Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Διπλό σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Συμπλοκή ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό και καταγγελία για βιασμό στα Πετράλωνα!

Διαδήλωση κατά των γυναικοκτονιών στο Σύνταγμα

20 Ιουνίου 2021 09:01
Διπλό σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Συμπλοκή ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό και καταγγελία για βιασμό στα Πετράλωνα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρουν δύο περιστατικά που συνέβησαν το Σάββατο (19/6) στο κέντρο της Αθήνας. Το ένα έχει να κάνει με συμπλοκή επτά ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό, ενώ το άλλο με καταγγελία για βιασμό στα Πετράλωνα!

Συγκεκριμένα, μεγάλη αναστάτωση επικράτησε χθες το απόγευμα στον Κολωνό, καθώς έγινε συμπλοκή ανάμεσα σε επτά ανήλικα κορίτσια κι έπεσαν μαχαιριές.

Βιασμός καθαρίστριας

Από τη συμπλοκή, που είναι άγνωστο γιατί συνέβη, τραυματίστηκαν δύο κοπέλες και συνελήφθη μια 17χρονη, που εμφανίζεται να είναι αυτή που προκάλεσε με μαχαίρι τους τραυματισμούς.Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία εκ των τραυματιών είναι ελαφρά, ενώ η δεύτερη θα χρειαστεί να χειρουργηθεί, με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής να διενεργεί προανάκριση.

Kαθαρίστρια κατήγγειλε βιασμό της στα Πετράλωνα

Νωρίτερα, σε ανθρωποκυνηγητό μπήκε η Αστυνομία ύστερα από καταγγελία 50χρονης καθαρίστριας ότι βιάστηκε από έναν άνδρα, το σπίτι του οποίου πήγε να καθαρίσει το πρωί του Σαββάτου (19/6) στα Πετράλωνα.

Το θύμα της επίθεσης κατήγγειλε και ξυλοδαρμό, για να καταφέρει να ξεφύγει κάποια στιγμή και ύστερα απ' όσα εφιαλτικά έζησε, ενώ από το απόγευμα μαζεύτηκε πολύς κόσμος έξω από το σπίτι στην οδό Συμμαχιδών 11, φωνάζοντας συνθήματα όπως «καμία γυναίκα μόνη».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί ανάλογη συγκέντρωση στο Σύνταγμα με αφορμή τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά.

Βιασμός Πετράλωνα

«Μας σκοτώνουν, καμία λιγότερη», «Το όχι σημαίνει όχι», «Η Πατριαρχία Δολοφονεί», «Οι γυναικοκτόνοι έχουν τα κλειδιά του σπιτιού μας» και «Η θέση της γυναίκας είναι στον αγώνα», ήταν τα κυρίαρχα συνθήματα που ακούστηκαν με δεκάδες γυναίκες να είναι ντυμένες στα μαύρα και έχοντας ζωγραφισμένα κόκκινα (σ.σ. ματωμένα) χέρια στο λαιμό, εκφράζοντας έτσι τη διαμαρτυρία τους για τις γυναικοκτονίες.

Ο δράστης στα Πετράλωνα φέρεται να άρπαξε τη γυναικά από το ασανσέρ της πολυκατοικίας που καθάρισε, την έσυρε στο διαμέρισμά του, τη βίασε και την χτύπησε άσχημα.

Όπως είπε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν την γυναίκα, όταν μετά από ώρες κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα όπου φέρεται να βίωσε τον εφιάλτη, «είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε «βοήθεια, σώσε με», ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε «με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ».

«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», είπε ο άνδρας, ενώ τόνισε ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα».

Ο περίοικος σημείωσε ότι η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά».

Επίσης ανέφερε πως η μητέρα του φερόμενου ως βιαστή, βουλγαρικής υπηκοότητας, είναι επίσης καθαρίστρια.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share