Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το πρώτο μήνυμα της μητέρας της άτυχης Καρολάιν

Τι ανέφερε για το δολοφόνο της κόρης της

19 Ιουνίου 2021 15:41
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το πρώτο μήνυμα της μητέρας της άτυχης Καρολάιν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συντετριμμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις η μητέρα της αδικοχαμένης Κάρολαϊν, η οποία θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα προς τα μέσα ενημέρωσης, μέσω της οικογενειακής της φίλης, κυρίας Χαρίκλειας Θεοχάρου.

Η ίδια ήταν και αυτή που είχε περιγράψει πόσο προδομένη αισθάνεται η μητέρα της 20χρονης μετά την αποκάλυψη πως ο Μπάμπης ήταν αυτός που είχε στερήσει τη ζωή της Κάρολαϊν. Παράλληλα δείτε και την "ρουκέτα" του Κατερινόπουλου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Το μήνυμα της μητέρας της Κάρολαϊν

«Θέλω να σας μεταφέρω ένα μήνυμα. Σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει. Κατανοεί τη μεγάλη αγωνία που έχετε όλοι για μία δήλωσή της. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Δεν είναι σε θέση ακόμη να διαχειριστεί αυτό που ζει. Εγώ αυτή τη στιγμή την είδα ήρεμη.

Η Σουζάνα είναι μιας άλλης φιλοσοφίας. Είναι μια γυναίκα που ζει τον πόνο της με αξιοπρέπεια. Δε θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο αδερφός του Μπάμπη ήταν στο σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν, αλλά έφυγε. Σας ευχαριστεί όλους και θα ήθελε να της αφήσετε λίγο χώρο. Έχει 2-3 μέρες να έρθει στο μνήμα και αυτό την πονάει. Θα ήθελε να σεβαστείτε το πένθος και όλες αυτές τις εξελίξεις» εξήγησε η κα. Θεοδώρου.

Θρασύς ο πιλότος: «Με ζήλευε, έκανε υποτιμητικά σχόλια για την οικογένειά μου»

Μετά την ομολογία του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, οι αρχές αναζητούν τους λόγους που οδήγησαν τον πιλότο στο αποτρόπαιο έγκλημα, που σόκαρε την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές και βάσει των όσων κατέθεσε χθες στις Αρχές ο 32χρονος, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του και πολύ συχνά ξεσπούσαν καβγάδες ανάμεσά τους, όπως ο μοιραίος τσακωμός της 11ης Μαΐου, όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του την Πέμπτη στη Διεύθυνση Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπάθησε να ρίξει στη σύζυγό του το βάρος για τους τσακωμούς και τους καβγάδες που είχαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υποστήριξε ότι η 20χρονη κοπέλα είχε ψυχολογικές διακυμάνσεις στη συμπεριφορά της, πως προέβαινε και σε υποτιμητικά σχόλια για την οικογένειά του και την προσωπική και οικονομική προσφορά προς εκείνους, δυσανάλογα από αυτοί που προσέφεραν οι δικοί της γονείς.

Τα προβλήματα και τις κακές σχέσεις που είχε το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε επιβεβαιώσει και η γυναίκα στην οποία είχαν απευθυνθεί για ψυχολογική βοήθεια και στην οποία η άτυχη Καρολάιν φαίνεται να είχε εκμυστηρευτεί τις εντάσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον 32χρονο σύζυγό της.

Πληροφορίες από την έρευνα, πάντως, αναφέρουν πως οι εκδηλώσεις ζήλιας, οι προσπάθειες χειραγώγησης και κυριαρχικής συμπεριφοράς προέρχονταν από την πλευρά του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και όχι από την 20χρονη Καρολάιν. Μάλιστα, λέγεται πως εκείνος δεν επέτρεπε στην 20χρονη να έχει προσωπικό χρόνο και προσπαθούσε να την αποκόψει από το φιλικό της περιβάλλον.

Θρασύς ο πιλότος των Γλυκών Νερών

Η ομολογία του 32χρονου: «Αποφάσισα να τα σκηνοθετήσω όλα»

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να υποστήριξε στην ομολογία του πως δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του «εν βρασμώ ψυχής».

Χαρακτηριστικά φαίνεται να είπε: «Δεν άντεχα άλλο τους καβγάδες. Είχε εμμονές ζήλιας. Είχαμε έναν ακόμη έντονο καυγά από νωρίς εκείνο το απόγευμα. Όταν πήγα στη σοφίτα, μου είπε να φύγω από το δωμάτιο και το σπίτι. Με έσπρωξε και μετά άφησε απότομα και με δύναμη το παιδί στην κούνια. Εκείνο άρχιζε να κλαίει. Εκνευρίστηκα, της επιτέθηκα και πίεσα το πρόσωπό της πάνω στο μαξιλάρι ή το στρώμα.

Δεν ξέρω πόση ώρα. Δεν είχα συνεργό. Όταν συνειδητοποίησα ότι είναι νεκρή, άρχισα να σκέφτομαι το μωρό και δεν ήξερα τι να κάνω. Αποφάσισα να το καλύψω και τα σκηνοθέτησα όλα. Εγώ την έδεσα πισθάγκωνα και έβαλα την μπλούζα στο λαιμό της και κοντά στο στόμα». Μάλιστα, ο 33χρονος είπε ότι σκότωσε τον σκύλο στο πλαίσιο της σκηνοθεσίας και του σεναρίου της εισβολής και της ληστείας!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share