Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έξαλλη η Ντόρα Μπακογιάννη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τα ισόβια να είναι ισόβια»

Συγκλόνισε με τα λόγια της

19 Ιουνίου 2021 14:32
Έξαλλη η Ντόρα Μπακογιάννη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τα ισόβια να είναι ισόβια»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Εκτός εαυτού εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μίλησε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και συγκίνησε με τις αναφορές της, κάνοντας επίσης λόγο για πραγματική εφαρμογή της ισόβιας κάθειρξης.

«Πάρα πολλοί άνθρωποι βλέποντας τις εικόνες από τα Γλυκά Νερά, αναρωτιόντουσαν το ρόλο αυτού του ανθρώπου. Εγώ έχασα τον άντρα μου απότομα μέσα σε δύο ώρες. Όχι φωνή δεν έβγαινε, ούτε αναπνοή δεν μπορούσε να πάρει κανείς μας. Όχι να κάνεις δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αδύνατο όταν έχασες τον άνθρωπο σου με τέτοιο τρόπο, είναι αδύνατο να μπορέσεις να συμπεριφερθείς έτσι» σχολίασε η κ. Μπακογιάννη, τη στιγμή που έρχονται ξανά στοιχεία κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Αναφορικά δε με τις ποινές, τόνισε ότι τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια.

«Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια και σε τέτοιου είδους ιδεχθή εγκλήματα πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες των πράξεών σου. Οι δικαστές θα κρίνουν. Εύχομαι να δώσει δύναμη ο θεός στις δύο μανάδες. Και στη μάνα της Καρολάιν και στη μάνα του δολοφόνου. Θα περάσουν και περνάνε πολύ δύσκολα» πρόσθεσε.

«Η πολύ μεγάλη τραγωδία είναι το παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα. Πρέπει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για αυτό το παιδάκι».

Το τηλεφώνημα που τάραξε την Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη επιμένει, μιλώντας και για τρίτο πρόσωπο στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την ίδια να ταράζεται από ένα τηλεφώνημα στο τελευταίο «Φως στο Τούνελ».

Κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, που «έσπασε» τα κοντέρ, η παρουσιάστρια δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που την τάραξε από κάποιο άτομο αξιόπιστο όπως εξήγησε στους τηλεθεατές, χωρίς να θελήσει να αποκαλύψει τα στοιχεία του. Αμέσως μετά το τηλεφώνημα, η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε από τους συντελεστές της εκπομπής να προβάλουν και πάλι το βίντεο με το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που «πιάστηκε» από τις κάμερες να κινείται στη συγκεκριμένη περιοχή τις επίμαχες ώρες και ο κάτοχος του οποίου όπως υποστήριξε δεν έχει βρεθεί.

Τι είπαν στην Νικολούλη στο τηλεφώνημα;

«Υπάρχει μία πάρα πάρα πολύ σημαντική πληροφορία και τώρα καταλαβαίνω και την πίκρα αυτού του παιδιού», είπε η παρουσιάστρια (εννοώντας την 20χρονη Καρολάιν), ενώ όσο η ώρα περνούσε η Αγγελική Νικολούλη δεν μπορούσε να κρύψει πως το μυαλό της είχε κολλήσει στα όσα άκουσε στο τηλεφώνημα. «Από αυτά που της είχαν μεταφέρει, από την ενόχληση που δεχόταν, από τις προσβολές που δεχόταν... από το πρόσωπο», πρόσθεσε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share