήσεις μαζί μου»
  • 23:46: Ο πιλότος ανέβηκε τρεις ορόφους
  • 01:15: Το κινητό του πιλότου μπαίνει σε διαδικασία φόρτισης
  • 04:24: Δώδεκα λεπτά μετά την δολοφονία βγαίνει από την φόρτιση
  • 05:22: Είναι «δεμένος» αλλά κάνει 29 βήματα
  • 05:40: Ανεβαίνει δύο ορόφους με κίνηση 103 βημάτων
  • 05:53: Καταγράφονται 14 βήματα και άνοδος ενός ορόφου
  • 06:08: Κλήση στο… 180
  • 06:10: Κλήση στο… 1000
  • Είναι οι δήθεν ή πραγματικές προσπάθειές του να καλέσει με τη… μύτη την Άμεση Δράση, την οποία κάνει στις
  • 06:11: Κλήση στο 100
  • 06:16: Κλήση στην γειτόνισσα, ενώ προηγουμένως είχε κάνει κλήση σε έναν άλλον τηλεφωνικό αριθμό, πιθανόν στην εταιρεία που εργαζόταν.

Επίσης, ένα ακόμη στοιχείο που προέκυψε από την ανάκριση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, είναι η προσπάθειά του να αναδείξει την εκδοχή της ληστείας. Για να γίνει πιστευτός είχε πάρει τα κοσμήματα της Καρολάιν και τα τοποθέτησε μέσα στο ντεπόζιτο βενζίνης της μοτοσυκλέτας του. Τα ανέσυρε, μέρες αργότερα, με γάντζο και τα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων.

Η εικόνα του ίδιου με την μικρή Λυδία στον καναπέ του καθιστικού στις 12:26 της 11ης Μαΐου, είχε, επίσης, αποτυπωθεί από την Καρολάιν, μέσω της εφαρμογή του κινητούς της που ήταν συνδεδεμένη η κάμερα του χώρου. Ήταν το χρονικό διάστημα της διαμάχης με τον σύζυγό της και ανταλλαγής σχετικών μηνυμάτων.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share