Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ρουκέτα» Κατερινόπουλου για τα Γλυκά Νερά: «Αυτός έψαχνε να νοικιάσει σπίτι στη Σούδα»!

Νέα σοκαριστικά στοιχεία πριν από το φονικό!

19 Ιουνίου 2021 15:19
«Ρουκέτα» Κατερινόπουλου για τα Γλυκά Νερά: «Αυτός έψαχνε να νοικιάσει σπίτι στη Σούδα»!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Οι αποκαλύψεις έρχονται με τη μορφή «χιονοστιβάδας» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν, με τον εν αποστρατεία ταξίαρχο, Θανάση Κατερινόπουλο, να αναφέρεται στη διάθεση ενός εκ των δύο να φύγει οριστικά.

«Η υπόθεση δεν τελείωσε. Συνελήφθη ένας άνθρωπος, ομολόγησε. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση», είπε με νόημα σχετικά με την δολοφονία της Καρολάιν, με μια ακόμη μαρτυρία να «καίει» τον πιλότο.

«Ο ανακριτής έχει δουλειά και αν χρειαστεί τη συνδρομή της αστυνομίας μπορεί να τη ζητήσει νομιμότατα. Μπορεί να υπάρχει συνεργός σε άλλα επίπεδα, σε άλλες φάσεις», πρόσθεσε. «Να μην μένουμε σε μια ζηλοτυπία και ένα καβγαδάκι», τόνισε.

«Η γλώσσα του σώματος είναι σημαντική. Είδατε πόσο ευθυτενής ήταν όταν περπάταγε με τις χειροπέδες και το αλεξίσφαιρο και πώς κοίταζε τις κάμερες ή δεξιά και αριστερά. Καμία σχέση η σημερινή παρουσία με την εμφάνιση του όταν έκανε δηλώσεις στα κανάλια. Αυτός ο άνθρωπος μοιάζει ψυχοπαθής; Για προσωπικότητα ψυχοπαθητική; Γιατί θα τρελαθούμε!», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Βεβαίως και μέσα στο σπίτι δεν υπήρχε συνεργός, αλλά δεν χρειάζεται να είναι παρών ο συνεργός στο σημείο του εγκλήματος. Μπορεί να είναι κάποιος ηθικός αυτουργός αλλού. Να μιλάει, να κατευθύνει...Τι συμβαίνει με το τηλέφωνο θα εξερευνηθεί. Δεν οφείλεται το εγκλημα, όπως είπα στην αρχή, στις μεταξύ τους διαφορές. Οι διαφορές βέβαια αυτές υπήρχαν και πιθανόν να οφείλονται σε άλλα πράγματα, σοβαρά, σημαντικά. Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε κι άλλους στην πορεία, αν ψαχτεί καλά το θέμα, κατηγορούμενους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος.

«Υπάρχει κι αλλο ερώτημα... Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη, και είδε και σπίτι για να νοικιάσει στην Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση. Ήταν ο άνδρας, ήταν η γυναίκα; Ήταν μόνοι τους; Ήταν με παρέα;», συμπλήρωσε.

Για ποιο λόγο η Νικολούλη τον είχε «διώξει» από την εκπομπή;

Τι κι αν η Αγγελική Νικολούλη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για την τρέχουσα σεζόν; Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και έτσι το «Φως στο τούνελ» επέστρεψε με έκτακτη εκπομπή την Παρασκευή 18 Ιουνίου στις 23.30 λόγω του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Η εκπομπή της θα επιφέρει κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha αφού δεν θα προβληθεί το νέο επεισόδιο της «Τέλειας απόδρασης» καθώς στη θέση του θα μπει πιθανότατα ταινία.

Η δημοσιογράφος που ερευνούσε και εκείνη την υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής Καρολάιν αναμένεται να καταπιαστεί με το ζήτημα και ήδη το hashtag #fosstotounel είναι ψηλά στα trends του Twitter.

Ο λόγος; Οι χρήστες ζητούν από την Αγγελική Νικολούλη να φέρει πίσω τον Θανάση Κατερινόπουλο και μάλιστα κάποιοι την προτρέπουν ακόμα και να ζητήσει συγγνώμη διότι τον αδίκησε ενώ είχε δίκιο στη γνώμη που εξέφρασε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η ίδια, όμως, είχε λόγο να τον «διώξει». Ο ίδιος κλήθηκε πολλάκις να… σταματήσει να μιλά, καθώς όσα ακούστηκαν στον αέρα του «Τούνελ» παραήταν νωρίς να ακουστούν από επίσημα χείλη.

Ο Κατερινόπουλος στην πρώτη εκπομπή της Νικολούλη μετά το έγκλημα, έλεγε ότι η υπόθεση έχει πολλά κενά και πως είναι πολύ περίεργο αυτό που (δεν) έκανε ο σύζυγος. Τόνιζε, συγκεκριμένα, ότι οι πιλότοι είναι εκπαιδευμένοι σε περίπτωση ανάγκης να μην καλούν στο 100, αλλά στο 112. Δεν μπορούσε, λοιπόν, -μεταξύ άλλων- να εξηγήσει γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση στην οποία έπρεπε να προχωρήσει μηχανικά, λόγω της εκπαίδευσής του.

«Κύριε Κατερινόπουλε, για να μην παρερμηνεύουν όσα λέμε, ας προσέχουμε λίγο», είπε η Νικολούλη με τον ίδιο να απαντά: «Μα δεν μιλάμε για παρερμηνεία!».

«Θέλω να πιστεύω ότι έχουν κάνει αναπαράσταση και με τα… τηλέφωνα και σε όλα. Στον τρόπο χειρισμού του τηλεφώνου. Αν δεν κάνανε να κάνουν! Πώς το κατάφερε;», είπε ρίχνοντας τα βέλη του και συνέχισε: «Είναι πολυδιάστατη υπόθεση αυτή. Οι Αρχές δεν πρέπει να αφήσουν τίποτα μα τίποτα χωρίς να το ερευνήσουν. Πάντα ξεκινάμε από το σημείο που έγινε το έγκλημα – υποθέτω ότι έγιναν οι αυτοψίες. Το παράθυρο οδηγεί στο υπόγειο. Άρα οι άνθρωποι ίσως γνώριζαν το εσωτερικό του σπιτιού.

Είναι μια υπόθεση που πρέπει να ερευνηθεί από παντού. Και από το προσωπικό και από το εργασιακό περιβάλλον του πιλότου. Τα πάντα. Πού μίλησε, με ποιους μίλησε, προβλήματα που είχε στο εργασιακό του περιβάλλον, προβλήματα που είχαν μεταξύ τους. Οι Αρχές έχουν πολλή δουλειά… Δεν είναι μια τυχαία δολοφονία, που μπήκαν να κλέψουν, πήραν τα λεφτά και έφυγαν».

Πίστευε δε ότι η επικήρυξη των δραστών δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, καθώς «αυτοί που πρέπει να μιλήσουν, δεν θα το κάνουν για τα λεφτά».

Η Νικολούλη από τη μεριά της, προσπάθησε επανειλλημένα να «βάλει φρένο» στον χειμαρρώδη Κατερινόπουλο, ο οποίος απουσίαζε από την επόμενη εκπομπή, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα μάτια των τηλεθεατών.

«Γιατί κυρία Νικολούλη δεν τον αφήνετε να μιλήσει;», ήταν ένα μόλις από τα σχόλια που δέχτηκε η δημοσιογράφος στο βίvτεο της εν λόγω εκπομπής.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share